2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Siz reflü için hangi ilacı günde kaç kez kullanıyorsunuz

Benimki de de tummy time pek sevmiyor en fazla 1 2dk duruyor ben de kitap okuyorum piyanolu halısında oynuyor şarkılarına eşlik ediyorum dans ediyoruz oyuncakları eliyle tutmasına teşvik ediyorum bazen yemek vs yaparken yanıma alıyorum mama sandalyesinde oturuyor ne yaptığımı anlatıyorum kucağa alışmadı neyse ki çünkü çok taşıyamıyorum belim ağrıyor ya oturur ya da yatar pozisyonda oluyor bazen kendi kendine takılmasına da izin vermek lazım o da gelişimleri için çok iyi

Siz reflü için hangi ilacı günde kaç kez kullanıyorsunuz
Gavıscon Toz kullanıyoruz .
Geçen aya göre oldukça azaldı kusmaları hatta bazen ilacı vermeyı bıle unutuyorum.
Bir paket tozu 5cclik enjektöre alıyorum.
(sulandırıyorum aynı ölçüde tabi 5cclik)
Gün içerisinde emzirmeden önce yanak içine 2 cc-3cc sıkıyorum.
Tabi unuttuğum zamanlar çok oluyor .
Ona rağmen çok iyi seviyeye geldi kusması şükürler olsun

Maşallah oturmaya başladı mı? Bnmkide destekli kucağımda oturuyor ama mama sandalyesini denemedim daha. Bnm kucağımda da bn bişiler yerken hepmtakşp ediyor çay içerken felan..

Dün dışarıdaydık, üşüttü ilk defa. Ateşimiz çıktı biraz. Gece calpol verdim. Bugün geniz akıntısı, gaz, 36,8- 37 ateş var.

Ateş yükselmiyor ve hafif şekilde başında sadece. Yeni uyudu. Devam ederse doktora gideceğiz gibi.

Dün hava serindi baya evet, ben de aldım çıktım ama çok durmadan eve döndük

Ben daha oturtmuyorum canım ebe bu ay sonu destekli oturtmaya başlayabilirsin demişti bende ana kucağına kıyıp mutfağa alıyorum yemek yaparken anlatıyorum sürekli konuşuyorum ingilizce sayıları söylüyorum şarkılar söylüyoruz her oyuncağını ağzına götürüyor onlarla oyalanıyor

Geçmiş olsun canım Şuan havalar tam hastalık havası gündüzleri sıcak oluyor akşam üstü serin bende öğlenleri hava alması için biraz dışarı çıkarıyorum rüzgar varsa giriyoruz eve

Maşallah oturmaya başladı mı? Bnmkide destekli kucağımda oturuyor ama mama sandalyesini denemedim daha. Bnm kucağımda da bn bişiler yerken hepmtakşp ediyor çay içerken felan..
Yok daha desteksiz oturamıyor mama sandalyem kiwinin koala modeli geçen ay yatık koyuyordum artık doktor muayeneden sonra oturtabilirsin dedi

Bence yeterli yaptıklarımız daha tam oyuncak da oynayamıyorlar bi desteksiz otursalar neler yapacağız da ben de hafif yatık koyuyodum mama sandalyesine bu ay doktor oturtabilirsin dedi destekli oturmuş oluyo sandalyede de ondan önce de pusetine koyup yanıma alıyodum

Hayirli ugurlu olsunnn ,)
ben sezaryen degil ama myom ameliyati olacagim o yuzden her basligi icer gibi okuyorum korkumdan
ameliyathaneye inerken yani o epidurali vermeden once herhangi bir sakinlestirici veriyorlar mi hatirliyor musunuz acaba?
Ya acaip korkuyorum ameliyattan oyle boyle degil

Canım hiç korkma hiçbir şey hissetmiyorsun. Tek hissettiğin şey epidural yapılacak yeri alkollü pamukla siliyorlar o üşütüyor seni bu kadarr. Gerisini anlamıyorsun. Geçmiş olsun şimdiden

Canım ben kapalı miyom ameliyatı oldum epiduralli de sezeryan oldum miyom ameliyatından 7ay sonra hamile kaldım epidurali filan hiç dert etme insan bilgi sahibi oldukça daha çok endişeleniyor ama emin ol hiç korktuğun gibi değil sana tavsiyem artık ameliyatı düşünmemeye çalış herşey bi anda bitiyor gidiyor bizim bebeler 5aylık oldu neredeyse

Ahhh ahhh ahh masallahlar olsunnn bebeklerinize rabbim ayaklarina tas degdirmesin guzel insanlarla karsilastirsim hep anali babali buyusunler saglikla ,))
asiri korkuyorum ameliyat isinden, 37 yasindayim bebek de dusunuyoruz gec de kaldigimizin farkindayim ama ah su ameliyatin korkusu, o ameliyathaneye inme ani, boyle karman corman zihnim epiduralden hemen sonra sanirim uyutacakmis o kismi cok anlamadim panikten ama iste o belden igne yeme hissiyati beni paramparca ediyor
14 kasimda olucam gun degil nerdeyse dakika sayiyorum.
Bir de esim 4.gunden sonra yanimda olamayacak calismak zorunda, ondan dolayi da endiseliyim yat kalk nasil olacak uff hersey karmakarisik iste anlayacaginiz (
Yarin kan degerleri ve amh degerlerine bakilacak aonrasi da pazartesi ameliyat iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…