- 28 Eylül 2020
- 2.390
- 5.189
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.381
Benimki de sevmiyor canım ben dizlerimin üzerine koyup oyuncaklarını yukarı sağa sola hareket ettirerek takip etmesini sağlıyorumKızlar benim bebiş tummy time’dan nefret ediyor
Yastık üzerine yüzüstü koyarsam, başını çok güzel kaldırıyor.
Dümdüz zemine koyunca çıldırıyor
Siz nasıl koyuyorsunuz?
Ben gecen sene bugunleede ogrenmistimtam 1 yil olmus nede guzel anilarimzi oldu birikti burdaAh ah muhtemelen geçen sene bu aralar bu grup yanıyordu
Yeni hamileler, testler, keseler, ilk kalp atışları
Şimdi de sessizlik mevcut yorgunluktan, yoğunluktan
Geceleri buraya bakarken bu sessizlik canımı sıkmıyor değil
Şimdi yanımızda meleklerimiz uyuyor ama ilk hamileliği öğrendiğimiz günler de güzeldi sanki
Güzel gunlerdi evetAh ah muhtemelen geçen sene bu aralar bu grup yanıyordu
Yeni hamileler, testler, keseler, ilk kalp atışları
Şimdi de sessizlik mevcut yorgunluktan, yoğunluktan
Geceleri buraya bakarken bu sessizlik canımı sıkmıyor değil
Şimdi yanımızda meleklerimiz uyuyor ama ilk hamileliği öğrendiğimiz günler de güzeldi sanki
Ben ikisini aynı gün yaptırdım canım 3. Ayda.Kızlar menenjiti yaptirdiniz mi? Hem bexsorayı hem nimenrixi yaptiran var mi takvim nasil oldu?
Holle kullaniyorum.Kızlar mama öneriniz var mı gaz yapmayan?Sma optipro kullandım.Doktor hipp keci sutlu mama önerdi bu defa.Ne alsam bilemedim,film çekildi aşırı gazi var
Zaten düz zemin için büyüdüler canım yastıkla koymak gerekiyor artıkKızlar benim bebiş tummy time’dan nefret ediyor
Siz nasıl koyuyorsunuz?
Kesmeyi tercih ettimMerhaba yoldaşlar
Sanırım sacımı boyayacagım
Daha fazla dayanamıyorum
Sız bu süreçte boyadınız mı hangı boyayı tercıh etmelıyım
Internette bır suru amonyaksız naturel boya markadı buldum ama karar veremıyorum
Gecmıs olsun canım ben ipek dogduktan sonra 2 defa soguk algınlıgı gecırdımBenden mi geçti hastalık noldu bebiş bugece huysuzdu hep
Kese kese 1 karıs kaldı benım beyazlarım cogaldı baktık a moralım bozuluyot zaten avuc avucta dokuluyor.Bir aslan burcu olarak moralım sıfırKesmeyi tercih ettimçok az boyalı yerim kaldı onlarda bir sonraki kesmeye gider diye umuyorum.
Bahane ile boya işinden kurtuldum
Düz zemınde de yastıkta da aglıyo basını kaldırmasına kaldırıyor ama cıglıklar aglamalar cok tutamıyorum .en sevdıgı pozisyon kucakKızlar benim bebiş tummy time’dan nefret ediyor
Siz nasıl koyuyorsunuz?
Nasil simdi iyi miBenden mi geçti hastalık noldu bebiş bugece huysuzdu hep
Daha yeni hastalanmıştı bebeğim geçti, şimdi ben hastalandım bi baktım gece baya sıcak, ölçtük ateşi yoktu amaa ilk defa okadar sıcaktı çksürdüde bi kaç kere. Ne kadar uzak durabilirimki hep benimleGecmıs olsun canım ben ipek dogduktan sonra 2 defa soguk algınlıgı gecırdım
Doktor umca adında bı damla onermıstı
Suyuma 30 damla katıp ıctım sabah aksam sıse bıtene kadar
Bıtkısel Bagısıklık guclendırıcı imiş süt den bebege de gecermıs cok sukur 2 sınde de kızım hasta olmadı benden gecmedı yanı
Bırde c vıtamını takvıyesı aldım hep
Gece bayaaa eller kafası yanıyodu ölçtüm ateşi çıkmadı ama güvenmedim o ateş ölçere. Soydum biraz colpol verdim kendine geldi. Sabah öksürüyodu şimdide pek bişi kalmadı allahdan. Kendimden geçerse daha çok üzülürümNasil simdi iyi mi
Insallah gecmistir hava birden soğudu dikkat etmek lazim gecmis olsunGece bayaaa eller kafası yanıyodu ölçtüm ateşi çıkmadı ama güvenmedim o ateş ölçere. Soydum biraz colpol verdim kendine geldi. Sabah öksürüyodu şimdide pek bişi kalmadı allahdan. Kendimden geçerse daha çok üzülürüm