2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hayirli ugurlu olsunnn ,)
ben sezaryen degil ama myom ameliyati olacagim o yuzden her basligi icer gibi okuyorum korkumdan :KK43:
ameliyathaneye inerken yani o epidurali vermeden once herhangi bir sakinlestirici veriyorlar mi hatirliyor musunuz acaba? :KK43:
Ya acaip korkuyorum ameliyattan oyle boyle degil :KK43:
Resmen doğumdan önce ben🤦🏼‍♀😃 çok korkar çok araştırırdım. Ama hiç tahmin ettiğim gibi olmadı. Eğer çok korkarsan sakinleştirci yapıyolar gerçi ben spinal oldum belden uyuşturmalı hiç bişi hissetmedim sadece sallantı vardı göbeğimde oyuzden bi sakinleitirci istemedim.
Doğumdan sonra ağrın olursa hep ağeı kesici vurdurursun olue biter. Emin ol hiç beklediğin gibi olmuyo. Aneztezi atmak için eğer başağeısı fln istemiyosan doğumdan çıkar çıkmaz sade kahve veee bitter ye hep. Ben öyle yaptım hiç başağrım olmadı..
bazılarının sezeryandan sonra odaya aldıklarında karna bastırma olayı oluymuş, kanaman gelmesse . Benim geldiği için gerek kalmadı bastırmaya. His gittikden sonrada bol bol yürüüü , nekadsr yürürse. Okadar iyileşirsin

Ahhh ahhh ahh masallahlar olsunnn bebeklerinize rabbim ayaklarina tas degdirmesin guzel insanlarla karsilastirsim hep anali babali buyusunler saglikla ,))
asiri korkuyorum ameliyat isinden, 37 yasindayim bebek de dusunuyoruz gec de kaldigimizin farkindayim ama ah su ameliyatin korkusu, o ameliyathaneye inme ani, boyle karman corman zihnim :KK43: epiduralden hemen sonra sanirim uyutacakmis o kismi cok anlamadim panikten ama iste o belden igne yeme hissiyati beni paramparca ediyor :KK43:
14 kasimda olucam gun degil nerdeyse dakika sayiyorum.
Bir de esim 4.gunden sonra yanimda olamayacak calismak zorunda, ondan dolayi da endiseliyim yat kalk nasil olacak uff hersey karmakarisik iste anlayacaginiz :KK43:(
Yarin kan degerleri ve amh degerlerine bakilacak aonrasi da pazartesi ameliyat iste :KK43:
Heee sanırım çocuk olmamış. Ama merak etme 4. Güne toplarlanırsın bol bol yürü 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 belden iğnede okadar korkulcsk bişi yok hiç acımıyo huylanıyosun sadce

Kızlarrrr yeni çıldırma sebebimi anlatıyorum;
Kızım 4. Ayında çırtlak bir sesle bağırıyor ağlamıyor ama garip garip bağırıyor birşey anlatmaya çalışıyor ama anlamıyorum. Birde yatırınca ağlıyor kucağıma alıyorum susuyor popuşu mu açıyor diye düşünüyorum ama bilemedim pişik kremi sürdüm ne bileyim. Uyku zaten saçma sapan halde. Gece 1 de uyuyor sabah 10uyanıyor. Ara ara gece uyanıp emiyor sonra devamke 😁
Bugünde akşam üzeri uyumaya bir başladı hala uyuyor gece uyumayacak diye korkuyorum şimdide
Ben mi acaba çocuğumu anlayamıyorum
😕

Resmen doğumdan önce ben🤦🏼‍♀😃 çok korkar çok araştırırdım. Ama hiç tahmin ettiğim gibi olmadı. Eğer çok korkarsan sakinleştirci yapıyolar gerçi ben spinal oldum belden uyuşturmalı hiç bişi hissetmedim sadece sallantı vardı göbeğimde oyuzden bi sakinleitirci istemedim.
Doğumdan sonra ağrın olursa hep ağeı kesici vurdurursun olue biter. Emin ol hiç beklediğin gibi olmuyo. Aneztezi atmak için eğer başağeısı fln istemiyosan doğumdan çıkar çıkmaz sade kahve veee bitter ye hep. Ben öyle yaptım hiç başağrım olmadı..
bazılarının sezeryandan sonra odaya aldıklarında karna bastırma olayı oluymuş, kanaman gelmesse . Benim geldiği için gerek kalmadı bastırmaya. His gittikden sonrada bol bol yürüüü , nekadsr yürürse. Okadar iyileşirsin
aahaha Allah soyletti dogum falan :) suan dogum degil de acik myom ameliyati olucam onun perisanligindayim ama evet yazdiklariniz tecrubeleriniz cok onemli tek farki bende bebek olmamasi :/ cokkk tesekkur ederimmm

Heee sanırım çocuk olmamış. Ama merak etme 4. Güne toplarlanırsın bol bol yürü 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 belden iğnede okadar korkulcsk bişi yok hiç acımıyo huylanıyosun sadce
Evveet walla burda sizlerin sayesinde kendimi daha iyi hissetmeye basladim her birinizin her tecrubesi deneyimi o kadar onemli ve degerli ki satir satir defalarca okuyup notlar aliyorum okuyup korkmamak, kendimi sakinlestirebilmek icin.
Cokkk cok tesekkur ederimm sagolun varolun her biriniz ayri ayri cok degerlisiniz benim icin kiz kardeslerim, ablalarim gibisiniz hic tanimadan
Sagolun her isiniz rast gitsin insallahhh

Kızım 4. Ayında çırtlak bir sesle bağırıyor ağlamıyor ama garip garip bağırıyor birşey anlatmaya çalışıyor ama anlamıyorum. Birde yatırınca ağlıyor kucağıma alıyorum susuyor popuşu mu açıyor diye düşünüyorum ama bilemedim pişik kremi sürdüm ne bileyim. Uyku zaten saçma sapan halde. Gece 1 de uyuyor sabah 10uyanıyor. Ara ara gece uyanıp emiyor sonra devamke 😁
Bugünde akşam üzeri uyumaya bir başladı hala uyuyor gece uyumayacak diye korkuyorum şimdide
😕
O bağırma bir seyin işareti bizde. Mesela uykum geldi veya acıktım. Olduğu yerden alınmak istiyor yani. Uyku işaretlerini takip etmelisin

Uykusu geldiğinde gözlerini ovuşturuyor birde parmak emmeye başlıyor ama yinede bakayım o an pfff ne zormuş
Aslında bahsettiiğin biraz ilerlemiş hali, ilk etapta mesela oyun oynuyorsa bi ilgisizleşip sessizleşmeye başlıyor o ilk sinyal. Eğer onu yakalarsan çok kolay uyur

Bugün uyku haram.... Asm kontrol gittik doktor zaten hiç bakmıyor bilr ebe aşılar yaptı vegaferon adında demir ilacı verdi gönderdi. Bnmki d vit. Dolayı gaz sıkıntısı yaşıyordu alışmaya çalışıyordu ki bu demir ilacı bebemş kıvransırıuo. Aslında uyudu ama ara ara uyanığ ağlıuor sallayıyorum beşiğinde hafiften emzikle ama kısa sürüyor sonra sil baştan aynı.

Birde eşim yanlışlıkla pusetten düşürdü bebişi Allahtan mesafe kısaydı 10 cm vardı yoktu ama bebişim de eşiöde şok oldu. Şükür evde idik birde.. Pusetin sapı aniden dönüverdi. Gerçi o d s bu ara gergin. Üzüldü çok ağlayacaktı eşimde nerdeki kimi susturup teselli edeceğimi şaşırdım..

Ayy iyiyim canım benim bebekle ilgilenmekten hayatın koşturmacasından buralara bakamadım ne zamandır.. Minnoşum hareketlenmelere başladı herşeye elini atıyo alamayınca sinirleniyo dişleri kaşınıyo felaket durumlardayız ama çok tatlı gülüyo ❤️ Sizde durumlar nasıl?

Ahhh ahhh ahh masallahlar olsunnn bebeklerinize rabbim ayaklarina tas degdirmesin guzel insanlarla karsilastirsim hep anali babali buyusunler saglikla ,))
asiri korkuyorum ameliyat isinden, 37 yasindayim bebek de dusunuyoruz gec de kaldigimizin farkindayim ama ah su ameliyatin korkusu, o ameliyathaneye inme ani, boyle karman corman zihnim :KK43: epiduralden hemen sonra sanirim uyutacakmis o kismi cok anlamadim panikten ama iste o belden igne yeme hissiyati beni paramparca ediyor :KK43:
Bir de esim 4.gunden sonra yanimda olamayacak calismak zorunda, ondan dolayi da endiseliyim yat kalk nasil olacak uff hersey karmakarisik iste anlayacaginiz :KK43:(
Yarin kan degerleri ve amh degerlerine bakilacak aonrasi da pazartesi ameliyat iste :KK43:
Miyomla hamile kalmayı denedin mi? Benim de miyomlarim vardı. Tam senin yaşındayken ben de hamilelik düşünerek doktora gittim. Bana yaşın ileri miyom ameliyatı olursan 6 ay beklemen gerekir. Miyomla hamilelik zor olsa da olabiliyor dedi. 3 sene uğraştık olmadi. Hatta keşke ilk öğrendiğimde o ameliyati olsaydım dedim. 🙈Ama artık 40 yaşında ameliyat için geç kaldım. O zaman 2-3 miyomum vardı. Biri 5 biri 4 cm diğerleri ufaktı. Doktor miyomlari alalım yumurtayı donduralim tüp bebek düşünelim dediğinde istemedim. Artık olmayacağıni düşünüp vazgectigimde ise kendiliginden hamile kaldım. Miyomlarim Hamileleimte büyüdü. 2 tanesi 9cm oldu. Onlar dışında 6, 5 ve 4ler 2cm likler. Doğumda doktor bir kova miyom çıkardı bebekle birlikte. 😀 Neyse ben genel anestezi tercih ettim. Bir sıkıntı olmadı. Sen erken karar vererek iyi etmişsin bence. Çünkü hamilelikte miyomlar hep kanama yaptı hep yatarak geçirdim hep korkarak geçirdim hamileliği.

😕
Sesini deniyordur korkma😀 bizimkinde bağırıyor. Hatta geçen bir uygulamada okumuştum. Miniginiz artık çeşitli ses denemeleri yaparak kulağınızın pasını silebilir diye🤣

Hiçbişey için geç değil merak etme inşallah bebeğe de sıra gelir sorunsuz güzelce atlatırsın ameliyatını Allah yardımcın olsun sana da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏❤️

Ayy iyiyim canım benim bebekle ilgilenmekten hayatın koşturmacasından buralara bakamadım ne zamandır.. Minnoşum hareketlenmelere başladı herşeye elini atıyo alamayınca sinirleniyo dişleri kaşınıyo felaket durumlardayız ama çok tatlı gülüyo ❤️ Sizde durumlar nasıl?
Oyyy maşallah bizdede aynı durum , eline aldığı herşeyi ağzına atma durumu var😃😃 böyle böyle gidiyo büyüyolar minnoşlar😍😍

X