2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bence doktor gereksiz yere sizi korkutmuş bence kafa genetik olarak buyuk veya küçük olabiliyor , benim kuzenime hemsire kafasi buyuk diyordu her kontrolde ve teyzem genetik hanimefendi anlayin artik diye kizmistida sorun etmekten vaz gectiler cocuk şuan 12 yasinda normal bi kafasi var yani

Olculeri bilmiyorum ama yegenimin de kafasi kucuktu hatta 3 aylikken bingildagi kapandi.hicbir sorunu yok.su an 3 yasinda minyon bi cocuk kafa olcusu normal ama kucuk suratli.
kafanin buyuk ya da kucuk olmasi genetik.bi sorun olsa doktor ileri tetkik isterdi uzmeyin kendinizi.
Bingildagin kapanmasi 3-18 ay arasi normal diye okumustum

Zaman geçmiyor ulen
Valla bende kendimi yorgun bitkin ve yılgın hissediyorum... Amy dediğin gibi sanki seneledir evde bebekleyim 20li yaşlardaki anneliğim gibi geçecek sandım ama yok 40 yaş bana ağır gelmiş eski sağlığım takatim sabrım yok nasıl dayanacam bilmiyorum.. evde çok sıkılıyorum çalışmaya alışmışım işe gitmek istiyorum çalışırken de evde olmak istiyordum

Kızlar malumunuz işten çıkarıldım. İşsiz kalırım korkusuyla hemen başvurulara başlamıştım bu kadar kısa sürede dönüşler olacağını beklemiyordum. Dönüşler olunca iş arama olayını kestim çocuk biraz büyüsün öyle bakarım nasıl olsa iş var arıyorlar diye. Ama dün Türkiye'nin en büyük 3 inşaat firmasından biri aradı. Gidip bi görüşeyim dedim. Olumlu geçti şartlar da çok iyi. İnanılmaz kafam karıştı. Ne yapayım şimdi?

Eğer bebeğe bakıcaz biri varsa bence kaçırma fırsatı

Amaaaa güzel bir firmada diyosun yaa bidaha öyle güzel bir yer gelmesse belki bebeğin kısmetidir zaten 1 buçuk ay sonra çalışmaya başlıcakmışsın çıkartmasalardı. Yine tabi senin tercihin sen kendini nasıl iyi hissedersen

Çok yorucu
Çok sıkıcı
Çok meşakatli bi yol gerçekten. Allah yardımcımız olsun ve her şeyden omce sağlık versın

Ben bırakamazdım galiba
Uyurken bile koklamak istiyorum ..

En güzel ve en doğru kararı sen vereceksin

Bizim oğlan dünden beri dönmeye başladı hiç yalnız bırakamıyorum. Dönünce ilerlemek istiyor gidemeyince sinirleniyor yüzünü yere sürtüyor çığlık atıyor ağlıyor
Bende de durum aynı. Doktorumuz günde tummy time saati bulsun en az dedi, sert zemin tercih et dedi. Oyun halısı I yere seriyor um çıldırıyor, göğsünün altına minik bir yastık var onu koyuyorum öylede sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…