2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
evet canım gördüm şükür. 3 hafta önce gitmiştim en son çok meraklıydım korkuyordum. birde çok seyahat ettim tedirgindim. daha öncede kayıplarım olunca korktum ama rahatladım inşallah sağlıkla devamı da gelir inşallah.
Gözün aydın canım korkulu dönemi atlattık hepimiz 3 ayın bitmesi demek derin bir nefes demek Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi 🥰

Selam kızlar bir kac yorumunuzu okudum. Uçakla seyahat edenlere sorum var. Haftaya uçuşum var 11+5 oluyorum. Doktorum risk yok dedi geçen haft uçuş için. Bu hafta hafif lekelenmelerim başladı. 2 hafta raporluyum yatiyorum. Uçak seyahatinde dikkat etmem gereken hususlar var mi? Önceden önlemimi alayım, bu arada yurdisindan ucuyorum yaklaşık 3 saat 😇 kontrolden fln geçmek zararli mi, çok sorular var kafamda 🙈
Ben 1 saat 15 dk ucuş yaptim. İndikten sonra doktora gittim sorun yoktu. Gecen hafta persembe döndük uçakla yine henuz doktora gitmedim umarim iyidir bebis. Bugün 11+2 yim benimde lekelenmem halen var. Havalimani kontrolunde hamileyim diyince istanbulda elle arama yaptilar. Antalyada zararli olmayan cihaz ile gezdiler üzerimde.

Kizlar kontrole gittim şükürler olsun herşey yolunda bebişim iyiymiş ama doktor o kadar uğraştı benim minnoş cinsiyetini göstermedi rabbim hepimizin hamileliğini sağlıkla sıhhatle ilerletsin hayırlı bir şekilde kavusalim yavrularımıza inşallah
Maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim. Neyse bir dahaki sefere öğrenirsin inşallah,beklemenin verdiği heyecanın ayrı bir tadı var...
kızlar aranızda devlete giden ya da bilgisi olan var mı devlet hakkında. ailemin yanındayım burda özel seçenwgi pek yok o yuzdem devlete gidiyorum burdayken. cinsiyeti kaç haftadan önce söyleyemiyorlar ve ultrasonu bana cevirmedi doktor sizlerde de öyle mi istesem gösterir mi acaba
Ben devlet hastanesine gidiyorum canım. Önümüzdeki hafta 3.kontrolüm olacak. İlk gittiğimde direk ultrasonu çevirdi "bak annesi bu senin kesen,bu da minik bebişin"dedi. Çok güzel bir şekilde durumunu anlattı ve her sorduğum soruya cevap verdi. Bende hastaneden çok gittiğin doktorla alâkalı bir durum. Benim gittiğim hastanede de var o şekilde ilgisiz ve işimi yapayım paramı alayım mantığında doktorlar. Ben gitmeden önce baya araştırmıştım. Bu arada cinsiyet olayı duruma göre değişiyor. Devletteki ultrasonlar özellerdeki kadar net olmadığı için erken söyleyemeyebiliyorlar. İlk oğlumda özele gitmiştim 12 haftamda söylemişti,2.oğlumda devlete gittim nerdeyse 20.haftaya kadar net bişey söylememişti.

Ben 1 saat 15 dk ucuş yaptim. İndikten sonra doktora gittim sorun yoktu. Gecen hafta persembe döndük uçakla yine henuz doktora gitmedim umarim iyidir bebis. Bugün 11+2 yim benimde lekelenmem halen var. Havalimani kontrolunde hamileyim diyince istanbulda elle arama yaptilar. Antalyada zararli olmayan cihaz ile gezdiler üzerimde.
Anladım çok teşekkür ederim. Umarım herşey yolundadır. Şu lekelenmeler de bi kesilse tam rahatlayacaz 🤩

Maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim. Neyse bir dahaki sefere öğrenirsin inşallah,beklemenin verdiği heyecanın ayrı bir tadı var...

Ben devlet hastanesine gidiyorum canım. Önümüzdeki hafta 3.kontrolüm olacak. İlk gittiğimde direk ultrasonu çevirdi "bak annesi bu senin kesen,bu da minik bebişin"dedi. Çok güzel bir şekilde durumunu anlattı ve her sorduğum soruya cevap verdi. Bende hastaneden çok gittiğin doktorla alâkalı bir durum. Benim gittiğim hastanede de var o şekilde ilgisiz ve işimi yapayım paramı alayım mantığında doktorlar. Ben gitmeden önce baya araştırmıştım. Bu arada cinsiyet olayı duruma göre değişiyor. Devletteki ultrasonlar özellerdeki kadar net olmadığı için erken söyleyemeyebiliyorlar. İlk oğlumda özele gitmiştim 12 haftamda söylemişti,2.oğlumda devlete gittim nerdeyse 20.haftaya kadar net bişey söylememişti.
Çok teşekkür ederim canım evet benim için pek bı onemi yok kız yada erkek fark etmez yeterki iyi olsun ben beklerim canı ne zaman isterse o zaman göstersin🥰

Merhaba ben İstinye Liv’e gidiyorum, siz de mi oraya gidiyorsunuz? 🌸
Merhaba ilk doğumumu orda yapmıştım bu hamileligimde de oraya gittim riskli bir gebelikti doktor her gidişimizde belirsiz konuştuğu için değiştirdik malesef yoksa orda devam etmeyi çok istiyordum. Şimdi medikal park bahçelievlere gidiyorum.

kızlar aranızda devlete giden ya da bilgisi olan var mı devlet hakkında. ailemin yanındayım burda özel seçenwgi pek yok o yuzdem devlete gidiyorum burdayken. cinsiyeti kaç haftadan önce söyleyemiyorlar ve ultrasonu bana cevirmedi doktor sizlerde de öyle mi istesem gösterir mi acaba
Canım devlete gidiyorum doktorum çok ilgili sağolsun usg de gösterdi kalp atışını çıktı vermiyor makine fotoğrafını çek dedi. Bazen düşüncesiz olabiliyorlar sen teklif et canım görebilir miyim diye. Cinsiyeti söylemelerini ben de beklemiyorum çünkü aileler aldırdıkları için cinsiyet söylemiyorlar devlette

Verilir verilir 33 de genç bi yaş 😇 tabi almamak daha hayırlı olurda ben kızımda 30 kiloyu devirmek üzere olduğum için kendime güvenemiyorum yatmak çok etkiliyor hareketsizlik kızımda da yatmıştım ben hemde 3 ay 🙈
3 ay iyi yatmışsın canım yaa nasıl dayandın 😃☺️ Yatman mı gerekiyordu ondan mı ? 30 kg da iyi almışsın hey maşallah 😃 verirken çatlak olmadı mı ? Yaşını göstermeyenlerdenim neyseki, tanımayan önce 20-22 sanıyor 🤗😃🧿😜

Canım cinsiyeti bu haftalarda belli oluyor mu
Benim 11+5’te belli oldu canım, erkekmiş..🤗 emilyinpariss emilyinpariss bu karın seyirme olayını kızımda yaşamamıştım, bunda vardı acaba annen haklı mı ki kız 😄😄 hatta tekme mi atıyor dedim sonra yok yaa daha 12.haftamdayım seyirme herhalde demiştim içimden 😃

Evet bu soruyu bende sormak istiyorum. İstanbul avrupa bölgesinde tavsiye edeceginiz hastane ve doktor varmidir kizlar??

ben beylikdüzü birinci hastenesi duygu hanıma gidiyorum canım 😍 çok tatlı sevecen birisi. İnstada bakabilirsin duygu mutlu diye yazarsan çıkar sanırsam 😍 hastaneden de çok memnunum şimdilik 😇

Selam kızlar bir kac yorumunuzu okudum. Uçakla seyahat edenlere sorum var. Haftaya uçuşum var 11+5 oluyorum. Doktorum risk yok dedi geçen haft uçuş için. Bu hafta hafif lekelenmelerim başladı. 2 hafta raporluyum yatiyorum. Uçak seyahatinde dikkat etmem gereken hususlar var mi? Önceden önlemimi alayım, bu arada yurdisindan ucuyorum yaklaşık 3 saat 😇 kontrolden fln geçmek zararli mi, çok sorular var kafamda 🙈
Elle tarama yaptirdim ben kesinlikle x ray cihazindan geçmeyin kemerinizi cok sıkı baglamayin ben 34 haftalik iken bile ucus yapmistim sikinti olmadi şükür. Insallah sizinde olmaz

Merhaba ilk doğumumu orda yapmıştım bu hamileligimde de oraya gittim riskli bir gebelikti doktor her gidişimizde belirsiz konuştuğu için değiştirdik malesef yoksa orda devam etmeyi çok istiyordum. Şimdi medikal park bahçelievlere gidiyorum.
Anladım.. Hastaneden memnun kalmış mıydınız peki ilk doğumunuzda? Billur Hanıma gidiyorum ben. İnşallah sorunsuz, sağlıkla gelir bütün bebişler, yeni hastanenizden çok memnun kalırsınız inşallah 🥰🌸

Back