- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 40
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #23.541
Benim kızım da boğa hiç öyle aşırı yemiyor herşeyi de beğenmez ama sürekli aç mıdır açtır
Ben mecbur çıkıyorum bu ara. Ama kesinlikle öyle kar lastiği var aslında ama arabada kaydı çok korktum. Esimin yanına geldim beraber dönelim diye asla cesaretim yok yalnız dönmeye
Ben ikizlerim işte gırtlağım hiç durmuyorValla adımız çıkmış. Damak tadımız iyidir, elimiz lezzetlidir ama sürekli yemeyiz bence..
Başka burçlardan çok yiyenler de var
Platese gidiyordum gebelikten önce sonra da devam ettim ama grip kar buz vakaların artması derken herkes bıraktı bende bıraktım kilo da aldım hoca tefe koyar beni zaten şuan görseKızlar spor yapan var mı? Kullandığınız uygulama vs nedir?
Bizim ilk çocuklar duydu akşam yapmıştım testi herkes evdeyken pozitif çıkınca kıyamet koptu eşimi öldürecektim neredeyse onlar da küçük değiller evde pek tartışma da olmaz hemen geldiler noluyor diyeKızima bile söylemedik dahazaten o duysa yedi mahalle birden duyar. İns doğmadan bir ara söyleyeceğiz
İşte duymak istediğim.Şimdi sordum. Wi fi var istersen kullanabilirsin istemezsen aktif etmiyorsun. Karşılıklı ses özelliği var. 300 metre çekim gücü var bide.2 yıl garantisi. Ben yinede tabloyu çektim. Bence alınabilir dedi çalışan. Şubatta girer yüksek ihtimal indirime dedi bide. Ama şuanda da e bebekte indirim görünüyor omu kaldırıp sokabilirlermis yani beklemeye değmeyebilirmis.
Fed faiz arttıracak yani dolar artacak. Bende hemen alacağım bir çok şeyi haftaya doktora gidip. Küveti vs kaldı bide kıyafet.İşte duymak istediğim.
Mal ya satıcı gercekten
Ama suan en uygun orda
Evet ben de pek ındıırm olacağını sanmıyorum. Olsa olsa 50 ₺ düşer. Onu da ben zaten ttendyoldan alıcam 834 ₺
Alayım bari
Bekleyeyim derken bir de dolar yükselir fiyat artar. Düşşün düşşün 100 ₺ düşşün
İşte duymak istediğim.
Mal ya satıcı gercekten
Ama suan en uygun orda
Evet ben de pek ındıırm olacağını sanmıyorum. Olsa olsa 50 ₺ düşer. Onu da ben zaten ttendyoldan alıcam 834 ₺
Alayım bari
Bekleyeyim derken bir de dolar yükselir fiyat artar. Düşşün düşşün 100 ₺ düşşün
Erkekleri anneci oluyormuşİyiler hoşlar kendimde yengecim oradan biliyorum naz niyaz kız olsa olurda erkek olunca korkuyorum
Değil mi ama ben de burcumu seviyorum bi zararını görmedimBen de arkana takiliyim. İkizler burcuyum ve çok memnunum. Bütün baskın ve faydalı özelliklerimi burcuma bağlı olduğunu düşünüyorum.Yukselenim de yengeç. Gayet mutluyum burcundan. Mesela başak olmak istemezdim asla. Dünya zindan onlara oğlum boğa çok inatçı ikizlerin nesi varmış gibi. Zeka ve mantığın simgesiyiz.
Değişken ruh hali sadece ikizlere özgü değil bence kadınlara özgüİkizlerin sürekli değişken ruh halini ben de sevmem doğruya doğruBir sürü ikizler tanıdım
Oğlum yengeç aşırı duygusal olmasının dışında bir problem yok.
Ben zaten boğa burcuyum iyi anlaşırım yengeçlerle
Benim eşim boğa ben eşimden çok yiyorumYa bu boğalara hep yiyor diyorlar vallahi yalan. Damak tadımız iyiyse ne yapalım yani
Evet ben de ordan aldım. Diğerinin gönderim tarihi uzun
Yine de düşük ihtimal benim büyük de 17 kasım beklerken 28 ekim de doğdu. Burcu değişmedi ama ben kasım annesi olmak istemiyordum ekim olunca sevinmiştimHiç belli olmaz o
Yeğenim akrep burcu bekleniyordu. Neyseki terazi oldu
1 ay önce doğdu gerçi baya acele etti sıpa. O da korktuysa demek akrep olmaktan
Hayırlı olsunKıxlar aldım. Diğer satıcıya uyuz oldum o yüzden hepsi burada dan aldım. Ve ertesi gün kargoluyor bu.
Bunu da not edeyim sagol canimBen elenatal kullanıyorum canım