- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.361
Dünden beri benimde mavi bi değişik geliyor gözümeKk nın teması mavi mi oldu renk yaaa sadece benim mi oldu acaba
Benimkinin hiç niyeti yokBizim oğlan dünden beri dönmeye başladı hiç yalnız bırakamıyorum. Dönünce ilerlemek istiyor gidemeyince sinirleniyor yüzünü yere sürtüyor çığlık atıyor ağlıyor
ahh evet dusunduk denedik de ama olmadi ustelik en kucuk kistim 14cm olmus, myomlar ve cikolata kisti de cabasi :/ zaten bu cikolata kisti zimbirtisi yumurta rezervlerini mahveden en onemli seymis :/Miyomla hamile kalmayı denedin mi? Benim de miyomlarim vardı. Tam senin yaşındayken ben de hamilelik düşünerek doktora gittim. Bana yaşın ileri miyom ameliyatı olursan 6 ay beklemen gerekir. Miyomla hamilelik zor olsa da olabiliyor dedi. 3 sene uğraştık olmadi. Hatta keşke ilk öğrendiğimde o ameliyati olsaydım dedim.Ama artık 40 yaşında ameliyat için geç kaldım. O zaman 2-3 miyomum vardı. Biri 5 biri 4 cm diğerleri ufaktı. Doktor miyomlari alalım yumurtayı donduralim tüp bebek düşünelim dediğinde istemedim. Artık olmayacağıni düşünüp vazgectigimde ise kendiliginden hamile kaldım. Miyomlarim Hamileleimte büyüdü. 2 tanesi 9cm oldu. Onlar dışında 6, 5 ve 4ler 2cm likler. Doğumda doktor bir kova miyom çıkardı bebekle birlikte. Neyse ben genel anestezi tercih ettim. Bir sıkıntı olmadı. Sen erken karar vererek iyi etmişsin bence. Çünkü hamilelikte miyomlar hep kanama yaptı hep yatarak geçirdim hep korkarak geçirdim hamileliği.
Allah razi olsun cokk tesekkur ederim nezaketinize hepinize ayri ayriHiçbişey için geç değil merak etme inşallah bebeğe de sıra gelir sorunsuz güzelce atlatırsın ameliyatını Allah yardımcın olsun sana da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Bi kaç güne döner benceBenimkinin hiç niyeti yok
Aynen banads değişik geldiDünden beri benimde mavi bi değişik geliyor gözüme
BenimkideBenimkinin hiç niyeti yok
Benimki yan dönüp uğraşıyo yüz üst dönmeye ama popoyu deviremiyoBenimkinin hiç niyeti yok
Bi arada yeşil mi olmuştu sanki ben mi yanlış hatırlıyorumAynen banads değişik geldi
Bi kaç güne döner benceBizimki de birden oldu canım sevdiği oyuncakları gösterdim hep yardım ettim ilk başta dönmesine sonra da kendi dönmeye başladı
Benimkidehiç yeltenmiyo bile
Tummu time yapıyoruz seviyor da aslında ama hiç sağa sola yeltenmedi henüzBenimki yan dönüp uğraşıyo yüz üst dönmeye ama popoyu deviremiyo
Döner ya acelesi yokTummu time yapıyoruz seviyor da aslında ama hiç sağa sola yeltenmedi henüz
Valla ciddi ciddi bişeyler anlatıyor sanki korkuyorum bazen ondanBenimki canı sıkılınca da bağırıyor yatmaktan sıkılınca da anneannesini görünce de bağırıyor ama genelde ayakta gezmek veya başka oyun oynamak isteyince bağırıyor
Bugün anneme söyledim çok cırtlak bunun sesi diyeSesini deniyordur korkmabizimkinde bağırıyor. Hatta geçen bir uygulamada okumuştum. Miniginiz artık çeşitli ses denemeleri yaparak kulağınızın pasını silebilir diye
Bizimki de tummy time sevmiyordu 2 3 dk zor duruyordu başlıyordu mızmızlanmayaTummu time yapıyoruz seviyor da aslında ama hiç sağa sola yeltenmedi henüz
İkisini yaptırcam ben canım bexseroyu ilk dozu 3z ay oldu diğerleri 5 15 nimenrix 7 14 olarak plandı doktorumuzKızlar menenjiti yaptirdiniz mi? Hem bexsorayı hem nimenrixi yaptiran var mi takvim nasil oldu?
Değişip duruyoBi arada yeşil mi olmuştu sanki ben mi yanlış hatırlıyorum
Bende aynısını düşünüyordumKk nın teması mavi mi oldu renk yaaa sadece benim mi oldu acaba