- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.181
Bilmiyorum canım bizim Dr pedia verdi başka Dr sordum wallcare önerdiBugün doktordan geldik. Çocuk doktoru bnde monovit kullandım dedi çocuğuma bişi olmaz dedi. Ocean felan öylr çok etkili değil dedi. Gençti doktor.
Mesela bnm çocuk oturmak için o kadar çabalıyor ki devamlı kalkmak istiyor doktor oturtmayın, 5 aylıkken destekli 6 ayda tekbaşına öğrencek diyo ama bnmkini kaldormayınca çığlığı basıyor bn n e edem deyin bans.
Çok üzüldüm yazık ya. Bir anne olarak düşünüyorum da 8 evlat, bir başına yaşıyorsunBaşka 8 tane kardeşim var. Biri gelip gidiyor arada. Ufak çocukları var.
Onun dışanda ne kimse yanına götürüyor nede yanında kalması için kimseye getiriyorlar.
İkizler hep geriden gelir dediği için doktorGelişimlerinin geri olduğunu nereden çıkardın?
Bebeklere hemen gelişim geriliği tanımlaması yapmak doğru değil. Bu o kadar kolay ve net söylenemez..
Ben pandemide gitmeye gitmeye ustalaştımSaçlarımı kestirmem gerek , tutup çekiyor, banyo sonrası zaten taramak eziyet .. En azından afiflemiş hissederim
Yanlız kesim Samsun’da 200₺ yaa..
Bence sen tam bakır insanının zatenBanada kahkül ve bakır perileri geldi
Çillerim var diye doğal sanıyorlardı hepBence sen tam bakır insanının zaten
Foto atar mısın?Bence dar değil ben hala 6 ayı kullanıyorum. Memnun olduğum için aldım. Bence sen farklı bir versiyonunu almış olabilirsin aksine bunlar daha büyük likrali kumaştan yapıldığı için daha 6 7 ye kadar kullanırım
Tabi gelince atarım 6 ayı da atarım bakarsın. Belki o zaman üretilen büyüktü bana denk geldi ya da küçüktü sana denk geldiFoto atar mısın?
Netten atsana canim merak ettım. O zaman bile dar oluyorduTabi gelince atarım 6 ayı da atarım bakarsın. Belki o zaman üretilen büyüktü bana denk geldi ya da küçüktü sana denk geldi
Cok gecmis olsun , birsey yoktur insallah.İzmir’de deprem oldu izmirdeki arkadaşlar çok geçmiş olsun, çok kötüydü sesli oldu normalde panik yapmam ama çocuk olduğu için korktum, Rabbim beterinden korusun
İkizler hep geriden gelir dediği için doktor
bizim cocuk doktorumuzda 6 aydan sonra 1 yaştan önce öneriyorum bu aralıkta olsun dedi ama ben cok hareketlenmeden yaptırmak istediğim için sünnet kliniğine gittim ve yaptırdım 3 ay 10 günlüktü 1 ay oldu yaptıralı işte. Zaten sünnet doktoru kontrol ediyor bir sorun yoksa yapıyor.Kizlar selam,
Sünneti hangi ayda yaptirdiniz .
Cocuk doktorumuz 5-6 ayda yaptirirsin dedigi icin bekledik. Acikcasi kimse de yaptir demedi cevremden. Gec mi kaldik bilemedim bircok ilk ayda yaptiran okudum. Atasehirde tavsiye edeceginiz doktor var mi ?
Bence iyi yapmissiniz. Sorunsuz atlatmissiniz sükür.bizim cocuk doktorumuzda 6 aydan sonra 1 yaştan önce öneriyorum bu aralıkta olsun dedi ama ben cok hareketlenmeden yaptırmak istediğim için sünnet kliniğine gittim ve yaptırdım 3 ay 10 günlüktü 1 ay oldu yaptıralı işte. Zaten sünnet doktoru kontrol ediyor bir sorun yoksa yapıyor.
Bende cok strese girmiştim ama mecbur ilk ve son sünnet olacak cocuk benim oglum değil diye kendini böyle sakinleştiriyordum.Bence iyi yapmissiniz. Sorunsuz atlatmissiniz sükür.
Bize de sürüklenmeye baslamadan önce 5-6 ay arasi yaptiririz demisti. Nedense bir heyecan sardi beni . Korkuyorum birsey olursa diye. Birkac ay once tv de yanlis kesim duymustum aklima o gelip duruyor. Sürec nasil isledi sizde.
Sadece sünnet üzerine olmasi mantikli.Bende cok strese girmiştim ama mecbur ilk ve son sünnet olacak cocuk benim oglum değil diye kendini böyle sakinleştiriyordum.Benim gittiğim yer sadece sünnet üzerineydi klipsli sünnet yaptırdık dikişsiz sargısızdı lazer kesimdi. Pişi ucunda klips vardı 3 gün sonra o cıkartıldı. Sünnetten sonra eve geldiğimizde ilk çişinde agladı krem sürdüm geçtii başkada aglamadı yanii sürekli kremledim kantaron yağı damlattım. Darısı size olsun inşaallah bebekken hiçbir şey bilmiyorlar yani tabiki acı hissediyorlar ama geciyor
Yuh yahu.Kızlaaar dün bebek araba mı çaldılar apartmandan ve anahtarım da arka cepteydi o kadar üzüldüm ki bi insan neden bebek arabası çalar ya