2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bir de aklıma bir şey takıldı. İkili test yaptırmak için hastaneye gittiğimde başka bir hastanın doğum için yatışı yapılıyordu. Kendi doktorunuzu doğuma isterseniz ekstra ücret vermeniz gerekiyor ve doktor tam doğum anında geliyor haberiniz olsun dedi görevli. Bu bütün hastaneler ve doktorlar için geçerli mi acaba?

İnşaallah 😍 kesinlikle artik wc ye gidince piskolojim bozuluyor ya. Progestan kullaniyormusunuz.

Aynen wc ye binbir sıkıntıyla gidiyorum 🙈
Progestan fitil kullaniyorum akşamları bir tane. 15 günlük verdi doktor. Pazartesi başladım.

Elle tarama yaptirdim ben kesinlikle x ray cihazindan geçmeyin kemerinizi cok sıkı baglamayin ben 34 haftalik iken bile ucus yapmistim sikinti olmadi şükür. Insallah sizinde olmaz
Teşekkür ederim, inşallah sorun olmaz. Araştırdım sıkıntı olmuyormus genelde, yine tecrübe edinmiş birinden duymak daha rahatlatici :)

Anladım.. Hastaneden memnun kalmış mıydınız peki ilk doğumunuzda? Billur Hanıma gidiyorum ben. İnşallah sorunsuz, sağlıkla gelir bütün bebişler, yeni hastanenizden çok memnun kalırsınız inşallah 🥰🌸
Evet hastaneden çok memnun kalmıştık, oglumun doğum sonrası takibini de orda yaptırdık hala oraya gidiyoruz. İkinci için de istemiştik güzergah olarak ta yakındı. Ilk doğumumu Muzeffer Bey de yapmıştım ama hastaneden ayrıldı klinik açtı, Bülent Beye gittik ama doktor yaklaşımı gerçekten çok önemli. İnşallah hepimiz güzel hamilelik geçirip, bebişlerimizi sağlıkla kucağımiza alırız🙏🥰

Kızlar bir de aklıma bir şey takıldı. İkili test yaptırmak için hastaneye gittiğimde başka bir hastanın doğum için yatışı yapılıyordu. Kendi doktorunuzu doğuma isterseniz ekstra ücret vermeniz gerekiyor ve doktor tam doğum anında geliyor haberiniz olsun dedi görevli. Bu bütün hastaneler ve doktorlar için geçerli mi acaba?
İlk kez duyuyorum böyle birseyi zaten gittiğin doktorla doğumu gerceklestiriyorsun bunun için ayrı bir ücret ödenmiyor. Tatil günü vs olursa nöbetçi doktor oluyor. Gittiğiniz hastane aynı zamanda dışarıda ki kliniklerle anlaşmalı belki böyle bir durum vardır, doğum için hastaneyi kullanıyordur.

Canım devlete gidiyorum doktorum çok ilgili sağolsun usg de gösterdi kalp atışını çıktı vermiyor makine fotoğrafını çek dedi. Bazen düşüncesiz olabiliyorlar sen teklif et canım görebilir miyim diye. Cinsiyeti söylemelerini ben de beklemiyorum çünkü aileler aldırdıkları için cinsiyet söylemiyorlar devlette
Bence o doktorla alakalı normalde doktorum özelde izinde olduğu için bugün devlete gittim ben daha 12 haftalık olmama rağmen gösterseydi bebeğim doktor söyleyecekti çok uğraştı görmek için

M Maviayyy canım benimkine de bakabilir misin 😍 9 haftalıkken karından ultrason 🤗

Eklentiler

• BAEB3BCF-C07F-49CB-90EA-998127074840.png
    BAEB3BCF-C07F-49CB-90EA-998127074840.png
    673,9 KB · Görüntüleme: 34
İlk kez duyuyorum böyle birseyi zaten gittiğin doktorla doğumu gerceklestiriyorsun bunun için ayrı bir ücret ödenmiyor. Tatil günü vs olursa nöbetçi doktor oluyor. Gittiğiniz hastane aynı zamanda dışarıda ki kliniklerle anlaşmalı belki böyle bir durum vardır, doğum için hastaneyi kullanıyordur.
Öyle bi durum olsaydı doktor için ekstra 600 liradan daha fazla bir ücret isterlerdi diye düşündüm açıkçası dışarıdan gelen hastanenin doktoru olmayan doktor 600 liraya gelmez bence, belki her hastanenin işleyişi farklıdır. Beylikdüzü Medilife hastanesinde şahit oldum bu duruma.

Bence o doktorla alakalı normalde doktorum özelde izinde olduğu için bugün devlete gittim ben daha 12 haftalık olmama rağmen gösterseydi bebeğim doktor söyleyecekti çok uğraştı görmek için
Geneli söylemiyor canım ama belki benim dr a söyler bakalım

Selamlar herkese forum daha bi neşelenmiş maşallah💙☺️
bende bugün bebişi gördüm maşallah olimpiyatlara hazırlanıyor gibiydi 5 saniye yerinde durmadı ikili test için haftaya gideceğim. Zaman çok yavaş geçiyor sanki
Hareketleri gözüküyor mu gerçekten çok heyecanlı😍

Aynen canım haklisin doktordan doktora değişiyor işte inşallah söyler
Canim bas agrilarina bir çözüm onerin var mi? Benim hergun agriyor ilk iki gune bir parol iciyordum simdi hergun yarım yarım içiyorum bi yönden de korkuyorum parol kötü bisey yapar mi diye doktor içebilirsin demisti ama yine de icimde bir suphe oluşuyor.onceden bas agrilarim tek tarafli zonklama seklinde oluyirdu simdi arka kismi ve ense kısmım agriyor genel olarak tüm başım ağrıyor yani 😥

Canim bas agrilarina bir çözüm onerin var mi? Benim hergun agriyor ilk iki gune bir parol iciyordum simdi hergun yarım yarım içiyorum bi yönden de korkuyorum parol kötü bisey yapar mi diye doktor içebilirsin demisti ama yine de icimde bir suphe oluşuyor.onceden bas agrilarim tek tarafli zonklama seklinde oluyirdu simdi arka kismi ve ense kısmım agriyor genel olarak tüm başım ağrıyor yani 😥
Cnm tansiyona baktirdinmi?maden suyuna biraz limon biraz tuz at iç iyi gelir
Eskiler patates sararmış baslarina ağrıyı alsin diye

Malesef canım ben genelde bir süre iyiyim sonra bir ağrıyor iki üç gün sürüp geçiyordu ama ben parol içmiyorum çünkü hiç faydasını görmüyorum duş alıp dinleniyorum ve elim mahkum gecmesini bekliyorum bide tansiyonunu kontrol et sürekli belki çok düşük olduğu için yada yüksek olduğu icin agriyordur seninki surekli hamilelikte düşük olması normal benim genelde 10.7 yada 11.7 falan senin nasıl tansiyon durumu ve bide bol bol su iç vücut susuz kalincada ağrı artıyor iki gündür çok siddetliydi ağrım bugün biraz daha hafif çok şükür

Bu arada fazla içmemeye çalış canım ya çok fazla içiyorsun parolu bence kesmelisin idare edebildiğin kadar et çok zorda kalırsan iç Allah tez vakitte şifa versin biran önce atlatırsın inşallah su ilk üç dört ayı geride bırakırsan ben rahatlayacagini düşünüyorum

Back