2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Etkisi az olur diye duydum çok uzun süre kalırsa. Mesela 6 ay öncesinin şurubu vardı
Attım onu. Ağzına kadar doluydu .
Dün yeni açtım tarih koydum üzerine. Ben genelde 4- 5 ay tutuyorum karanlık yerde

Bakma daha uzun kullanılır tabii ki
Etkisi az olur düşüncesinden dolayı bu sekilde kullanıyorum.

Daha önceden tecrübeli Annelerden Yürüteç tavsiyelerini okumak isterdim.
Ben de basini tam tutmaya baslayinca almak istiyorum.
Aynen bende alıcamm bu ay , ama dediğin gibi kafasını tam tutmaga başlayınca anca içine koyabilirim oda benim için 6ay olur. Ayaklarıyla güc almasını istiyorum
Ne kadar önerilmesede ben kendimce bi sıkıntı görmüyorum. Herkes kendi çocuğuna istediğini uygulasınnn..

Ben dönmeden yaptırdım 2aylıkken

Gunaydın kızlar
Adet görünce süt kesilir bilgisi hurafemidir?
adet oldum da süt le ılgılı stres yapıyorum

Gunaydın kızlar
Hayır 3 aydır ben oluyorum, bir şey olmuyor merak etme :) strese sokma boşuna kendini.
Benim bebe sadece emerken vücut ısımdan biraz rahatsız oluyor anladığım kadarıyla ter içinde kalıyoruz ikimiz de

Biz 25 gunlukken yaptirdik canim

Bence ne kadar erken yaptirsan o kadar iyi ,sünnetçi de cocuk kilo alinca orasi etleniyor bizim icin zor oluyor yapmasi demisti

Gunaydın kızlar
Yok öyle bir şey. Sen onu görüp kesilir diye stres yaparsan o etki ederse olabilir. Bak ben dün adet oldum. Bu 3. Yani 3 aydır oluyorum. Ama sutum keislmedi çok şükür. Öyle bir şey yyok kesilen varsa denk gelmistir. Ya da böyle bir stres yapıp kesilmiştir. Bu şekilde.dusunme sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…