2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar malumunuz işten çıkarıldım. İşsiz kalırım korkusuyla hemen başvurulara başlamıştım bu kadar kısa sürede dönüşler olacağını beklemiyordum. Dönüşler olunca iş arama olayını kestim çocuk biraz büyüsün öyle bakarım nasıl olsa iş var arıyorlar diye. Ama dün Türkiye'nin en büyük 3 inşaat firmasından biri aradı. Gidip bi görüşeyim dedim. Olumlu geçti şartlar da çok iyi. İnanılmaz kafam karıştı. Ne yapayım şimdi?

Kaçırmamalısın bence.. Çünkü her gün bir geçen günden daha kötü bir ekonomik tablı varken iş ve çalışma koşulları gitgide kötüleşiyor.. Özel sektör bu anlamda üzüyor, çok çalışıp az para vermek isteyenler, şartlar iyiyse etinden sütünden yararlanalım mantığıyla sabaha kadar iletişimde kalmanı bekleyenler.. Yani bence uzun süre çalışmamak gibi bir planın yoksa bir kaç ay için bu şansı kaçırma ve en iyi seçeneği değerlendir.

Bende çalışmayacaktım ama güzel bir fırsat çıktı gibi bende şuan aynı aşamadayım ve 2 çocukla çalışma başlamaya sıcak bakıyorum, delirdim galiba :KK51:

Bende de durum aynı. Doktorumuz günde tummy time saati bulsun en az dedi, sert zemin tercih et dedi. Oyun halısı I yere seriyor um çıldırıyor, göğsünün altına minik bir yastık var onu koyuyorum öylede sevmiyor 🤢
Benim oğlan tummy time hiç sevmiyor doktor günde 45 60 dk dedi ama 2 3 dk bile zor duruyor bi şekilde oyalamaya çalışıyorum ama çığlık atıyor bende kucaklıyorum. Emzirmeye yastığına koyuyorum bende göğsü daha yuksrda olduğu için biraz duruyor ileriye gitmek istiyor kayıyor ordan da Nasıl olcak bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Benim oğlan tummy time hiç sevmiyor doktor günde 45 60 dk dedi ama 2 3 dk bile zor duruyor bi şekilde oyalamaya çalışıyorum ama çığlık atıyor bende kucaklıyorum. Emzirmeye yastığına koyuyorum bende göğsü daha yuksrda olduğu için biraz duruyor ileriye gitmek istiyor kayıyor ordan da Nasıl olcak bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Ya gelişimleri açısından süreci hızlandırıyomuş tummy time. Kızımda o kadar hareketliydi ki kendi yapardı ben hiç amanda yapayım gibi çabalara girişmedim, bu bayaa tembel çıktı 🤭

Hoş şöyle bir örnek var, kuzenimin oğlu şuan 14 aylık , 9 aylıkken bana geldiklerinde daha hiç tek başına oturtmamışlardı çocuğu yerde, sürekli kucakta gezdirip büyütmüşler çocuğu. Desteksiz oturamıyodu sağa sola yıkılıyodu, şok olmuş ve kızmıştım kıza bu kadar pimpirik çocuk mu büyütülür saçmalama diye ama bu ay yürümüş. Gayette zamanında o basamağa geçmiş yani. Çokta takılmıyorum o sebeple bir şekilde yürüyeceklerr en nihayetinde

Hafiften öksürük yokluyor ☹️

Eklentiler

• DB5F4A48-7819-4A68-B3DE-F0F3F08340D1.jpeg
    DB5F4A48-7819-4A68-B3DE-F0F3F08340D1.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 67
Ya gelişimleri açısından süreci hızlandırıyomuş tummy time. Kızımda o kadar hareketliydi ki kendi yapardı ben hiç amanda yapayım gibi çabalara girişmedim, bu bayaa tembel çıktı 🤭

Hoş şöyle bir örnek var, kuzenimin oğlu şuan 14 aylık , 9 aylıkken bana geldiklerinde daha hiç tek başına oturtmamışlardı çocuğu yerde, sürekli kucakta gezdirip büyütmüşler çocuğu. Desteksiz oturamıyodu sağa sola yıkılıyodu, şok olmuş ve kızmıştım kıza bu kadar pimpirik çocuk mu büyütülür saçmalama diye ama bu ay yürümüş. Gayette zamanında o basamağa geçmiş yani. Çokta takılmıyorum o sebeple bir şekilde yürüyeceklerr en nihayetinde
Her Bebek farklı ama insan yine de olsun yapsın istiyor rahat bıraksak yapacaklar belki de 😀 benim ilk olunca pimpirikleniyorum işte doktorun dediklerini yapmak istiyorum, gidince sorcam bakalım ne dicek

X