Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler yaptınız bu süreçte, yatma pozisyonunuz nasıldı???Merhaba Kızlar, Bugün doktor kontrolümüz vardı kanama alanı vardı kese etrafında, kanama alanı keseden uzaklaşmış ve azalmış. 2 hafta once yaprak gibi keseyi sarıyordu. Çok mutlu olduk, ama istirahate devam![]()
Ay benim hiç bulantım ve kusmam olmadı, öksürüğüm oldu o da boğaz reflüsü oluşmuş ondanmış. Gayet güzel besleniyodum taki bayramda tatile gidene kadarkızlar merhaba benimle haftası yakın olan arkadaşlarım ben 3 kilo aldım danormal mi yoksa fazla mı almışım sizin durumlar nasıl?
Sadece wc, doktor kontrolü ve iğne icin kalktım hep ayaklarımın altına yastık koyup yattım şimdi yeni yeni lekelenmeler geçiyor en azindan koyu sarıya döndü, biraz ayaklandim evin içinde geçen haftalara göre ama yinede 5 dk kalsam 15 dk dinleniyorum. Doktor 10 gün daha rapor verdi sonrasında iş başı yapabilirsin dedi bakalim haftaya kontrolde daha da netleşecek.Neler yaptınız bu süreçte, yatma pozisyonunuz nasıldı???
benim bulantım oldu bu hafta geçti artık rahatım ama açlığa gelemiyorum 2 saatte bir acıkıyorum bulantım olduğu dönemde makarna gbi besinler yedim bide çok turşu yiyorum bakalım zaten 50 kiloydum53 oldum 59 olunca birşey olmaz heraldeAy benim hiç bulantım ve kusmam olmadı, öksürüğüm oldu o da boğaz reflüsü oluşmuş ondanmış. Gayet güzel besleniyodum taki bayramda tatile gidene kadarson 1hafta 1kilo almışım ki her gün yüzdüm yürüdüm
3.5kg ile 3 ayı tamamlıcam. Valla kalan 6ayda nolur bilemiyorum
![]()
Maşallah kontrol iyi geçer inş.Sadece wc, doktor kontrolü ve iğne icin kalktım hep ayaklarımın altına yastık koyup yattım şimdi yeni yeni lekelenmeler geçiyor en azindan koyu sarıya döndü, biraz ayaklandim evin içinde geçen haftalara göre ama yinede 5 dk kalsam 15 dk dinleniyorum. Doktor 10 gün daha rapor verdi sonrasında iş başı yapabilirsin dedi bakalim haftaya kontrolde daha da netleşecek.
Canim karindan bakildiginda bebek kesenin solunda ise erkek saginda ise kizKızlar aranızda ramzi teorisinden anlayan var mı aşırı merak ediyorum ama anlamıyorum![]()
6- 8 bin TL Bursa Medicanada yapacağım kısmetsedoğum için fiyat alan var mı kızlar ben istanbulda yaşıyorum burası çok pahalı ya
Ya fotoğrafını atıcam da bellek yetersiz diyor yine de çok teşekkür ederiiiimCanim karindan bakildiginda bebek kesenin solunda ise erkek saginda ise kiz
Vajinalde tam tersi oluyor
Kanama alanınız mı var? Benimde var 3 haftaya yakındır yatıyorum azalmış çok şükür doktor özellikle eğilmek ve uzanmaktan kaçınmak gerektiğini söyledi bana genel olarak hep yatıyorum ayağımın altına yastıkla destek yapıyorum sırtım ağrıyınca oturma pozisyonunda ayaklarımı uzatıyorum yani hareket kısıtlılığı bol istirahat çözümü bu maalesef bu olayın şekli şemali fark etmiyor canım geçmiş olsun sanadaNeler yaptınız bu süreçte, yatma pozisyonunuz nasıldı???
Benim eşimin hiç öyle bir talebi olmadı çünkü babasıyla asla yıldızları barışmaz. Eltimin ikizleri oldu birine kendi babasının diğerine kayınbabanın adını koydu yeterAyyyy ne güzelmiş oyok mu ya başka kocası babamın adı olcak diyen kendimi yalnız hissetmeyeyim bu yolda dert ortaklarım olsun
![]()
2li tarama testi 11 ile 14.haftalar arasında yapılıyor. Bende 11.haftamın içindeyim Allah kısmet ederse önümüzdeki hafta yaptıracağım.kızlar merhabalar,
10+5 haftalık hamileyim şuan doktor 12. haftada 2li test yaptırabilirsin dedi. Siz yaptırdınız mı ? Birde Nereye gittiniz doktor olarak... memnun kaldınız mı?
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim hepimizi bir an önce feraha kavuştursun.Dün geceyi acilde geçirdim serum yedim Ama hala kendime gelmiş sayılmam.
Dün kusma pik yaptı bende artık yutkunamıyorum![]()
12. hafta tam ideal 2li tarama testi için. Bende önümüzdeki hafta yaptıracağım inşallah.Kızlar ben de yarın 10+2 yim randevum var 2li test yapmaz mı yarın sizce. Bir de ağustosun 9 una randevu var onu alsam yarınki iptal olur. 9undakinr alırsam 12 haftalık oluyorum tam sizce ne yapayım
bizim sorduğumuz hastanede bu civar söyledi6- 8 bin TL Bursa Medicanada yapacağım kısmetse
Oglumun adi dedesinin adi mehmet kayinbabam vefat etmis 10 sene once ben teklif ettim esime koyalim diye ben seviyorum buyuklerin isimlerini koymayi oyle cok farkli degilse.Ayyyy ne güzelmiş oyok mu ya başka kocası babamın adı olcak diyen kendimi yalnız hissetmeyeyim bu yolda dert ortaklarım olsun
![]()
Doktorun kim cnm? Bende bursadayim, özel muayaneye gidiyorum, bilirsin belki eskiden jimerdeydi, doc dr mehmet aral atalay6- 8 bin TL Bursa Medicanada yapacağım kısmetse
Hayırlı olsun dağlıkla kucağınıza alın inşallah , bizde 11+1 haftayız doktor 11-14 arası yapalım dedi , nasipse 12+2 de yapılacağım ikili test ve kontrolünü. Yaptırmayı düşünüyorum , üçlü testi yaptırmayabilirim. Doktor konusunda hangi şehirde oturuyorsunuz İzmir ise kendi gittiğimi tavsiye ederim bende tavsiye üzerine gittimkızlar merhabalar,
10+5 haftalık hamileyim şuan doktor 12. haftada 2li test yaptırabilirsin dedi. Siz yaptırdınız mı ? Birde Nereye gittiniz doktor olarak... memnun kaldınız mı?
Merhaba canım sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah , 9 ağıstosta tam 12+0 oluyorsun tam ideal ikili test için Özakman git istersen bende 12+2 ye denk geliyor doktorun verdiği tarih beniödr nasipse 6 Ağustos cuma ikili test. Yalnız doktor tok gelin bebeğin hareketli olması daha iyi demişti sende öyle git istersen . Belli mi olur belki birimde cinsiyetler görünürKızlar ben de yarın 10+2 yim randevum var 2li test yapmaz mı yarın sizce. Bir de ağustosun 9 una randevu var onu alsam yarınki iptal olur. 9undakinr alırsam 12 haftalık oluyorum tam sizce ne yapayım
11.0 ım bende 3 kilo aldım bebeğim çok aldık itiraf edelimkızlar merhaba benimle haftası yakın olan arkadaşlarım ben 3 kilo aldım danormal mi yoksa fazla mı almışım sizin durumlar nasıl?
Canım aslında bebeğimi merak ediyorum 9 una kadar da bekleyemeyeceğim yarın gideyim kontrole 12 hafta olunca gel derse tekrar giderim artık dediğin gibi belki cinsiyeti öğreniriz kısmetMerhaba canım sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah , 9 ağıstosta tam 12+0 oluyorsun tam ideal ikili test için Özakman git istersen bende 12+2 ye denk geliyor doktorun verdiği tarih beniödr nasipse 6 Ağustos cuma ikili test. Yalnız doktor tok gelin bebeğin hareketli olması daha iyi demişti sende öyle git istersen . Belli mi olur belki birimde cinsiyetler görünür![]()