2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
bende başka bir yere soracağım ilk sorduğum hastane 8 bin-9 bin tl fiyat verdi
Ben Aralık ayında tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım hamilelik planım olduğu için biraz erken hamile kaldım muayeneleri karşılamıyor sigortam ama doğumu karşılıyor aralıktan itibaren ücret ödemeyeceğim şimdi 350 tl muayene ücreti ödüyorum aralığa kadar ödiycem keşke sizlerde yaptırsaydınız hem muayene hem doğum ücretsiz olurdu

Ben henüz kg almadım canım, midem de bulanmıyor, şanslı gruptanım galiba…kızımda da mide bulantısı çekmemiştim. Kızımda toplamda 15 kg almıştım, oğlumda daha kaliteli ve bilinçli beslenmeyi düşünüyorum. 😊😃 insan 2.de daha tecrübeli oluyor cidden….bence çok almamışsın ama dikkat et yine de, asıl kilolar 7.aydan itibaren geliyor 👍🏻😉
makarna kaşarlı tost yemek yok artık midem bulandığı için abanmıstım bunlara artık asla :D 😁

Bilal canım babasının ismi 😂 Hüsamettin falan da olabilirdi gene buna da şükür diye içten içe avutuyorum artık yanına Efe yada Ege eklerim onada müsade etsin bi zahmet 😂
Hayır yaa Bilal olmasınnnnn 😄 bence isim konusunda baskın ol canım, içine sinmiyorsa koyma, 2.ismi koysan da herkes Bilal der, sen 2.ismi söylersin, çocuğun kafası karışır.

Hayırlı olsun dağlıkla kucağınıza alın inşallah , bizde 11+1 haftayız doktor 11-14 arası yapalım dedi , nasipse 12+2 de yapılacağım ikili test ve kontrolünü. Yaptırmayı düşünüyorum , üçlü testi yaptırmayabilirim. Doktor konusunda hangi şehirde oturuyorsunuz İzmir ise kendi gittiğimi tavsiye ederim bende tavsiye üzerine gittim
çok teşekkür ederim ben istanbuldayım benim gittiğim bi doktor var kızımda da ona gittim şuan fiyatlar baya bi yükselmiş acaba hastahanenin verdiği hizmet daha uygun mu olur bilemedim ama bizde kendi doktorumuzdan çok memnunuz :) sizde sağlıkla kucağınıza alın çok heyecanlıyım ilk çocuğumda detaylı ultrasonda öğrendim cinsiyetini kız olduğunu bakalım belki yine öğreniriz. söylerse doktorumuz :)

Ben Aralık ayında tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım hamilelik planım olduğu için biraz erken hamile kaldım muayeneleri karşılamıyor sigortam ama doğumu karşılıyor aralıktan itibaren ücret ödemeyeceğim şimdi 350 tl muayene ücreti ödüyorum aralığa kadar ödiycem keşke sizlerde yaptırsaydınız hem muayene hem doğum ücretsiz olurdu
canım ben istanbul bahçeşehirde oturuyorum benim bulunduğum yer hastanelere uzak ve özel hastanelerde hep pahalı aslında evet keşke yaptırsaydım ama hiç bilgim yoktu maalesef şimdi iyi bir doktor buldum valla pamuk gibi inşallah doğumda da o olur şimdiden ayırıyorum doğum parasını bebeğin masraflarını çalışıyorumda allah güç kuvvet versinde kasıma kadar elimden geleni yapayım 😊

Muayene ücretlerini karşılaması için annelik teminatının 1 sene önceden başlatılması gerekiyor canım, keşke daha önce yaptırsaydın, ama olsun doğumu karşılıyormuş en azından 👍🏻😉

Hayır yaa Bilal olmasınnnnn 😄 bence isim konusunda baskın ol canım, içine sinmiyorsa koyma, 2.ismi koysan da herkes Bilal der, sen 2.ismi söylersin, çocuğun kafası karışır.
Bencede Bilal olmasın Bilal benim çocuğuma hiç yakışmıyor 😂 Bilal neyin nesi 🙈 ay ama napiyim kocamıda kıramıycam çok ısrar ederse artık Lanet olsun deyip koyarım 😂😂

canım ben istanbul bahçeşehirde oturuyorum benim bulunduğum yer hastanelere uzak ve özel hastanelerde hep pahalı aslında evet keşke yaptırsaydım ama hiç bilgim yoktu maalesef şimdi iyi bir doktor buldum valla pamuk gibi inşallah doğumda da o olur şimdiden ayırıyorum doğum parasını bebeğin masraflarını çalışıyorumda allah güç kuvvet versinde kasıma kadar elimden geleni yapayım 😊
Her çocuk rızkıyla gelir canım içini ferah tut 🥰🙏

Muayene ücretlerini karşılaması için annelik teminatının 1 sene önceden başlatılması gerekiyor canım, keşke daha önce yaptırsaydın, ama olsun doğumu karşılıyormuş en azından 👍🏻😉
Ben hamile kalacağımı tahmin etmedim canım yoksa poliçeyi biliyordum bir sürü kimyasal düşük derken tam kafamdan çocuğu silmiştim ki hamile kalmışım sürpriz bebek o yüzden böyle oldu 😂

Ben hamile kalacağımı tahmin etmedim canım yoksa poliçeyi biliyordum bir sürü kimyasal düşük derken tam kafamdan çocuğu silmiştim ki hamile kalmışım sürpriz bebek o yüzden böyle oldu 😂
Ayy ne güzel 🤗 ocak ayında ben de kimyasal geçirdim 😳 zor bir durum cidden..neyseki çok bekletmedi beni yavrum , seninki de sana sürpriz yapmış annesi 🥰

Aynen moral bozmaya gerek yok 👍🏻 Benim hedefim bu gebeliği 8-10 kg ile bitirmek 😍🤲🏻😊 zaten kilolu hamile kaldım 66 kg’yum 😲😵
62 ile hamile kaldım 64 üm kızımda 57 ile kaldım 85 le doğuma girdim 🙈😂😂
Ama hepsini vermiştim üzülmeyin alırsanız alın ya veririz sonra bi topikde hadi Şubat anneleri kilo veriyoruz diye açarız 🤪😂😂

62 ile hamile kaldım 64 üm kızımda 57 ile kaldım 85 le doğuma girdim 🙈😂😂
Ama hepsini vermiştim üzülmeyin alırsanız alın ya veririz sonra bi topikde hadi Şubat anneleri kilo veriyoruz diye açarız 🤪😂😂
Aramızda 10 yaş var neredeyse sen tabii verirsin 😜😃 ben 33 yaşındayım canım, 30’dan sonra metabolizma yavaşlıyor, 5 sene öncesine kadar 56’dan yukarı çıkmazdım ama işte 😄 veririz yaa tabiii 👍🏻👍🏻🙃

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim, tereddütlerim vardi kayıt konusunda,daha evvel bir kalp durması yaşamıştım, çok şükür bu sefer güzel gidiyor, Allah herkese sağlıkla kucagina almayi nasip etsin,artik endiselerimi bir kenara birakmak ve gebeligimin tadini sizlerle beraber çıkarmak istiyorum 😊 benim cinsiyet tahminimi bile yaptı doktor,çok heyecanlıyım kız dedi hayırlısı bakalım
İyi düşün iyi olsun canım inşallah 🙏 sağlıkla alalım hepimiz bebişlerimizi kucağımıza, kızlar ayrı bi tatlı, giysiler onlara güzel isimler onlara güzel... Hayırlısı olsun inşallah 🥰🥰

Back