2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Diger alıntıyı yapamadım gız Mikan Mikan

Cok mız mızlar ya bilmiyorum bir garezim yok aslında ama istemiyorum 😹 yengec ve ikizlere bi degişik bakıyorum🙈 Heran Linçlenicem gibi bir halim var savunun beni:KK55::KK53:
Bende asla yengeç ya da ikizler istemiyorum ilkinde je üzülmüştüm ikizler diye🤣 sonra 20 gün kadar önce doğurup boğa oldu😁 bu arada bende yengecim🤣🤣🤣

Aynen bi kaç gün kaldı artık idare edicem son 2 gün kala söylerim🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😍😀

Bugun tam 4 aylık oldum 😀 okadar bolki üstümdeki anlamazlar belki bel ağrımdan fln dikkat ederlerse çözerler😂😂 çinkü hemen pturmak istiyorum ayakda duramıyorum😀🤦🏼‍♀️
Ben de bol giyiyorum. Bir de zaten kilo var. 😂 Biraz zor anlaşılması dikkatli gözler hariç 😂

Diger alıntıyı yapamadım gız Mikan Mikan

Cok mız mızlar ya bilmiyorum bir garezim yok aslında ama istemiyorum 😹 yengec ve ikizlere bi degişik bakıyorum🙈 Heran Linçlenicem gibi bir halim var savunun beni:KK55::KK53:
Bir ikizler olarak seni savunamayacağım🤣 ne zararımız varmış zekasının simgesi Bir burç bence zekamızı kıskanıyorlar 🤪🤣🤣🤣 2 numaram da yengeç tam bir bal böceği 🤩

Ben linçleyecek tarafta yerimi alıyorum🤣😅

Bir ikizler olarak seni savunamayacağım🤣 ne zararımız varmış zekasının simgesi Bir burç bence zekamızı kıskanıyorlar 🤪🤣🤣🤣 2 numaram da yengeç tam bir bal böceği 🤩

İyiler hoşlar kendimde yengecim oradan biliyorum naz niyaz kız olsa olurda erkek olunca korkuyorum😅

Ben de arkana takiliyim. İkizler burcuyum ve çok memnunum. Bütün baskın ve faydalı özelliklerimi burcuma bağlı olduğunu düşünüyorum.😂 Yukselenim de yengeç. Gayet mutluyum burcundan. Mesela başak olmak istemezdim asla. Dünya zindan onlara😂 oğlum boğa çok inatçı🙈 ikizlerin nesi varmış gibi. Zeka ve mantığın simgesiyiz.

Ben de arkana takiliyim. İkizler burcuyum ve çok memnunum. Bütün baskın ve faydalı özelliklerimi burcuma bağlı olduğunu düşünüyorum.😂 Yukselenim de yengeç. Gayet mutluyum burcundan. Mesela başak olmak istemezdim asla. Dünya zindan onlara😂 oğlum boğa çok inatçı🙈 ikizlerin nesi varmış gibi. Zeka ve mantığın simgesiyiz.
😂😂 tamam yahu yürüyen einsteinlar sakin olun teker teker gelin. Ben tekim siz ikiniz Where is the adalet yani🥲🤣

X