2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok güzel bi isim kıza da erkeğe de yakışan tek isim hatta bence ama canım kocam babasının adını inat etti 🙈 hayırlısı olsun artık 9 ay direneceğim bi umut belki vazgeçer vazgeçmezse de canı sağ olsun napalım heves etmiş demek der koyarım napim artık 😂
Babasının adı ne canım merak ettim 😁 valla çok şükür eşimin öyle bi isteği yok, ben zaten baştan dedim ki zaten çocuk senin soyadını alacak bi de ismini senin koyacak halin yok heralde, ama önerilerine açığım dedim 😂😂😂

kızlar merhaba benimle haftası yakın olan arkadaşlarım ben 3 kilo aldım da :KK70: normal mi yoksa fazla mı almışım sizin durumlar nasıl?
Ben hiç alamadım canım hatta 1 2 kg verdim 60la başladım 58 im ama bulantılarım vardı sen iyi almışsın maşallah 😁

kızlar merhaba benimle haftası yakın olan arkadaşlarım ben 3 kilo aldım da :KK70: normal mi yoksa fazla mı almışım sizin durumlar nasıl?
valla bende 10+5 oldum 61 kilo ile hamile kaldım şuan 62,5 kiloyum 9 ayda 15 kilo ideal diyorlar ama bence dikkat etmekte fayda var açıkçası ben akşamları kendimi durdurmasam sanırım 5 kilo almıştım şimdiye kadar :)

Kızlar ben de yarın 10+2 yim randevum var 2li test yapmaz mı yarın sizce. Bir de ağustosun 9 una randevu var onu alsam yarınki iptal olur. 9undakinr alırsam 12 haftalık oluyorum tam sizce ne yapayım

valla bende 10+5 oldum 61 kilo ile hamile kaldım şuan 62,5 kiloyum 9 ayda 15 kilo ideal diyorlar ama bence dikkat etmekte fayda var açıkçası ben akşamları kendimi durdurmasam sanırım 5 kilo almıştım şimdiye kadar :)
gece hiç yemiyorum ben akşam porsiyonlarımda baya küçüldü ekmek yiyorum ondan olabilir :D

Cinsiyet öğrenen arkadaşlar tebrik ediyorum inşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız 🥰 bir şeyi merak ediyorum cinsiyeti öğrenmeden önce hissetmiş miydiniz?
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar tebrik ediyorum inşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız 🥰 bir şeyi merak ediyorum cinsiyeti öğrenmeden önce hissetmiş miydiniz? ☺️
İlk hamile olduğumu öğrendiğim zaman hissetmiştim. Yüzüm çok sivilcelendi, göğüslerim çok büydü , sadece sabah bulantılarım var ve bebek sol yumurtalığımda idi. Belirtilerde kız hissini kuvvetlendirdi. Doktor da kız dedi

İlk hamile olduğumu öğrendiğim zaman hissetmiştim. Yüzüm çok sivilcelendi, göğüslerim çok büydü , sadece sabah bulantılarım var ve bebek sol yumurtalığımda idi. Belirtilerde kız hissini kuvvetlendirdi. Doktor da kız dedi
benimde şuan öyle göğüslerim çok büyüdü yüzümde geçen hafta kocaman bi sivilce çıkmıştı şimdi temiz cildim cinsiyeti henüz bilmiyorum 😊 sizin cildiniz çok mu sivilcelendi

benimde şuan öyle göğüslerim çok büyüdü yüzümde geçen hafta kocaman bi sivilce çıkmıştı şimdi temiz cildim cinsiyeti henüz bilmiyorum 😊 sizin cildiniz çok mu sivilcelendi
Sivilceler küçük ve çok. Bir de tuhaf kırmızı lekeler ve çillenme oluştu

Babasının adı ne canım merak ettim 😁 valla çok şükür eşimin öyle bi isteği yok, ben zaten baştan dedim ki zaten çocuk senin soyadını alacak bi de ismini senin koyacak halin yok heralde, ama önerilerine açığım dedim 😂😂😂
Bilal canım babasının ismi 😂 Hüsamettin falan da olabilirdi gene buna da şükür diye içten içe avutuyorum artık yanına Efe yada Ege eklerim onada müsade etsin bi zahmet 😂

Bende almışım iştahım olduğundan değil kuru besleniyorum yoksa midem tuhaf oluyor birde kanama alanım olduğu için hep yatıyorum hareketsizlikten oluyor heralde benimki

Kızlar sağlık ocağına kayıt açtırdınız mı? Tüm tahlillerimi özelde yaptırdığım için sanırım onların sistemine düşmüyorum. O yüzden kimse aramadı beni. Açıkcası gitmeye üşengeçliğimden gidip sormadım da kaldı öyle 😏
Bende haber vermemiştim bu sabah aradılar bilgilerimi istediler bir şekilde haberleri oluyor:)

kaç gündür sizi arıyorum sizi etiketliyorum yok oluyor meğerse excel baştaki 0 silince sizi bulamamış sistem şimdi düzelttim.
😊 teşekkür ederim aslında hergün bakıyorum okuyorum yazdıklarını kızların bugün öyle listeye bakayım dedim iyi ki bakmışım

Back