- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
11+2 ydi ama erken döllenme usg ye göre 12+4 dü. Doktor direkt cinsiyetini söyliyim mi hazır mısın dedi bacak arasını gösterdi erkek dedi direk hiç uzatmadan söyledi. Bende aa pipisini gördüm falan dedim gülüştük öyle hemen söyledi yani bende şoka girdim çok ani öğrendim pat diyeMaşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin , kaç haftalıkken belli oldu bebiş ve nasıl yorumladı ?çok heyecanlıyım benimde 12+2 de ikili test ve kontrolüm var , bebiş 5-6 gün önden gidiyormuş 13+1 gibi falan olacak belli olur mu acaba ?
Ya doğum gününde gelirseAy hangimiz önce doğuracak bakalım yazarız burdanben 22 Ocak doğumluyum kendi doğum günümde gelmesin de geri kalan tüm günler müsaitim ne zaman isterse gelebilir
Amin canım hepimize inşallah, sağ Salim kucaklarımıza alalım gerisi önemli değilYa doğum gününde gelirseallah hayırlı doğum nasip etsin inşallah canım
Evime yakın diye bende iğnelerimi orada yaptırıyorum. Sağlıkla kucağınıza alın Ins.hayır canım loca tıp merkezine gidiyorum
amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavusalımEvime yakın diye bende iğnelerimi orada yaptırıyorum. Sağlıkla kucağınıza alın Ins.
yapmıyorlar canım bende dün 10+3 te gittim yapmadı haftaya cuma çağırdı bebeğin boyutuna göre yapılıyormuş anca 1 hafta sonra yaparız dedi ayın 6 sına o tarihi geçirme ama dedi bana.Kızlar ben de yarın 10+2 yim randevum var 2li test yapmaz mı yarın sizce. Bir de ağustosun 9 una randevu var onu alsam yarınki iptal olur. 9undakinr alırsam 12 haftalık oluyorum tam sizce ne yapayım
merhaba canım. ben daha 700 gr almışım ama bulantılarım var ve ne yesem çabuk doyuyorum sanırım ondan :) :)kızlar merhaba benimle haftası yakın olan arkadaşlarım ben 3 kilo aldım danormal mi yoksa fazla mı almışım sizin durumlar nasıl?
9undaki malesef bitmişCanım 2’li tarama illa 12.haftada olacak diye bir şey yok. 12-14.haftalar arasında diye biliyorumbence yarınkini iptal et, 9 ağustosta git
Tamam canım dediğin iyi oldu ben de 7 si gibi bir tarihte yaptırayım kesinyapmıyorlar canım bende dün 10+3 te gittim yapmadı haftaya cuma çağırdı bebeğin boyutuna göre yapılıyormuş anca 1 hafta sonra yaparız dedi ayın 6 sına o tarihi geçirme ama dedi bana.
Peki sen dün bebeğini gördün mü canımyapmıyorlar canım bende dün 10+3 te gittim yapmadı haftaya cuma çağırdı bebeğin boyutuna göre yapılıyormuş anca 1 hafta sonra yaparız dedi ayın 6 sına o tarihi geçirme ama dedi bana.
siz böyle dedikçe kendimi şişko hissediyorum allahım yardım etmerhaba canım. ben daha 700 gr almışım ama bulantılarım var ve ne yesem çabuk doyuyorum sanırım ondan :) :)
evet canım gördüm şükür. 3 hafta önce gitmiştim en son çok meraklıydım korkuyordum. birde çok seyahat ettim tedirgindim. daha öncede kayıplarım olunca korktum ama rahatladım inşallah sağlıkla devamı da gelir inşallah.Peki sen dün bebeğini gördün mü canım
Merhaba ben İstinye Liv’e gidiyorum, siz de mi oraya gidiyorsunuz?Merhaba bende bahçeşehir de oturuyorum. Istinye liv'e mi gidiyorsunuz?
siz böyle dedikçe kendimi şişko hissediyorum allahım yardım ebenimde boy kısa cnm 159. 60 a yaklaştım
benimde boy kısa canımsiz böyle dedikçe kendimi şişko hissediyorum allahım yardım et
Canım cinsiyeti bu haftalarda belli oluyor muAnanem hep karnında seyirme varsa oğlun olcak derdi inanmazdım dün doktor erkek deyince şok geçirdim tabi batıl inançlar bunlar ama genede söyliyim dedim bende kızımda hiç hissetmedim çünkü böyle bişey 20. Haftalardan sonra hissetmiştim
Öyle ya gerçekten cok şirin, abi gibi cok açıklayıcı, cok dikkatli, tecrübeli, bilgili, bursali doktor arayanlara duyurulurBiliyorum Aral beyi, bende Doçent Dr Müzeyyen Uyanık’a gidiyorum normal doğum yaptığım için erkekte rahat edemem diye düşündüm yoksa Aral beye gidecektim çok tatlı bi doktor
11.hafta başlangıcı zaten testin o yüzden sıkıntı olmaz Allahın izniyle...Benim 11+2 olacak çağırdı bu cumartesi için ama sanırım sıkıntı olmaz değil mi? hızlı bir doktor galiba,cinsiyeti bile tahmin etti vallahi soktayiz
Hoşgeldin aramıza. Önceki kaybın için üzüldüm,Rabbim prensesini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar araniza yeni katildim, tereddütlerim vardi kayıt konusunda,daha evvel bir kalp durması yaşamıştım, çok şükür bu sefer güzel gidiyor, Allah herkese sağlıkla kucagina almayi nasip etsin,artik endiselerimi bir kenara birakmak ve gebeligimin tadini sizlerle beraber çıkarmak istiyorumbenim cinsiyet tahminimi bile yaptı doktor,çok heyecanlıyım kız dedi hayırlısı bakalım
inşallahbenimde boy kısa canım159 cm 60 a yaklaştım artık sağlıkla doğsunda gerisini halletcez. kızımda 75 kilo ile doğuma gitmiştim diyet spor sonra taş gibi oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?