2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anam vaay sirtim üstten belime tutuk. Gece kalk yat kalk yat terle soğu derken.. iki gündur baş agrisi da var. Bence ben de stres tipi baş agrisu mevcut ne zaman gergin olsam başım agriyor. Bi de uyurken dişleri sıkma huyu edindim 🥱🥱🥱

Bitttter Bitttter bdv reis sesin çikmiyor seni de unutmadim😝🙈
Aşkım inan ki kendi dertlerimden daha büyük dertleri görüp şükredip kafa dağıtıyorum orda 🤣🤣🤣

Benim kız bir canavara dönüştü premses görüntüsünün altında bir cadaloz var hiç susmuyo beynime bi uğultu yerleşti sürekli uğulduyo kafam memeyi bıraktı ona da çok üzüldüm
Bide dişlerimi yaptırmaya başlıyorum kemik erimesi olmuş tüm alt dişlerim çekilip implant yapılacak psikoloğum çok bozuk bu akşam çekilecek hepsi 😭

58 milyor dedi dohtur

Aşkım inan ki kendi dertlerimden daha büyük dertleri görüp şükredip kafa dağıtıyorum orda 🤣🤣🤣

Benim kız bir canavara dönüştü premses görüntüsünün altında bir cadaloz var hiç susmuyo beynime bi uğultu yerleşti sürekli uğulduyo kafam memeyi bıraktı ona da çok üzüldüm
Bide dişlerimi yaptırmaya başlıyorum kemik erimesi olmuş tüm alt dişlerim çekilip implant yapılacak psikoloğum çok bozuk bu akşam çekilecek hepsi 😭

58 milyor dedi dohtur
Ayyy hic boyle bisey beklemiyprdum senden allah yardimcin olsun canim bisey gelince ust uste geliyorr allahim kolaylaştırsın inşallah 🙏

Baby turco bizde sürekli taşma veya idrar kacirma yaratiyr. Bugün banyoya girdik sirti komple kakaydı. Bezi degistirmek zorunda kalacagim sanrm 😏

Miyomla hamile kalmayı denedin mi? Benim de miyomlarim vardı. Tam senin yaşındayken ben de hamilelik düşünerek doktora gittim. Bana yaşın ileri miyom ameliyatı olursan 6 ay beklemen gerekir. Miyomla hamilelik zor olsa da olabiliyor dedi. 3 sene uğraştık olmadi. Hatta keşke ilk öğrendiğimde o ameliyati olsaydım dedim. 🙈Ama artık 40 yaşında ameliyat için geç kaldım. O zaman 2-3 miyomum vardı. Biri 5 biri 4 cm diğerleri ufaktı. Doktor miyomlari alalım yumurtayı donduralim tüp bebek düşünelim dediğinde istemedim. Artık olmayacağıni düşünüp vazgectigimde ise kendiliginden hamile kaldım. Miyomlarim Hamileleimte büyüdü. 2 tanesi 9cm oldu. Onlar dışında 6, 5 ve 4ler 2cm likler. Doğumda doktor bir kova miyom çıkardı bebekle birlikte. 😀 Neyse ben genel anestezi tercih ettim. Bir sıkıntı olmadı. Sen erken karar vererek iyi etmişsin bence. Çünkü hamilelikte miyomlar hep kanama yaptı hep yatarak geçirdim hep korkarak geçirdim hamileliği.
Merhaba acaba doktorunuz ve hastaniz neydi miyomum var hamileyim yardimci olursaniz ssvinirim tesekkurler

Slm herkese umarım herkes iyidir bizim büyük anaokuluna başladı başladığından beri her haftasonu hasta o hasta olmadığı hafta minigim hasta eylulden beri kötü hersey
Simdide burun tıkalı hafifçe öksürük var insallaj ana sütü ile geçer de uzamaz
Geçmiş olsun canım bu ara herk3s oyle gecmeyen bi grip viris dolasiyor ortada bende 1 aydir atlatamadim gecip geri basliyor nu nedir boyle anlamadim

X