- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
E ilkini koymuşsunuz bu size özel buna da siz istediğinizi koymalısınız inşallah bir de kızınız olur ikisini de tatmış olursunuzYaa demi çok sinir bozucu. Oğlumun adı rahmetli dedesinin adı, Allah'tan ismi Ali olduğu için yanına ikinci isim Efe koyduk. Bunda diyorum ki hiic bulaşma git ötede oyna bunun ismini ben koyacagim
Yaş 35listenin en güncel halidir... eklenmeyen varsa lütfen bana bilgi versin ....
Ayni sekilde esim oglumu aldiginda aglamisti filan ben anlik bi alinganlik yaptim sanirim. Veririm veririm canim oglumu sadece emzirmemistir oyle diyimBenim eşimin ilkiyle aynı neredeyse bende öyle düşünüyordum hatta ilkinde baya endiseliydim galiba sevemeyecek alısamayacak diye ama o doğduğu gün ki heyecanı kucağına aldigindaki halini ömrüm boyunca unutamam gözleri falan dolu doluydu yine öyle olacak biliyorum o yüzden çok takılmıyorum yazık adam hala göremedi bile ultrasonda ama alisacak eminim biz cocuk hastasıyız ailelerimiz çok seviyorsunuz cocugu şımaracak der hatta bize o kadar sever eşim onun güveni var şu an bende ilkinde bilmediğim için bende senin gibi düşünüyordum ama her şekilde oluyor doğduktan sonra eğer boyle bisey hissedersen de cocugu ona çok sık ver ilk zamanlar emzirsen bile ki olmaz insallah öyle bisey
Ya canim Allah bizde öyle bir dert yok oğlum olursa hem babami hem kayinbabamin hemde kardesimin ismi ayni oyuzden benden istemezler isteselerde babamin ismi diye severim oğluşumu insllahÖf yani onların isimlerini niye bizim çocuklarımız taşımak zorunda kibu adamlar niye böyle ben niye özgürce oğluma isim koyamıyorum kızımın ismi Kumsal diye oğluma Deniz istiyordum anca rüyamda görürmüşüm öyle diyor bana kocam bey
Kizimdayken ben de öyleydim... Geceleri lavabo için kalktığımda dahi bulantiyla uyaniyordum. Emetium zencefilli tablet kullanmıştım üç ay..dördüncü aydan sonra bulantım kesilmişti. Ama dört ay sanki hamile değil hasta gibiydimaçık havada bir şeyler yiyordum kapalı alanda mümkün değil yiyemiyordum. Kesinlikle aç kalmamaya çalış... Az ve sık ye. Yemeklerde sıvı şeyler tüketme...pskolojim pert olmuştu benimde. Ama şimdi dünya tatlısı bir kızım var.degermis o çektiklerime diyorum...
Aminn inşallah ben erkek hissediyorum ama belki bi sürpriz olurE ilkini koymuşsunuz bu size özel buna da siz istediğinizi koymalısınız inşallah bir de kızınız olur ikisini de tatmış olursunuz
Merhabalar beni de ekleyebilir misiniz ?listenin en güncel halidir... eklenmeyen varsa lütfen bana bilgi versin ....
BTDT: 16.02.2022eklerim tabi
Yaş 32listenin en güncel halidir... eklenmeyen varsa lütfen bana bilgi versin ....
ben kullanıyorum işten dolayı her telefona yetişemiyorum saatten kontrol edebiliyorumakıllı bileklik veya saat kullanan var mı kızlar. hiç araştırmadan aldım ama radyasyon olayı yeni aklıma geldi.
Ayyyy ne güzelmiş oYa canim Allah bizde öyle bir dert yok oğlum olursa hem babami hem kayinbabamin hemde kardesimin ismi ayni oyuzden benden istemezler isteselerde babamin ismi diye severim oğluşumu insllah
Hayırlısı olsun gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun inşallahAminn inşallah ben erkek hissediyorum ama belki bi sürpriz olur
09.02.2022listenin en güncel halidir... eklenmeyen varsa lütfen bana bilgi versin ....
ekşi tuzlu rahatlatmıyor mu seni canmDün geceyi acilde geçirdim serum yedim Ama hala kendime gelmiş sayılmam.
Dün kusma pik yaptı bende artık yutkunamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?