2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Allahtan benim eşim öyle değil hatta en buyuk abisinin ilk ogluna babasinin ismini vermisler iki isimli mesela bana dioki neyseki biz yırttık, annesinin adını da sevmez. O da benim kafadan büyüklerin ismini vermeye karşı 😅isimleri ben düşündüm o da onayladı 😂

Yaa demi çok sinir bozucu. Oğlumun adı rahmetli dedesinin adı, Allah'tan ismi Ali olduğu için yanına ikinci isim Efe koyduk. Bunda diyorum ki hiic bulaşma git ötede oyna bunun ismini ben koyacagim😂
E ilkini koymuşsunuz bu size özel buna da siz istediğinizi koymalısınız inşallah bir de kızınız olur ikisini de tatmış olursunuz 🙏🤗

Merhaba hanımlar. İsim konusunda bizde karar vermiş gibiyiz her ne kadar cinsiyet belli olmasada 🤭 aslında oğullarım karar verdi isimlere.
Kız olursa;Miray Elif
Erkek olursa;Rüzgâr Berat
Bu arada oğullarımında 2 ismi var. Büyük olan ArdaYusuf,küçük olan Emir Efe😊

Benim eşimin ilkiyle aynı neredeyse bende öyle düşünüyordum hatta ilkinde baya endiseliydim galiba sevemeyecek alısamayacak diye ama o doğduğu gün ki heyecanı kucağına aldigindaki halini ömrüm boyunca unutamam gözleri falan dolu doluydu yine öyle olacak biliyorum o yüzden çok takılmıyorum yazık adam hala göremedi bile ultrasonda ama alisacak eminim biz cocuk hastasıyız ailelerimiz çok seviyorsunuz cocugu şımaracak der hatta bize o kadar sever eşim onun güveni var şu an bende ilkinde bilmediğim için bende senin gibi düşünüyordum ama her şekilde oluyor doğduktan sonra eğer boyle bisey hissedersen de cocugu ona çok sık ver ilk zamanlar emzirsen bile ki olmaz insallah öyle bisey
Ayni sekilde esim oglumu aldiginda aglamisti filan ben anlik bi alinganlik yaptim sanirim. Veririm veririm canim oglumu sadece emzirmemistir oyle diyim 😂😂🤭

Öf yani onların isimlerini niye bizim çocuklarımız taşımak zorunda ki 🙈 bu adamlar niye böyle ben niye özgürce oğluma isim koyamıyorum 👿 kızımın ismi Kumsal diye oğluma Deniz istiyordum anca rüyamda görürmüşüm öyle diyor bana kocam bey 😂😂
Ya canim Allah bizde öyle bir dert yok oğlum olursa hem babami hem kayinbabamin hemde kardesimin ismi ayni oyuzden benden istemezler isteselerde babamin ismi diye severim oğluşumu insllah😁🙈

Kizimdayken ben de öyleydim... Geceleri lavabo için kalktığımda dahi bulantiyla uyaniyordum. Emetium zencefilli tablet kullanmıştım üç ay..dördüncü aydan sonra bulantım kesilmişti. Ama dört ay sanki hamile değil hasta gibiydim😣açık havada bir şeyler yiyordum kapalı alanda mümkün değil yiyemiyordum. Kesinlikle aç kalmamaya çalış... Az ve sık ye. Yemeklerde sıvı şeyler tüketme...pskolojim pert olmuştu benimde. Ama şimdi dünya tatlısı bir kızım var.degermis o çektiklerime diyorum...

Aman Allahim. Neler çekmişsiniz, neler çekiyoruz..
Annelik ne zormuş... 😓
Daha parmak boyuna gelmemiş evlat için katlandiklarimiz...
Allahim tez hafifletsin. Bir buçuk ay sonra benim de biter inşallah 🙏🙏 teşekkur ederim önerileriniz için.

Ya canim Allah bizde öyle bir dert yok oğlum olursa hem babami hem kayinbabamin hemde kardesimin ismi ayni oyuzden benden istemezler isteselerde babamin ismi diye severim oğluşumu insllah😁🙈
Ayyyy ne güzelmiş o 😂 yok mu ya başka kocası babamın adı olcak diyen kendimi yalnız hissetmeyeyim bu yolda dert ortaklarım olsun 😂

kızlar merhabalar,

10+5 haftalık hamileyim şuan doktor 12. haftada 2li test yaptırabilirsin dedi. Siz yaptırdınız mı ? Birde Nereye gittiniz doktor olarak... memnun kaldınız mı?

Back