- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
- Konu Sahibi yoncambenim
- #23.481
Burada hava baya soguk olduğundan eşek ölüsü montla dolastıgım icin bende de kimse anlamıyo Anlamasınlar zaten istemiyomBenim anlamıyorlar ya dışarıda hamile kıyafeti giyecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada hava baya soguk olduğundan eşek ölüsü montla dolastıgım icin bende de kimse anlamıyo Anlamasınlar zaten istemiyomBenim anlamıyorlar ya dışarıda hamile kıyafeti giyecegim
Ben Aslan burcu istedigim icin bekleticem ne kadar beklerse Nasıl bir ruh hastasıyım görünAaa sen mi seçiyorsun sezaryen olunca
Evet diğerlerinde de ben seçtim çokta güzel oldu Burada devlet hastanesinde ameliyat günü sadece 1 gün o güne mecbursun ama özelde istediğin gün oluyor dr.a da uygunsa. Hatta 2. de tarih çok uyumlu oluyordu o güne uymayacak dr diye aklım çıktı ama olduAaa sen mi seçiyorsun sezaryen olunca
22 yengeç son günü. Ben son günler çok zorlanıyorum üçüz gebelik kadar şişiyorum 39 haftadan fazla bekleyemem valla yengeç olsun bizim olsunBen Aslan burcu istedigim icin bekleticem ne kadar beklerse Nasıl bir ruh hastasıyım görün
Ben kızlara kocaman bir dolap yaptırmıştım boş yer var dolapta şifonyerde de 1 çekmece boşalttım yeterli şimdilik. Ama bir beşik koyacak yer bile yok evdeBenim bir emzik ve iki bodyle kaldım Hurç almam lazım sanırım ya aldığımı oraya atarım.
Duygusal oluyorlar diye heraldeBen yengeç olsun istiyorum sen niye istemiyorsun Spatzi
O zaman mecbur evi değiştireceksinBen kızlara kocaman bir dolap yaptırmıştım boş yer var dolapta şifonyerde de 1 çekmece boşalttım yeterli şimdilik. Ama bir beşik koyacak yer bile yok evde
Daha güzel değil mi duygusuz mu olsunlarDuygusal oluyorlar diye heralde
22sinden önce doğmaz heralde kızBen yengec burcuyum 09.07 dogum tarihim esim ikizler burcu bende ikizler olsun istemiyorum
22 si gece de dogabilir22 yengeç son günü. Ben son günler çok zorlanıyorum üçüz gebelik kadar şişiyorum 39 haftadan fazla bekleyemem valla yengeç olsun bizim olsun
Valla bellide olmaz bence22sinden önce doğmaz heralde kız
Burasıda bugün çok soğuk.bide kar kalkmamış her yerde korkuyorum kayacagim diyeBurada hava baya soguk olduğundan eşek ölüsü montla dolastıgım icin bende de kimse anlamıyo Anlamasınlar zaten istemiyom
Diger alıntıyı yapamadım gız MikanDuygusal oluyorlar diye heralde
Aman dikkat etBurasıda bugün çok soğuk.bide kar kalkmamış her yerde korkuyorum kayacagim diye
Benim ilki ikizler olacaktı ama 20 gün erken doğurdum boğa olduBen yengec burcuyum 09.07 dogum tarihim esim ikizler burcu bende ikizler olsun istemiyorum
Şu telsizin satıcısı cok mal ya
Soru soruyorsun arafta kalmış gibi cevaplar veriyor.
Wi-fi var mı yok mu, wifisiz çalışıyor mu ? soru bu
Benimkide ikizler olucak gibi hisseediyorumBenim ilki ikizler olacaktı ama 20 gün erken doğurdum boğa oldu