- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #23.521
en iyisini yapmıs Terazi iyidir, tek kotu yani fazlasıyla ozgür olmak isteyen bir burc. Oglum terazi aman yarabbi cocuk tam bir ozgur ruh. 1 yasında da oyleydi hala oyle devam ediyo. Catıstıgım noktalardan biriHiç belli olmaz o
Yeğenim akrep burcu bekleniyordu. Neyseki terazi oldu
1 ay önce doğdu gerçi baya acele etti sıpa. O da korktuysa demek akrep olmaktan
Burasıda bugün çok soğuk.bide kar kalkmamış her yerde korkuyorum kayacagim diye
Ben normal yapcam zaten 22 sini atsatsındaPlanlı sezaryen gece olmaz kız
Kilo var dediğin ikili testte 50 lilerde kilo yazıyordu bacım ne kilosu ben 80 lere vardım yaBen de bol giyiyorum. Bir de zaten kilo var.Biraz zor anlaşılması dikkatli gözler hariç
Kız sasirdin mi nerde 50 yazıyor.Kilo var dediğin ikili testte 50 lilerde kilo yazıyordu bacım ne kilosu ben 80 lere vardım ya
Diger alıntıyı yapamadım gız @Mikan
Cok mız mızlar ya bilmiyorum bir garezim yok aslında ama istemiyorumyengec ve ikizlere bi degişik bakıyorum Heran Linçlenicem gibi bir halim var savunun beni
Bogaları severim Bende oglagım iyi anlasırım. Ablamda boga,hominigırtlaklıkları dısında iyilerİkizlerin sürekli değişken ruh halini ben de sevmem doğruya doğruBir sürü ikizler tanıdım
Oğlum yengeç aşırı duygusal olmasının dışında bir problem yok.
Ben zaten boğa burcuyum iyi anlaşırım yengeçlerle
Ay ben 52 senin kilon sandımKız sasirdin mi nerde 50 yazıyor.80 le başladım ben 88 oldum şu an. Sen benden zayifsin yani
Şimdi baktım bebeğin gramı obenim kilom değil
Bogaları severim Bende oglagım iyi anlasırım. Ablamda boga,hominigırtlaklıkları dısında iyiler
Benim kızım da boğa hiç öyle aşırı yemiyor herşeyi de beğenmez ama sürekli aç mıdır açtırYa bu boğalara hep yiyor diyorlar vallahi yalan. Damak tadımız iyiyse ne yapalım yani
Kızima bile söylemedik dahaNasıl söylemeden durabiliyorsunuz ben instagramda paylaşmamak için zor tutuyorum kendimi
Bende oyle bilmiyo cocuklar ama hissediyo benceKızima bile söylemedik dahazaten o duysa yedi mahalle birden duyar. İns doğmadan bir ara söyleyeceğiz
Ben mecbur çıkıyorum bu ara. Ama kesinlikle öyle kar lastiği var aslında ama arabada kaydı çok korktum. Esimin yanına geldim beraber dönelim diye asla cesaretim yok yalnız dönmeyeBen dün işe gelmedim sadece en yakın markete gittim dönene kadar düşeceğim diye korktum.
Mecbur değilseniz çıkmayın evden birkaç gün
Gayet mantıklıBaşka satıcıya sor. Fiyat çok farklıysa gidip ilk satıcıdan alırsın
Şimdi sordum. Wi fi var istersen kullanabilirsin istemezsen aktif etmiyorsun. Karşılıklı ses özelliği var. 300 metre çekim gücü var bide.2 yıl garantisi. Ben yinede tabloyu çektim. Bence alınabilir dedi çalışan. Şubatta girer yüksek ihtimal indirime dedi bide. Ama şuanda da e bebekte indirim görünüyor omu kaldırıp sokabilirlermis yani beklemeye değmeyebilirmis.Ah canim benim
Çok sevinirim
Aynen bendede öncedne vardı kilo zaten, oyuzden anlamıyolarBen de bol giyiyorum. Bir de zaten kilo var.Biraz zor anlaşılması dikkatli gözler hariç
İyiler hoşlar kendimde yengecim oradan biliyorum naz
niyaz kız olsa olurda erkek olunca korkuyo
Bu konuya direk giriş yapıyorumİyiler hoşlar kendimde yengecim oradan biliyorum naz niyaz kız olsa olurda erkek olunca korkuyorum
DimiGayet mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?