- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.259
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.341
Resmen doğumdan önce benHayirli ugurlu olsunnn ,)
ben sezaryen degil ama myom ameliyati olacagim o yuzden her basligi icer gibi okuyorum korkumdan
ameliyathaneye inerken yani o epidurali vermeden once herhangi bir sakinlestirici veriyorlar mi hatirliyor musunuz acaba?
Ya acaip korkuyorum ameliyattan oyle boyle degil
Heee sanırım çocuk olmamış. Ama merak etme 4. Güne toplarlanırsın bol bol yürüAhhh ahhh ahh masallahlar olsunnn bebeklerinize rabbim ayaklarina tas degdirmesin guzel insanlarla karsilastirsim hep anali babali buyusunler saglikla ,))
asiri korkuyorum ameliyat isinden, 37 yasindayim bebek de dusunuyoruz gec de kaldigimizin farkindayim ama ah su ameliyatin korkusu, o ameliyathaneye inme ani, boyle karman corman zihnimepiduralden hemen sonra sanirim uyutacakmis o kismi cok anlamadim panikten ama iste o belden igne yeme hissiyati beni paramparca ediyor
14 kasimda olucam gun degil nerdeyse dakika sayiyorum.
Bir de esim 4.gunden sonra yanimda olamayacak calismak zorunda, ondan dolayi da endiseliyim yat kalk nasil olacak uff hersey karmakarisik iste anlayacaginiz(
Yarin kan degerleri ve amh degerlerine bakilacak aonrasi da pazartesi ameliyat iste
Niye ağlıyo kızz2.5 kesintisiz ağlayan bebe
aahaha Allah soyletti dogum falan :) suan dogum degil de acik myom ameliyati olucam onun perisanligindayim ama evet yazdiklariniz tecrubeleriniz cok onemli tek farki bende bebek olmamasi :/ cokkk tesekkur ederimmmResmen doğumdan önce ben♀ çok korkar çok araştırırdım. Ama hiç tahmin ettiğim gibi olmadı. Eğer çok korkarsan sakinleştirci yapıyolar gerçi ben spinal oldum belden uyuşturmalı hiç bişi hissetmedim sadece sallantı vardı göbeğimde oyuzden bi sakinleitirci istemedim.
Doğumdan sonra ağrın olursa hep ağeı kesici vurdurursun olue biter. Emin ol hiç beklediğin gibi olmuyo. Aneztezi atmak için eğer başağeısı fln istemiyosan doğumdan çıkar çıkmaz sade kahve veee bitter ye hep. Ben öyle yaptım hiç başağrım olmadı..
bazılarının sezeryandan sonra odaya aldıklarında karna bastırma olayı oluymuş, kanaman gelmesse . Benim geldiği için gerek kalmadı bastırmaya. His gittikden sonrada bol bol yürüüü , nekadsr yürürse. Okadar iyileşirsin
Evveet walla burda sizlerin sayesinde kendimi daha iyi hissetmeye basladim her birinizin her tecrubesi deneyimi o kadar onemli ve degerli ki satir satir defalarca okuyup notlar aliyorum okuyup korkmamak, kendimi sakinlestirebilmek icin.Heee sanırım çocuk olmamış. Ama merak etme 4. Güne toplarlanırsın bol bol yürübelden iğnede okadar korkulcsk bişi yok hiç acımıyo huylanıyosun sadce
Kucağımda uyutmuyorum diyeNiye ağlıyo kızz
O bağırma bir seyin işareti bizde. Mesela uykum geldi veya acıktım. Olduğu yerden alınmak istiyor yani. Uyku işaretlerini takip etmelisinKızlarrrr yeni çıldırma sebebimi anlatıyorum;
Kızım 4. Ayında çırtlak bir sesle bağırıyor ağlamıyor ama garip garip bağırıyor birşey anlatmaya çalışıyor ama anlamıyorum. Birde yatırınca ağlıyor kucağıma alıyorum susuyor popuşu mu açıyor diye düşünüyorum ama bilemedim pişik kremi sürdüm ne bileyim. Uyku zaten saçma sapan halde. Gece 1 de uyuyor sabah 10uyanıyor. Ara ara gece uyanıp emiyor sonra devamke
Bugünde akşam üzeri uyumaya bir başladı hala uyuyor gece uyumayacak diye korkuyorum şimdide
Ben mi acaba çocuğumu anlayamıyorum
Uykusu geldiğinde gözlerini ovuşturuyor birde parmak emmeye başlıyor ama yinede bakayım o an pfff ne zormuşO bağırma bir seyin işareti bizde. Mesela uykum geldi veya acıktım. Olduğu yerden alınmak istiyor yani. Uyku işaretlerini takip etmelisin
Aslında bahsettiiğin biraz ilerlemiş hali, ilk etapta mesela oyun oynuyorsa bi ilgisizleşip sessizleşmeye başlıyor o ilk sinyal. Eğer onu yakalarsan çok kolay uyurUykusu geldiğinde gözlerini ovuşturuyor birde parmak emmeye başlıyor ama yinede bakayım o an pfff ne zormuş
Bazen oluyor bende sıkılıyor sanıyordum. Yeni uyandı altını değiştirdim yine bağırıyorAslında bahsettiiğin biraz ilerlemiş hali, ilk etapta mesela oyun oynuyorsa bi ilgisizleşip sessizleşmeye başlıyor o ilk sinyal. Eğer onu yakalarsan çok kolay uyur
O zaman devam etmek istiyor olabilir uykuyaBazen oluyor bende sıkılıyor sanıyordum. Yeni uyandı altını değiştirdim yine bağırıyor
Ayy iyiyim canım benim bebekle ilgilenmekten hayatın koşturmacasından buralara bakamadım ne zamandır.. Minnoşum hareketlenmelere başladı herşeye elini atıyo alamayınca sinirleniyo dişleri kaşınıyo felaket durumlardayız ama çok tatlı gülüyo
Miyomla hamile kalmayı denedin mi? Benim de miyomlarim vardı. Tam senin yaşındayken ben de hamilelik düşünerek doktora gittim. Bana yaşın ileri miyom ameliyatı olursan 6 ay beklemen gerekir. Miyomla hamilelik zor olsa da olabiliyor dedi. 3 sene uğraştık olmadi. Hatta keşke ilk öğrendiğimde o ameliyati olsaydım dedim.Ahhh ahhh ahh masallahlar olsunnn bebeklerinize rabbim ayaklarina tas degdirmesin guzel insanlarla karsilastirsim hep anali babali buyusunler saglikla ,))
asiri korkuyorum ameliyat isinden, 37 yasindayim bebek de dusunuyoruz gec de kaldigimizin farkindayim ama ah su ameliyatin korkusu, o ameliyathaneye inme ani, boyle karman corman zihnimepiduralden hemen sonra sanirim uyutacakmis o kismi cok anlamadim panikten ama iste o belden igne yeme hissiyati beni paramparca ediyor
Bir de esim 4.gunden sonra yanimda olamayacak calismak zorunda, ondan dolayi da endiseliyim yat kalk nasil olacak uff hersey karmakarisik iste anlayacaginiz(
Yarin kan degerleri ve amh degerlerine bakilacak aonrasi da pazartesi ameliyat iste
Sesini deniyordur korkmaKızlarrrr yeni çıldırma sebebimi anlatıyorum;
Kızım 4. Ayında çırtlak bir sesle bağırıyor ağlamıyor ama garip garip bağırıyor birşey anlatmaya çalışıyor ama anlamıyorum. Birde yatırınca ağlıyor kucağıma alıyorum susuyor popuşu mu açıyor diye düşünüyorum ama bilemedim pişik kremi sürdüm ne bileyim. Uyku zaten saçma sapan halde. Gece 1 de uyuyor sabah 10uyanıyor. Ara ara gece uyanıp emiyor sonra devamke
Bugünde akşam üzeri uyumaya bir başladı hala uyuyor gece uyumayacak diye korkuyorum şimdide
Ben mi acaba çocuğumu anlayamıyorum
Hiçbişey için geç değil merak etme inşallah bebeğe de sıra gelir sorunsuz güzelce atlatırsın ameliyatını Allah yardımcın olsun sana da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinAhhh ahhh ahh masallahlar olsunnn bebeklerinize rabbim ayaklarina tas degdirmesin guzel insanlarla karsilastirsim hep anali babali buyusunler saglikla ,))
Benimki canı sıkılınca da bağırıyor yatmaktan sıkılınca da anneannesini görünce de bağırıyor ama genelde ayakta gezmek veya başka oyun oynamak isteyince bağırıyorBazen oluyor bende sıkılıyor sanıyordum. Yeni uyandı altını değiştirdim yine bağırıyor
Oyyy maşallah bizdede aynı durum , eline aldığı herşeyi ağzına atma durumu varAyy iyiyim canım benim bebekle ilgilenmekten hayatın koşturmacasından buralara bakamadım ne zamandır.. Minnoşum hareketlenmelere başladı herşeye elini atıyo alamayınca sinirleniyo dişleri kaşınıyo felaket durumlardayız ama çok tatlı gülüyoSizde durumlar nasıl?