2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynı durumu bende yaşıyorum canım sleepy de ön tarafı çok şişiyor sabah kucağa alınca taşıyor ıslanıyor üst değiştiriyoruz, sleepy nin tüm çeşitlerinde öyle oluyor🤦🏻‍♀️ gece altını alayım diyorum uyanıyor bende ellemiyorum 😀
Valla bende ellemiyorum cidden geceleri 😃 uyanır uyanmaz hemen alıyorum yarım saat geçmiyo o temizide dolduruyo zaten😃 sleppyler bitsin elimde molfix var onada bakıcam bakalım oda yapıcakmış. Yapmassa molfix alırım bidaha , baby turca fln denicem

Kızlar 4. Ay bitmek üzere ve yaklaşık 1 haftadır uykular değişti. Hastaydı öksürüyordu burnu tıkanıktı derken hala devam ediyor.

Bu gece ilk uyku 4 saat civarı sürdü. Sonrasında 2 ve 1,5 saatte bir uyandı. Ellerini yemeye başlıyor, söyleniyor. Tek başına da dalamadığı için kalkıyorum yanımda emzirip uyutup yatırıyorum. Çok yorucu olmaya başladı. Yenidoğandaki gibi oldum. Bu uyku gerilemesi mi oluyor şimdi ve nasıl aşarız bilen deneyimleyen var mıdır?
Sanırım çoğumuz aynı şeyi yaşıyo 4 de uyku gerilemesi olur diyolardı cidden oluyomuş

Valla bende ellemiyorum cidden geceleri 😃 uyanır uyanmaz hemen alıyorum yarım saat geçmiyo o temizide dolduruyo zaten😃 sleppyler bitsin elimde molfix var onada bakıcam bakalım oda yapıcakmış. Yapmassa molfix alırım bidaha , baby turca fln denicem
Ben sleepy stokladım hep 😀 bio daha iyi naturale göre pamuğu daha fazla olduğu için ıslanma olmuyor bende onları gece bağlamaya çalışıyorum hep

Ek gıda için altı aylik olmaları gerekmiyor mu ben mi yanlış hatırlıyorum ki
6. Ayda başlanıyor diye biliyorum bende canım ama bizim oğlan biz yemek yerken pür dikkat bizi izliyor ağzımıza kaşığı götürene kadar takip ediyor, geçen eşim ekmeği uzattı ağzına açıyor yemeğe çalışıyor, doktora gidince sorucam bende ne zaman başlayabiliriz diye. Ben şuana kadar su bile vermedim

6. Ayda başlanıyor diye biliyorum bende canım ama bizim oğlan biz yemek yerken pür dikkat bizi izliyor ağzımıza kaşığı götürene kadar takip ediyor, geçen eşim ekmeği uzattı ağzına açıyor yemeğe çalışıyor, doktora gidince sorucam bende ne zaman başlayabiliriz diye. Ben şuana kadar su bile vermedim
😂😂Kuzuya bak sen . Hangi besinle başlayacaksın

Bir arkadasim üç aylıkken tarhana çorbasına başlamıştı 😂 şuan aslan gibi kız. Şimdi sizde başlayana sohbeti olunca dedim acaba bende başlasam mi ☺️
Yaaaa ona bakarsan bi arkadaşım var aramızda 1gün var 1ayllıkken şehriye çorbası içiriyodu😂😂 yapan yapıyo 😂 ben başını tutmasını oturmasını bekliyorum yatarak yedirmeyeyim diye

Bize de doktor tam bunları söyledi ek gıdaya başlamak için bunlar varsa 5.ayda başlayabiriz dedi zaten tadımlar çok uzun sürüyor ama bizimkinin hiç yiyesi yok bizi izliyor ama ağzını filan açmıyor verince

Bize de doktor tam bunları söyledi ek gıdaya başlamak için bunlar varsa 5.ayda başlayabiriz dedi zaten tadımlar çok uzun sürüyor ama bizimkinin hiç yiyesi yok bizi izliyor ama ağzını filan açmıyor verince
Eşim verelim diyor ben verdirmiyorum daha erken diyorum doktora sorup öyle veririz diye oyalıyorum😀 bakalım doktor ne dicek dediğiniz gibiyse belki başlatır bize

X