2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aramızda 10 yaş var neredeyse sen tabii verirsin 😜😃 ben 33 yaşındayım canım, 30’dan sonra metabolizma yavaşlıyor, 5 sene öncesine kadar 56’dan yukarı çıkmazdım ama işte 😄 veririz yaa tabiii 👍🏻👍🏻🙃
Verilir verilir 33 de genç bi yaş 😇 tabi almamak daha hayırlı olurda ben kızımda 30 kiloyu devirmek üzere olduğum için kendime güvenemiyorum yatmak çok etkiliyor hareketsizlik kızımda da yatmıştım ben hemde 3 ay 🙈

Bu karından mı vajinal mı ben 11-12-13. Haftalarda genital nub yönteminden daha iyi anlıyorum bunu çözemedim valla ama bakınca sanki erkek gibi hissettim 😊
karından canım 😍 6+5 iken gitmiştim eşimde öyle hissediyor
önümüzdeki ay gidicem doktora o zamn yine atarım belki söyler cinsiyeti doktor 🥰

Selam kizlar. Gecen hafta persembe gunu sabah uçakla antalyaya geçtik. Otelde 2. Gun icime kurt düştü hemen karsimizda hastane vardi ctesi gunu bebisi görmeye gittik 9+6 di o gun sorun yok dedi doktor. Lekelenme devam tabi progestan içiyorum. Otelde kimsede maske yoktu. Birde ordan eşimin akrabalarini ziyaret ettik herkesle tokalastik falan üzerine birde gece uçakla geri döndük ucak türbülansa falan girdi baya kastim kendimi. İstanbul havalimani inanilmaz kalabalıktı. Umarım bebis iyidir cok yogun 1 hafta gecirdim cok yoruldum. Kismet olursa ptesi günü 11. Haftaya gircez 12. Haftada doktora gitmeyi planliyorum.

Yarin 2 kere uçağa binicem insallah iyi geçer kizlar. Eve gidip tartilmaya korkuyorum kilo.aldim gibi 🤭

Selam kızlar bir kac yorumunuzu okudum. Uçakla seyahat edenlere sorum var. Haftaya uçuşum var 11+5 oluyorum. Doktorum risk yok dedi geçen haft uçuş için. Bu hafta hafif lekelenmelerim başladı. 2 hafta raporluyum yatiyorum. Uçak seyahatinde dikkat etmem gereken hususlar var mi? Önceden önlemimi alayım, bu arada yurdisindan ucuyorum yaklaşık 3 saat 😇 kontrolden fln geçmek zararli mi, çok sorular var kafamda 🙈

karından canım 😍 6+5 iken gitmiştim eşimde öyle hissediyor
önümüzdeki ay gidicem doktora o zamn yine atarım belki söyler cinsiyeti doktor 🥰
Söyleyebilir 11+2 ydim söyledi doktor usg ye göre 12+4 dü doktor erken döllenme diyor oynadı son adet tarihimle ama ben oynanmamış halini baz alıyorum hala son adet olduğum tarihi biliyorum oynamak istemiyorum tarihle 😂

Söyleyebilir 11+2 ydim söyledi doktor usg ye göre 12+4 dü doktor erken döllenme diyor oynadı son adet tarihimle ama ben oynanmamış halini baz alıyorum hala son adet olduğum tarihi biliyorum oynamak istemiyorum tarihle 😂
benim ki de 1 hafta geç döllenme olmuş 😂 benimde tarihimle oynadı bakalım belki bebiş 1 hafta erken gelir

çok teşekkür ederim ben istanbuldayım benim gittiğim bi doktor var kızımda da ona gittim şuan fiyatlar baya bi yükselmiş acaba hastahanenin verdiği hizmet daha uygun mu olur bilemedim ama bizde kendi doktorumuzdan çok memnunuz :) sizde sağlıkla kucağınıza alın çok heyecanlıyım ilk çocuğumda detaylı ultrasonda öğrendim cinsiyetini kız olduğunu bakalım belki yine öğreniriz. söylerse doktorumuz :)
Rica ederim canım benim , özel muayene fiyatları da uçmuş ya burda da en uygunu 300 TL den başlıyor , 550 TL ye kadar duydum bende özel bir hastaneye gidiyorum Şevket karşılamış hali 180 TL ödüyorum ama doktor çok tecrübeli ve kendini geliştirmiş , hepimiz için sağ Salim nerde hayırlıysa o şekilde olsun inşallah kuzum. Benimde 3. Bebiş bu 😍🙈çok heyecanlı bir bekleyiş . Detaylı ultrasonu ikili testte mi oldunuz 16 haftalıkken mi ? Ay inşallah belli ederler hafiften. Allah gönlümüze göre versin canım

benim ki de 1 hafta geç döllenme olmuş 😂 benimde tarihimle oynadı bakalım belki bebiş 1 hafta erken gelir
Benimki erken seninki geç gelir o zaman normalde ama öyle olmuyo o işler kızım 38 e girdiğim gece pat diye geldi çok acelesi varmış 😂 ben zaten kesin Ocakta doğururum gibi geliyo bana bakalım görcez 🙈

canım ben istanbul bahçeşehirde oturuyorum benim bulunduğum yer hastanelere uzak ve özel hastanelerde hep pahalı aslında evet keşke yaptırsaydım ama hiç bilgim yoktu maalesef şimdi iyi bir doktor buldum valla pamuk gibi inşallah doğumda da o olur şimdiden ayırıyorum doğum parasını bebeğin masraflarını çalışıyorumda allah güç kuvvet versinde kasıma kadar elimden geleni yapayım 😊
Merhaba bende bahçeşehir de oturuyorum. Istinye liv'e mi gidiyorsunuz?

Benimki erken seninki geç gelir o zaman normalde ama öyle olmuyo o işler kızım 38 e girdiğim gece pat diye geldi çok acelesi varmış 😂 ben zaten kesin Ocakta doğururum gibi geliyo bana bakalım görcez 🙈
valla biliyor musun bende ocağın son haftası doğrurum gibi geliyor 😁

valla biliyor musun bende ocağın son haftası doğrurum gibi geliyor 😁
Ay hangimiz önce doğuracak bakalım yazarız burdan 😂 ben 22 Ocak doğumluyum kendi doğum günümde gelmesin de geri kalan tüm günler müsaitim ne zaman isterse gelebilir 😂😂

Erkek dedi doktor Allahın izniyle bakalım 🥰 bi kızım vardı bir de oğlum olacak inşallah 🤍😇
Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin , kaç haftalıkken belli oldu bebiş ve nasıl yorumladı ?çok heyecanlıyım benimde 12+2 de ikili test ve kontrolüm var , bebiş 5-6 gün önden gidiyormuş 13+1 gibi falan olacak belli olur mu acaba ?

Kizlar kontrole gittim şükürler olsun herşey yolunda bebişim iyiymiş ama doktor o kadar uğraştı benim minnoş cinsiyetini göstermedi rabbim hepimizin hamileliğini sağlıkla sıhhatle ilerletsin hayırlı bir şekilde kavusalim yavrularımıza inşallah

Mrblar, bugun ikili test icin kan verdim ense kalinligi ve burun kemiği ne falan bakıldı. Herşey iyi çok şükür. 11+4 teyim. Birazdan serklaj yaptircam. Yaptiraniniz varmı hic🙁
canım cıktın mı nasıl geçti? nasılsın
Dün geceyi acilde geçirdim serum yedim Ama hala kendime gelmiş sayılmam.
Dün kusma pik yaptı bende artık yutkunamıyorum :KK43:
geçmiş olsun. faydası olmuatur umarım
kızlar merhaba benimle haftası yakın olan arkadaşlarım ben 3 kilo aldım da :KK70: normal mi yoksa fazla mı almışım sizin durumlar nasıl?
ben de 2 kilo aldım. verilir yaa kasmayalım😁

Back