- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #23.501
Bende asla yengeç ya da ikizler istemiyorum ilkinde je üzülmüştüm ikizler diyeDiger alıntıyı yapamadım gızMikan
Cok mız mızlar ya bilmiyorum bir garezim yok aslında ama istemiyorumyengec ve ikizlere bi degişik bakıyorum Heran Linçlenicem gibi bir halim var savunun beni
OmgBende asla yengeç ya da ikizler istemiyorum ilkinde je üzülmüştüm ikizler diyesonra 20 gün kadar önce doğurup boğa oldu bu arada bende yengecim
İptal iptal enterBenimkide ikizler olucak gibi hisseediyorum
Ben de bol giyiyorum. Bir de zaten kilo var.Aynen bi kaç gün kaldı artık idare edicem son 2 gün kala söylerim
Bugun tam 4 aylık oldumokadar bolki üstümdeki anlamazlar belki bel ağrımdan fln dikkat ederlerse çözerler çinkü hemen pturmak istiyorum ayakda duramıyorum
Öyle anlayabilecek olanlardan uzak duruyorum benHiç kadın yok mu etrafta ben gözünden anlardım
Senin baktım şimdi tarihe erken doğum olmazsa aslan olacak. Benimde aslan olsun. Eşim aslan en azından özguveni çok olurOmgSu çok güzel gelem mi
Bahar gelip kabak cicegi gibi acılınca kalakalıcaz heraldeBen de bol giyiyorum. Bir de zaten kilo var.Biraz zor anlaşılması dikkatli gözler hariç
Bir ikizler olarak seni savunamayacağımDiger alıntıyı yapamadım gızMikan
Cok mız mızlar ya bilmiyorum bir garezim yok aslında ama istemiyorumyengec ve ikizlere bi degişik bakıyorum Heran Linçlenicem gibi bir halim var savunun beni
Bol su iç biran evvel atsın vucuttanİnşallah bişi olmaz ama ben baya bı içtim sanırım
İptal diyoruz ve Aslan iyidir candır ay aslan cici aslanSenin baktım şimdi tarihe erken doğum olmazsa aslan olacak. Benimde aslan olsun. Eşim aslan en azından özguveni çok olur
Öyle valla zaten en fazla 1 ay daha saklanır. Artık kendini belli etmeye başladı çünküBahar gelip kabak cicegi gibi acılınca kalakalıcaz heralde
Annem beni hazirna sonu doğurmuş. Herkes bu kadın 2 ayda nasıl bu bebeyi büyütüp doğurdu demosBahar gelip kabak cicegi gibi acılınca kalakalıcaz heralde
Yok buradakiler istisna canımBir ikizler olarak seni savunamayacağımne zararımız varmış zekasının simgesi Bir burç bence zekamızı kıskanıyorlar 2 numaram da yengeç tam bir bal böceği
Ben linçleyecek tarafta yerimi alıyorum
İyiler hoşlar kendimde yengecim oradan biliyorum naz niyaz kız olsa olurda erkek olunca korkuyorumBir ikizler olarak seni savunamayacağımne zararımız varmış zekasının simgesi Bir burç bence zekamızı kıskanıyorlar 2 numaram da yengeç tam bir bal böceği
Ben de arkana takiliyim. İkizler burcuyum ve çok memnunum. Bütün baskın ve faydalı özelliklerimi burcuma bağlı olduğunu düşünüyorum.Bir ikizler olarak seni savunamayacağımne zararımız varmış zekasının simgesi Bir burç bence zekamızı kıskanıyorlar 2 numaram da yengeç tam bir bal böceği
Erkegin nazıda tribide cekilmiyor yaİyiler hoşlar kendimde yengecim oradan biliyorum naz niyaz kız olsa olurda erkek olunca korkuyorum
Ben de arkana takiliyim. İkizler burcuyum ve çok memnunum. Bütün baskın ve faydalı özelliklerimi burcuma bağlı olduğunu düşünüyorum.Yukselenim de yengeç. Gayet mutluyum burcundan. Mesela başak olmak istemezdim asla. Dünya zindan onlara oğlum boğa çok inatçı ikizlerin nesi varmış gibi. Zeka ve mantığın simgesiyiz.
Benim de özel 15 günde çıktı.Benim de özel ama ist a gidiyor kan onlar da 1 haftada çıkar dediler de işte takip ediyorum meraktan
22sinden önce doğmaz heralde kız
Planlı sezaryen gece olmaz kız22 si gece de dogabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?