- 16 Haziran 2021
- 2.655
- 4.712
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.261
Aynen baglamayinca ben de rahat edemeyeblrm kıpkısa da kessem dokülcek daha kötü yemege falan girerse. Boyle bi ikisi yere düssede dökülecekler lastikle bağlı kaliyor banyoda tarayinca iniyor atiyorum kontrollü oluyo en azndanBaglayamayinca bunalirim diye kestirmek istemiyorum bende
Bugün gittik bayağı kalabalıktı.Film çekildi cook gaz varmış mamayı değiştirdi bi de yeni bi gaz şurubu yazdı.Ben yine beğenmedim başka dr bakacağım yakınlarda.Ben istiyorum ki 4.aya geldik ya doktor biraz bahsetsin neler olacak neler değişecek.Nelerin yapılması lazım.Mesela diyorum ki hocam bebek doğrulmaya çalışıyor,bu ayda olur diyor.Ee oturtalim mi diyoruz evet diyor.Sonra ne kada4 oturtalim.diye soruyoruz yani biseyi sorduk açıklaması ile anlat dimi.Bence gitme sen de boşver sen o hastaneye yakındın bir de Mehmet Ali Bey e git gideceksen de.Heeee bende dediğin gibi ilk ay gittim bidaha gitmedimm oyuzden sanada sorayım dedim
Aaa burdaydız hep bizzz daha neler neler paylaşıcaktıkSizlerle güzel günlerimiz oldu kızlar. Güzel bir dönem gecirdik ancak bir süredir forumda kimseyi göremiyorum .Hal böyle olunca eski tadı kalmadı benim için. Bu yüzden hesabımı iptal etme kararı aldım. Adımı da değiştirdim çünkü artık o isim de iptal oldu benim için. Kendinize ve
bebislere iyi bakın
Not :kırdığım herkesten özür dilerim
Not:Cokk güzel günlerdi. Hepinizi seviyorum. (Ergenler gibi oldu)Buralardan bir ekeblad geçti dersiniz
Yaaaa mesela bizden başka eminim günde kaç tane çocuk geliyo. Normal doğru dürüs bilgilendirseneeee biz bilmiyoruzzz şöyle yap bmyle yap. Arada oturt oyunlar oyna bunlar kasları için iyi bu hareketleri yaptır dese ne güzel olur yaniii biz neyi nerden bilelimm sormasak söylemiyolar cidden yaaa iyikide gitmemişimBugün gittik bayağı kalabalıktı.Film çekildi cook gaz varmış mamayı değiştirdi bi de yeni bi gaz şurubu yazdı.Ben yine beğenmedim başka dr bakacağım yakınlarda.Ben istiyorum ki 4.aya geldik ya doktor biraz bahsetsin neler olacak neler değişecek.Nelerin yapılması lazım.Mesela diyorum ki hocam bebek doğrulmaya çalışıyor,bu ayda olur diyor.Ee oturtalim mi diyoruz evet diyor.Sonra ne kada4 oturtalim.diye soruyoruz yani biseyi sorduk açıklaması ile anlat dimi.Bence gitme sen de boşver sen o hastaneye yakındın bir de Mehmet Ali Bey e git gideceksen de.
Et ve bizi bilgilendir lütfenBende bu aralar indirim takip ediyorummm
Benim doktorum biraz farklı ne öğrendiysem ondan öğrendim. İlk çocukta özellikle. Bir ilaç verecekse bile tek tek anlatıyor. Takviye şeylerde 3 5 tane isim veriyor seçin diyor. Hatta bazen açıp direk internetten bakıyor bu uygun bunu alın diyorDoktor olayına %100 katılıyorum
Her ay 500 küsür lira para veriyoruz
Orasına burasına bakıyor tartıyor boyunu ölçüyor pişiği varsa anlaşmalı olduğu markanın kremını
tavsiye ediyor
Gazı varsa SPA çok iyi geliyor diyor ortağı olduğu firmanın adresini veriyor
Varsa benim bir şikayetim bir soru onu soruyorum onun cevabını alıyorum onun dışında hiçbir yönlendirme yapmıyor
Sende bebeğine iyi bak. Herkes kendi ve bebeği için en iyisini istiyor, ama artık bebekler büyüdükçe meşguliyet artti çok normal gelemememiz.Sizlerle güzel günlerimiz oldu kızlar. Güzel bir dönem gecirdik ancak bir süredir forumda kimseyi göremiyorum .Hal böyle olunca eski tadı kalmadı benim için. Bu yüzden hesabımı iptal etme kararı aldım. Adımı da değiştirdim çünkü artık o isim de iptal oldu benim için. Kendinize ve
bebislere iyi bakın
Not:Cokk güzel günlerdi. Hepinizi seviyorum. (Ergenler gibi oldu)Buralardan bir ekeblad geçti dersiniz
Aa hiç bunu beklemiyordum yaa. Tabi senin tercihin yine de belki okursun bizi biz buralardayiz. Bebeginle sana guzel günler dilerimSizlerle güzel günlerimiz oldu kızlar. Güzel bir dönem gecirdik ancak bir süredir forumda kimseyi göremiyorum .Hal böyle olunca eski tadı kalmadı benim için. Bu yüzden hesabımı iptal etme kararı aldım. Adımı da değiştirdim çünkü artık o isim de iptal oldu benim için. Kendinize ve
bebislere iyi bakın
Uykuya gecme konusunda benimki de bu ay direndi arada. Oyle olunca emzik verip odada geziniyoruz sonra yavas yavas yatagin oralarda takilmaya basliyoruz tempoyu yavaşlatiyoruz yani ve yatagina koyuyorum ben salliyorum sen de o an nasil uyutuyrsan o yontemle devam edeblrsn. Yavaş yumusak geciş lazm sanrm. Bir de cok uykusunun geldigi vakti beklemiyrm. Mesela 1 bucuj saat sonra uykusu gelcek aglayacaksa bi 20 dk önc3den basliyoruz moda girmeyeKızlar günaydın sizin de bebişleriniz uykuya geçmeden önce ağlıyor mu benimki çok uykusu olmasına rağmen gündüz uykularına geçmeden önce çok ağlıyor ya da elini emerek sürekli mızırdıyor
Salonda hamak kurduk orada uyuyor gündüzleri ama yatırır yatırmaz ağlamaya başlıyor
Benimki uykusu çok gelirse ağlıyor. İlk uyku belirtileri geldiğinde uyutursam ağlamıyorKızlar günaydın sizin de bebişleriniz uykuya geçmeden önce ağlıyor mu benimki çok uykusu olmasına rağmen gündüz uykularına geçmeden önce çok ağlıyor ya da elini emerek sürekli mızırdıyor
Salonda hamak kurduk orada uyuyor gündüzleri ama yatırır yatırmaz ağlamaya başlıyor
Beklemiyordum böyle bi veda ama yolun açık olsun belki yine gelirsin buralaraSizlerle güzel günlerimiz oldu kızlar. Güzel bir dönem gecirdik ancak bir süredir forumda kimseyi göremiyorum .Hal böyle olunca eski tadı kalmadı benim için. Bu yüzden hesabımı iptal etme kararı aldım. Adımı da değiştirdim çünkü artık o isim de iptal oldu benim için. Kendinize ve
bebislere iyi bakın
Canım doğumdan sonra azalmalar çok normal çoğunlukla çocukla uğraşmaktan çok vaktimiz kalmıyor. Hele çalışanların izinler bitmeye başlayınca herkes yavaş yavaş azalıyor. Bir süre sonra temelli yazan olmaz. Oğlumun dogumundaki gurubunuzda senelerdir hareket ve mesaj yok meselaSizlerle güzel günlerimiz oldu kızlar. Güzel bir dönem gecirdik ancak bir süredir forumda kimseyi göremiyorum .Hal böyle olunca eski tadı kalmadı benim için. Bu yüzden hesabımı iptal etme kararı aldım. Adımı da değiştirdim çünkü artık o isim de iptal oldu benim için. Kendinize ve
bebislere iyi bakın
Aynen bende bağlıyorum. Banyoda tarayinca avuç avuçAynen baglamayinca ben de rahat edemeyeblrm kıpkısa da kessem dokülcek daha kötü yemege falan girerse. Boyle bi ikisi yere düssede dökülecekler lastikle bağlı kaliyor banyoda tarayinca iniyor atiyorum kontrollü oluyo en azndan