- 16 Haziran 2021
- 2.655
- 4.712
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.241
Anaa ortalik karismiş ban yemişsiniz. Naptiniz kiiiz buralardaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etkisi az olur diye duydum çok uzun süre kalırsa. Mesela 6 ay öncesinin şurubu vardıBende şimdi bunu düşündüm, içeriği temiz doğal bir üründe değil ki bozuluyor diyelim?.
Ben şimdiye dek son kullanma tarihini baz alarak dolapta tuttum. Hatta şöyle oldu bizde açtık 1sene sonra yarıya bile gelmemiştik hadi bunu atalım dedik . Bilmiyorum ama bana çok saçma geldi açıldıktan sonra 1 ay prospektüs bile öyle demiyor
Ya ben 2 tog da giydirsen eşim ustunaxik hayatta yaturmaz. Yün yorgan ortmeye çalışıyor bebeyeBenim uyku tulumu 2 tog ilk kez dün gece giydirdim. Sabah baktım eşim başında dolanıyo çocuğun yorgan örtsem mi diyo dedim yok ama üşürse diyo
Baglayamayinca bunalirim diye kestirmek istemiyorum bendeBen de sacimi kestircem ya en azindan kısa olsun bu sekilde her yere dokuluyor zaten saclar. Ne kadar kisa olursa o kadar iyi aslinda. Ama cok kisa yaparsam tokayla toplayamam o zaman kontrolsüz dökülmez mk
Aynen bende alıcamm bu ay , ama dediğin gibi kafasını tam tutmaga başlayınca anca içine koyabilirim oda benim için 6ay olur. Ayaklarıyla güc almasını istiyorumDaha önceden tecrübeli Annelerden Yürüteç tavsiyelerini okumak isterdim.
Ben de basini tam tutmaya baslayinca almak istiyorum.
Ben dönmeden yaptırdım 2aylıkkenKizlar selam,
Sünneti hangi ayda yaptirdiniz .
Cocuk doktorumuz 5-6 ayda yaptirirsin dedigi icin bekledik. Acikcasi kimse de yaptir demedi cevremden. Gec mi kaldik bilemedim bircok ilk ayda yaptiran okudum. Atasehirde tavsiye edeceginiz doktor var mi ?
En son 1.ay sonu gitmiştim canım.Bugun 4.ay oldu ,randevumuz var.En azından her ay olmasa da gitmekte fayda var,sormam gereken o kadar çok şey oldu ki bu son aydaipek__23 nasılsın canım bizim hastaneye gidiyomusun hala kontrollere
Hayır 3 aydır ben oluyorum, bir şey olmuyor merak etme :) strese sokma boşuna kendini.Gunaydın kızlar
Adet görünce süt kesilir bilgisi hurafemidir?
adet oldum da süt le ılgılı stres yapıyorum
Biz 25 gunlukken yaptirdik canimKizlar selam,
Sünneti hangi ayda yaptirdiniz .
Cocuk doktorumuz 5-6 ayda yaptirirsin dedigi icin bekledik. Acikcasi kimse de yaptir demedi cevremden. Gec mi kaldik bilemedim bircok ilk ayda yaptiran okudum. Atasehirde tavsiye edeceginiz doktor var mi ?
Yok öyle bir şey. Sen onu görüp kesilir diye stres yaparsan o etki ederse olabilir. Bak ben dün adet oldum. Bu 3. Yani 3 aydır oluyorum. Ama sutum keislmedi çok şükür. Öyle bir şey yyok kesilen varsa denk gelmistir. Ya da böyle bir stres yapıp kesilmiştir. Bu şekilde.dusunme sakin.Gunaydın kızlar
Adet görünce süt kesilir bilgisi hurafemidir?
adet oldum da süt le ılgılı stres yapıyorum
Heeee bende dediğin gibi ilk ay gittim bidaha gitmedimm oyuzden sanada sorayım dedimEn son 1.ay sonu gitmiştim canım.Bugun 4.ay oldu ,randevumuz var.En azından her ay olmasa da gitmekte fayda var,sormam gereken o kadar çok şey oldu ki bu son ayda
1 fıs , kilosuna göre kandaKızlar bunlardan kaçar damla verilmesi gerekiyor?
Su gibi geçiyor valla herkesin patır patır doğurduğu günler dün gibiNasıl 4 ay geçti beaaa
Gerçekden nasıl geçti yaaaa büyüdü bile minnaklar çok güzelSu gibi geçiyor valla herkesin patır patır doğurduğu günler dün gibi
Canım d vitaminini damlalikla 3 damla cay kasigina damlatip veriyorumKızlar bunlardan kaçar damla verilmesi gerekiyor?