-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.221
Benim uyku tulumu 2 tog ilk kez dün gece giydirdim. Sabah baktım eşim başında dolanıyo çocuğun yorgan örtsem mi diyoBenim uyku tulumu torba şeklinde zaten yatarak emdiği için anne yanından yanıma cekiyoruk emiyor sonra geri yerine koyuyorum. Uyku tulumunu çıkarmaya giydirmeye kalksam uykusu açılır. Gündüz giydirmiyorum. Üstünde ne varsa onla uyutup üstüne kendi yorganini ikiye katlayıp ortuyirum ince çünkü. Gündüz kendim kontrol edebildiğim için uyku tukumuna gerek görmüyorum.xBu arada uyku trumummum 1 tog o yüzden üstüne yorgan da ortuyorum gece. Yorgan da incecik zaten
Ya böyle düşünme, açıkcası ben düzenimi bozup 1 ay gitmekte zorlanırım, yaşlı bir kadında her ay bir çocuğunda şeklinde gezip duramaz sağlığı için iyi değil. Bir bakıcı tutulur parası kardeşlerce karşılanır. Buna gönüllü olan biri varsa evlatlarından ona verilir. Bu iş böyle yapılır yani kimse düzenini bozmak zorunda ya da o düzene onu bir ömür dahil etmek zorunda değil...Yurt dışı içinde zor değil. Ben 9 numarayım. Bana sıra gelene kadar 9 ay olur. Ben gelirim yanında kalırım. Ama kimse kabul etmiyor. Böyle kişilerin cennete gitmeye hakkı var mı
Evde aksiyon %100 zatenSize aksiyon oluyo işte fena mı?
Topik çok durgundu malzeme çıktı
Asmdeki ebe 3 ay dedi banaAtalım tabi ilaç şirketleri yoksa nasıl döndürür piyasayı? İyi yine insaflı davranıp 1 ay diyorlar. Hemen atın da diyebilirlerdi
Bazı doktorlar resmen ilaç şirketlerine çalışıyorlar
Trajikomik diyelimSize aksiyon oluyo işte fena mı?
Topik çok durgundu malzeme çıktı
Bizim asmdeki hemşire de 3 ay dedi.Asmdeki ebe 3 ay dedi bana
Çok saol canım , çok şükür iyiyiz ama tedirginlik devam ediyor çocuğu uyutup diğer odaya bile bişey almaya gidemiyorumCok gecmis olsun , birsey yoktur insallah.
Asmdeki ebe 3 ay dedi bana
Trajikomik diyelim
Ben 3 ay diye biliyorum ama 3 ay sonra bozuluyor diye değil de etkisi azalıyor diye biliyorumBende şimdi bunu düşündüm, içeriği temiz doğal bir üründe değil ki bozuluyor diyelim?.
Ben şimdiye dek son kullanma tarihini baz alarak dolapta tuttum. Hatta şöyle oldu bizde açtık 1sene sonra yarıya bile gelmemiştik hadi bunu atalım dedik . Bilmiyorum ama bana çok saçma geldi açıldıktan sonra 1 ay prospektüs bile öyle demiyor
Bende bu şekilde biliyorum ortam koşullarından dolayı etkisi azalıyorBen 3 ay diye biliyorum ama 3 ay sonra bozuluyor diye değil de etkisi azalıyor diye biliyorum
Ben varım
Çok çılgınız ya yaşıyoruz bu hayatıAyyy bi delilik olabilir zaten bizim yaptığımz delilik anca bu olur
Nasıl nasıll offffff çokkkk asiyizÇok çılgınız ya yaşıyoruz bu hayatı