2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bilmiyorum canım bizim Dr pedia verdi başka Dr sordum wallcare önerdi

Başka 8 tane kardeşim var. Biri gelip gidiyor arada. Ufak çocukları var.
Onun dışanda ne kimse yanına götürüyor nede yanında kalması için kimseye getiriyorlar.
Çok üzüldüm yazık ya. Bir anne olarak düşünüyorum da 8 evlat, bir başına yaşıyorsun

Saçlarımı kestirmem gerek , tutup çekiyor, banyo sonrası zaten taramak eziyet .. En azından afiflemiş hissederim
Yanlız kesim Samsun’da 200₺ yaa..
Ben pandemide gitmeye gitmeye ustalaştım
Kat kat kesiyorum
Düz kesiyorum
6. Aydan sonra güzel bir boya, kesim, bakım yaptıracağım. Yeter da

Kizlar selam,
Sünneti hangi ayda yaptirdiniz .
Cocuk doktorumuz 5-6 ayda yaptirirsin dedigi icin bekledik. Acikcasi kimse de yaptir demedi cevremden. Gec mi kaldik bilemedim bircok ilk ayda yaptiran okudum. Atasehirde tavsiye edeceginiz doktor var mi ?

bizim cocuk doktorumuzda 6 aydan sonra 1 yaştan önce öneriyorum bu aralıkta olsun dedi ama ben cok hareketlenmeden yaptırmak istediğim için sünnet kliniğine gittim ve yaptırdım 3 ay 10 günlüktü 1 ay oldu yaptıralı işte. Zaten sünnet doktoru kontrol ediyor bir sorun yoksa yapıyor.

Bence iyi yapmissiniz. Sorunsuz atlatmissiniz sükür.
Bize de sürüklenmeye baslamadan önce 5-6 ay arasi yaptiririz demisti. Nedense bir heyecan sardi beni . Korkuyorum birsey olursa diye. Birkac ay once tv de yanlis kesim duymustum aklima o gelip duruyor. Sürec nasil isledi sizde.

Bu arada yürüteç kullanacak olan var mı ? kaçıncı ayda başlamalıyız ? benim oglum sürekli oturmak istiyor ya da ayakta durmak gezmek..

Bende cok strese girmiştim ama mecbur ilk ve son sünnet olacak cocuk benim oglum değil diye kendini böyle sakinleştiriyordum. Benim gittiğim yer sadece sünnet üzerineydi klipsli sünnet yaptırdık dikişsiz sargısızdı lazer kesimdi. Pişi ucunda klips vardı 3 gün sonra o cıkartıldı. Sünnetten sonra eve geldiğimizde ilk çişinde agladı krem sürdüm geçtii başkada aglamadı yanii sürekli kremledim kantaron yağı damlattım. Darısı size olsun inşaallah bebekken hiçbir şey bilmiyorlar yani tabiki acı hissediyorlar ama geciyor

Sadece sünnet üzerine olmasi mantikli.
Bakindim simdi Google dan ama bulundugum bölgede oyle bir yer bulamadim. Cocuk doktorumuzun tavsiyesine kalacagiz artik. Kazasiz belasiz atlatiriz biz de insallah. Acimasi gözümde hic yok. Allah göstermesin yanlis kesim falan olursa diye cok korkuyorum. Gerci islerinin ehli doktorlarda yaptiriyoruz ama anne yüregi iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…