2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Neyim yokki kan sulandırıcı kullanıyorum, plesantam rahim ağzında , bugunde 3 tane kucuk kanama alanım olduğunu söyledi doktorum. Bende yatıyorum fakat sürekli sırt üstü yatınca rahatsız oluyorum. Sol tarafa yatıyordum.

6 sene sonra 50 nin üstü hahaha şok yaşıyor vücudum bende biraz bırakayım ekmeği artık napim başka

Canım aslında bebeğimi merak ediyorum 9 una kadar da bekleyemeyeceğim yarın gideyim kontrole 12 hafta olunca gel derse tekrar giderim artık dediğin gibi belki cinsiyeti öğreniriz kısmet
Tamam canım merak ediyorsan git ozaman ikili testi de yapar belki sonra tekrar çağırırsa yine gidersin . Güzel sonuçlar alırız inşallah

Allahim hayirlisyla Kavustursun su gibi gecsin zaman. Bebisinin iyi haberlerini al bir an once kalp atıslarini duy saglikli ve iyi oldugunu ogren inssaaaAllah annesi
Canım bebegim iyi mi diye endiseliyim hicbir sey hissetmiyorum sadece bas agrilarim mide bulantılarım var ins iyidir birde esim cuma gunu askere gidiyor duygusallastim iyice

doğum için fiyat alan var mı kızlar ben istanbulda yaşıyorum burası çok pahalı ya
Ben sordum özel gittiğim hastanede, normal 6bin TL, sezaryen 6750tl, epidural olursa 850tl daha ekstraymış yalnız bazı hastaneler baştan doğum için anlaşırsan yeni yıl zammını yansıtmıyormuş, bizim hastanede yokmuş o uygulama

Oglumun adi dedesinin adi mehmet kayinbabam vefat etmis 10 sene once ben teklif ettim esime koyalim diye ben seviyorum buyuklerin isimlerini koymayi oyle cok farkli degilse.
Mehmet güzel isim ama ben severim Ali- mehmet isimlerini Allah uzun ömürler versin hepsine Bilal de en azından anlamı güzel koycaz napalım

Doktorun kim cnm? Bende bursadayim, özel muayaneye gidiyorum, bilirsin belki eskiden jimerdeydi, doc dr mehmet aral atalay
Biliyorum Aral beyi, bende Doçent Dr Müzeyyen Uyanık’a gidiyorum normal doğum yaptığım için erkekte rahat edemem diye düşündüm yoksa Aral beye gidecektim çok tatlı bi doktor

Benim 11+2 olacak çağırdı bu cumartesi için ama sanırım sıkıntı olmaz değil mi? hızlı bir doktor galiba,cinsiyeti bile tahmin etti vallahi soktayiz

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim, tereddütlerim vardi kayıt konusunda,daha evvel bir kalp durması yaşamıştım, çok şükür bu sefer güzel gidiyor, Allah herkese sağlıkla kucagina almayi nasip etsin,artik endiselerimi bir kenara birakmak ve gebeligimin tadini sizlerle beraber çıkarmak istiyorum benim cinsiyet tahminimi bile yaptı doktor,çok heyecanlıyım kız dedi hayırlısı bakalım

Sırtınız ağrıdığında oturma pozisyonunda da uzanabilirsiniz önemli olan ayakta kalmamanız çünkü gerçekten sırt çok ağrıyor yata yata insan yatarken yorulur mı diyor eşim asıl en çok yatarken yoruluyor valla heryerim ağrıyor çok geçmiş olsun canım sağlıcakla kucağına almak nasip olsun

Hoşgeldin canım sağlıkla al bebeğini kucağına bizimde bi kısmımızın cinsiyetler belli oldu ben ve bir arkadaşın daha oğlu 2 arkadaşın kızı bir de sen 3 kızımız var bildiğimiz kadarıyla

bende başka bir yere soracağım ilk sorduğum hastane 8 bin-9 bin tl fiyat verdi

kızlar merhaba benimle haftası yakın olan arkadaşlarım ben 3 kilo aldım da normal mi yoksa fazla mı almışım sizin durumlar nasıl?
Ben henüz kg almadım canım, midem de bulanmıyor, şanslı gruptanım galiba…kızımda da mide bulantısı çekmemiştim. Kızımda toplamda 15 kg almıştım, oğlumda daha kaliteli ve bilinçli beslenmeyi düşünüyorum. insan 2.de daha tecrübeli oluyor cidden….bence çok almamışsın ama dikkat et yine de, asıl kilolar 7.aydan itibaren geliyor

az kaldı detaylı ultrason içinde, vakit geçiyor kuzular büyüyor.. :)

Kızlar ben de yarın 10+2 yim randevum var 2li test yapmaz mı yarın sizce. Bir de ağustosun 9 una randevu var onu alsam yarınki iptal olur. 9undakinr alırsam 12 haftalık oluyorum tam sizce ne yapayım
Canım 2’li tarama illa 12.haftada olacak diye bir şey yok. 12-14.haftalar arasında diye biliyorum bence yarınkini iptal et, 9 ağustosta git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…