- 3 Mart 2022
- 264
- 199
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.201
Ve cok gecmis olsun..Kızlaaar dün bebek araba mı çaldılar apartmandan ve anahtarım da arka cepteydi o kadar üzüldüm ki bi insan neden bebek arabası çalar ya
Bizde ates yapmadi ama huzursuzdu ve bir kez calpol kullandik.4. Ay aşısını yaptıkbygün ateş yapıyormu kızlar birde damla verdiler sağlık ocahından kullandınızmı
Daha önceden tecrübeli Annelerden Yürüteç tavsiyelerini okumak isterdim.Bu arada yürüteç kullanacak olan var mı ? kaçıncı ayda başlamalıyız ? benim oglum sürekli oturmak istiyor ya da ayakta durmak gezmek..
9 ay . Dantelli zıbın.Tabi gelince atarım 6 ayı da atarım bakarsın. Belki o zaman üretilen büyüktü bana denk geldi ya da küçüktü sana denk geldi
Ben oğlumda 5-6 ay arası kullamaya başladım. İlk önce aldığım yürüteç 3 fonksiyonluydu. hem hoppala hem yürüme arkadaşı hem yürüteçdi. biraz ağır ve hantaldı. Çocuk bu yürüteçle bir yere gidemiyordu. Sadece ben nerdeysem içine koyuyordum. Orda içinde oturup oyuncaklarıyla oynuyordu. Sonra ucuz olanlardan bir tane aldık onunla çok seri bir şekilde geziyordu. Diğerini ise biraz daha güçlenince yürüme arkadaşı olarak kullandı. Oturma kısmı baya konforluydu ama onunla gezemedi. O ucuz aldığım sonra kırılıp gitti şimdi diğer hantal olan duruyor belki ucuzlarından bir tane alırım yineDaha önceden tecrübeli Annelerden Yürüteç tavsiyelerini okumak isterdim.
Ben de basini tam tutmaya baslayinca almak istiyorum.
Bize hiç dar olmadı aksine ben büyük geliyor diye aldımNetten atsana canim merak ettım. O zaman bile dar oluyordu
Şuan hic olmaz heralde
Vajinal yapısıklık senınkınde mi vardı ?Bize hiç dar olmadı aksine ben büyük geliyor diye aldım
Ay ben de kakül düşünüyorumBanada kahkül ve bakır perileri geldi
9 ay . Dantelli zıbın.
Havalar sıcakken bile çocuğa zor oluyordu
Bu mu ?
EvetVajinal yapısıklık senınkınde mi vardı ?
Ama benimki ondan değil ben hiç açıp orayı temizlemedim. Zaten o markadan o üründen sadece 2 tane var çünkü bir süre uretmediler ben de 9 ay alamadımVajinal yapısıklık senınkınde mi vardı ?
Olabilirsin ben sadece kahkül düşünüyorum ama onada pişman oluyorumYaa bende fenayim bu aralar herşeyden herkesten sıkıldım... tekrar saçımı kestirsem diyorum erkek trasi off pişman olur muyum acaba
Kahkul bendede yaaaBanada kahkül ve bakır perileri geldi
Krem vermeden mi açtı doktor ?
Bence sen de her şeye karşı çıkmayı seviyorsun ve yetenekli bebeklere karsi bir cekememezligin var .Ya gorumcenin bebeği yürüdü videosu var neyini inandiracagim .çocuk yuvarlana yuvarlana 3 aylıkken yataktan düştü .
Şimdi ben sana buraya benim bebeğimin ne yaptığını yazmayacağım. Çünkü sen ona da yalan dersin çünkü olamaz sana göre.bak üstün zekalı bebekler de var az zekalı bebekler de var orta zekalı bebekler de var .senin bebeğin orta diye ne üstün de az zekalılara laf edemezsin .
Sen neye inanmak istiyorsan ona inan .Ben 7 aylıkken konuşmuşum ve 1 yaşında cümle kuruyormusum. Papağan gibi değil normal insan gibi .bazı bebekler de 3 yaşında konuşur. Bazı bebekler az zekalı olur tıpkı bazı insanlar gibi!
Ay noluyo noluyo
Bizde ates yapmadi ama huzursuzdu ve bir kez calpol kullandik.
Bu arada Calpol icin acildiktan sonra 1 ay gecince atmalisin uyarisi var doktorumuzdan..
Daha önceden tecrübeli Annelerden Yürüteç tavsiyelerini okumak isterdim.
Ben de basini tam tutmaya baslayinca almak istiyorum.
1 ay da insan kac kere ateş düşürücü kullanır sence ?Bizde ates yapmadi ama huzursuzdu ve bir kez calpol kullandik.
Bu arada Calpol icin acildiktan sonra 1 ay gecince atmalisin uyarisi var doktorumuzdan..
Yurt dışı içinde zor değil. Ben 9 numarayım. Bana sıra gelene kadar 9 ay olur. Ben gelirim yanında kalırım. Ama kimse kabul etmiyor. Böyle kişilerin cennete gitmeye hakkı var mıAslında sırayla herkes 1 ay alsa ama yurt dışına gitmesii zor yaşlı kadının ve ordan oraya gitmesi de.. kardesler bir araya gelip çözüm bulmalı ya bir bakıcı tutulmalı ne bileyim. Çok zor kadın için.
Bende şimdi bunu düşündüm, içeriği temiz doğal bir üründe değil ki bozuluyor diyelim?.1 ay da insan kac kere ateş düşürücü kullanır sence ?
Ve şişe neden o kadar büyük madem sadece 1 ay kullanılacaksa?