2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ikinci bebegi olan anneler.
Ben ilk bebekten daha cok heyecanliyim çünkü mucizeyi tekrar yasicam , tekrardan emzircem insallah filan die.
Ama esimde o heyecani göremiyorum sizin eşleriniz nasil ?

Evet kızı olanlarin erkek erkeği olanlarin kızı olduğuna göre pamuk eller cebe isim tavsiyesi kızı olan arkadaşlar 😂
Benim kızımın ismi Kumsal, sapsarı saçlı mavi gözlü ismi bu yüzden çok yakışıyor 🤗🥰 ama Ayliz ismi de bu ara yeni rövaça çıkan bi isim bence naif ve güzel bi isim 🤗

Ben ilk bebekten daha cok heyecanliyim çünkü mucizeyi tekrar yasicam , tekrardan emzircem insallah filan die.
Bende çok heyecanlıyım kızım doğduğunda kendimde çocuk sayılırdım 21 yaşındaydım zor bi doğum oldu emmeyen iştahsız bebekti benimde cahilliğim vardı doğru düzgün emziremedim yavrumu. O yüzden bende bunda daha bilinçli ve daha heyecanlıyım eşim panik halinde şu kanama alanından dolayı öncesinde düşüğüm olduğu için de tam sevinemiyor hayırlısıyla doğsun bakalım diyor sadece ☺️

bende de eşimde de asla ilk bebek gibi değil. başımıza ne geleceğini bildiğimizden :) :)

Ayyy çok bıcırık çok tatlı….🤗🥰 adı da çok güzelmiş, benim kız da şubatta 5 yaşını dolduracak 6’dan gün alacak inşallah ve benimkinin adı da Deniz 🤗😃 Kumsal ve Deniz çok uyumlular 😄 oğluma da Poyraz adını düşünüyorum ama bakalım 🙃 benimki de dinozorlu pantolonunu verecekmiş öyle diyor 😄 sağlıkla doğsunlar inşallah 💕🧿🙏🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bende oğluma deniz koymak istiyorum Kumsalla Deniz olsunlar diye ama eşim babamın adını koycam tek erkeğim ben koymazsam ayıp olur diyo 👿 şu isim krizini bi atlatsak inşallah kazasız belasız 😂😂😂

Canım benim eşim kesinlikle 2. Çocuk istemiyordu ben çok istiyordum ama ona söyleyip bunaltmıyordum ben de ikna olmuştum tek yeter diyordum. Nasıl hamile kaldığımı aklım hala almıyor. Neyse eşime dedim ben hamileyim diye ufak çaplı bir şok geçirdi bu nasıl olabilir imkansız keşke daha iyi korunsaydık falan. Keşke dedim 😁 o gün sesi çıkmadı. Ertesi gün birden ona ayrı oda yapalım arabayı satalım büyütelim demeye başladı bunları demesi bile heycanını anlamama yetti canım. Erkekler çok belli edemiyor ama o da senin kadar heycanlıdır eminim. Onun da bebeği 🥰

Kızlar ben de hic pitirti falan bisi olmuo bebegim iyi mi ki😏 ben bebekle alakali hicbisi hissetmiyorum o da beni endişelendiriyor. Persembe gitsemde kalbinin attigini duyup rahatlasam.ben kotuyum bas agrilarim var ustune birde dislerimi sıkıyorum uyurken bazen☹midem de bulunaniyor hala tabi oyle sizin gibi degil ogurme falan yok bazen bogazima kadar geliyor reflu zannimca birde kokulara hassasiyetim var aman olmasin zaten bas agrilari bana yetiyor😥
Cnm 20 haftada bile hisseden var bebeğini emin ol hic sıkıntı yapma o bayanin ic karniyla da alakali olabiliyor ic karnin geniş ise daha gec hissediyorsun.
Bende çok heyecanlıyım kızım doğduğunda kendimde çocuk sayılırdım 21 yaşındaydım zor bi doğum oldu emmeyen iştahsız bebekti benimde cahilliğim vardı doğru düzgün emziremedim yavrumu. O yüzden bende bunda daha bilinçli ve daha heyecanlıyım eşim panik halinde şu kanama alanından dolayı öncesinde düşüğüm olduğu için de tam sevinemiyor hayırlısıyla doğsun bakalım diyor sadece ☺️
Bizimkide surekli hayirlisi olsun diyor. Ama su var hic bana iş yaptırmıyor filan dun bebeği görmeye gidelim hic görmedin dedim acelesi yok biraz daha büyüsün dedi biraz ona sıkıldım sanki.
bende de eşimde de asla ilk bebek gibi değil. başımıza ne geleceğini bildiğimizden :) :)
Bizimkide daha cok dogduktan sonrayi düşünüyor sanirim :)
Canım benim eşim kesinlikle 2. Çocuk istemiyordu ben çok istiyordum ama ona söyleyip bunaltmıyordum ben de ikna olmuştum tek yeter diyordum. Nasıl hamile kaldığımı aklım hala almıyor. Neyse eşime dedim ben hamileyim diye ufak çaplı bir şok geçirdi bu nasıl olabilir imkansız keşke daha iyi korunsaydık falan. Keşke dedim 😁 o gün sesi çıkmadı. Ertesi gün birden ona ayrı oda yapalım arabayı satalım büyütelim demeye başladı bunları demesi bile heycanını anlamama yetti canım. Erkekler çok belli edemiyor ama o da senin kadar heycanlıdır eminim. Onun da bebeği 🥰
Ilk bebekde kucagina alinca iste şimdi baba oldum demişti galiba onlar dogduktan sonra daha odakli. Bizimde arabamiz yok araba bakiyor esim 2 cocukla arabasiz olmaz diyor. Galiba hormonlar beni tuzagina düşürüyor 🤭

Bende oğluma deniz koymak istiyorum Kumsalla Deniz olsunlar diye ama eşim babamın adını koycam tek erkeğim ben koymazsam ayıp olur diyo 👿 şu isim krizini bi atlatsak inşallah kazasız belasız 😂😂😂
Bu erkeğin babasının adını çocuğuna koyma işini hiç anlamıyorum, çok gereksiz bence…bazıları da kendi adını koyuyor öyle bir trend de var ,baba oğul isim aynı, o da kötü bence 😬 Deniz adı çok güzeldir kızımın adı diye demiyorum insana huzur veriyor bence…🥰 kızımın diğer adı da Birce 😍 alternatif olsun dedik, hem kız olduğu belli olsun iş yaşamında falan diye düşündük 🙂

Kizlar doktora gidicem bugun 17 de randevum. Insallah guzel haberler aliriz ucak yolculuğu filan derken streslendim.
Cinsiyet öğrenir miyim acaba diyorum 🤭
Cinsiyeti kesin öğrenirsin canım 🥰 Allah gönlündekini nasip etsin ve güzel haberlerle dön 😉🤩

Cinsiyet ilk bebekten farklı olursa heyecan daha bir farklı oluyor 🙃 kızımdan sonra şimdi oğlum olacak olması çok garip, oğlum diye seslenmek de çok tuhaf geliyor ağzım alışmadı henüz 😄😍

Cnm 20 haftada bile hisseden var bebeğini emin ol hic sıkıntı yapma o bayanin ic karniyla da alakali olabiliyor ic karnin geniş ise daha gec hissediyorsun.

Bizimkide surekli hayirlisi olsun diyor. Ama su var hic bana iş yaptırmıyor filan dun bebeği görmeye gidelim hic görmedin dedim acelesi yok biraz daha büyüsün dedi biraz ona sıkıldım sanki.

Bizimkide daha cok dogduktan sonrayi düşünüyor sanirim :)

Ilk bebekde kucagina alinca iste şimdi baba oldum demişti galiba onlar dogduktan sonra daha odakli. Bizimde arabamiz yok araba bakiyor esim 2 cocukla arabasiz olmaz diyor. Galiba hormonlar beni tuzagina düşürüyor 🤭
Tabiki doğduktan sonra daha farklı olacaklar canım arabasız olmaz tek bebişi elinden tut götür ama 2 çocukla bu çok zor

P Poouh hmm isim tavsiyesi benden de gelsin o zaman 😁☺️

1. Alara
2.Lara
3.Mina
4.Doğa
5.Dolunay
6.Bensu
7.İpek
8.Dilara
9.Ada
10.Aden
11.Ahu
12.Karaca
13.Ahsen
14.Ayşen
15.Şirin
16.Melisa
17.Melis
18.Nil
19.Nisan
20.Begüm

bence kız ismi daha çeşitli, erkek ismi sıkıntılı 😄 erkek isim tavsiyesi alayım ben de o zaman ☺️

Cinsiyet ilk bebekten farklı olursa heyecan daha bir farklı oluyor 🙃 kızımdan sonra şimdi oğlum olacak olması çok garip, oğlum diye seslenmek de çok tuhaf geliyor ağzım alışmadı henüz 😄😍
Gözünuz aydın sağlıkla gelsin inşallah 🤲bulantı durumun nasıldı? Benim kızımda başımı kaldiramiyordum çok fenaydim. Bunda çok daha iyiyim. Acaba erkek mi diye geliyor aklima

Ve siz 14.haftadasiniz, ben daha 11. Zaman geçmek bilmiyor. Bazen depresyondayim gitgide dibe doğru yol aliyorum gibi geliyor. Bu kadar zor olacagini hiç bilmiyordum 😓

Zofer kaç mg kullaniyorsunuz? Aç karni mi aliyorsunuz benim gibi? Gunde iki tane mi?

Geceleri mideniz hem bulanip hem kaziniyor mu? Oyle oluyorsa ne yapiyorsunuz geçmesi için?

çok soru sordum, derdimden bilin lutfen🤗

Allahim tez hafifletsin butun gebelik sorunlarimizi🙏🙏
Aynı dertleri yaşıyorum en iyi anlarım seni merak etme canım 4 mg ama yarıya bölüp yarısını içiyorum ben zaten saat basi acıktığım için ac tok bakmıyorum bulantidan içmesi de zor oluyor o an rahatladigim ilk anda içiyorum açıkçası.
ben beyaz leblebi yiyorum sürekli onun faydası oluyor.
bu sabah biraz uyuyayum dedim 9 dan beri midemin kazinmasina uyandim uyuyamadım hic
Bende o haftalarda öyleydim gecmiyor diye ama geçecek oyle düşün yine kötüyüm ama evime geçtim biraz onun morali var sana iyi gelen şeyleri düşün daha önce yaptığın onları yapmaya çalış daha normal ve iyi hissediyorsun birde o haftalarda sanırım zirve yapiyor bchg cok karamsar ve stresliydim hatırlamak bile istemediğim haftalardi

Üye AdıBTDTYHBKC
P Poouh 1 Şubat 20222763 kg?2
@SiyahPapatyaa3 Şubat 20222763 kg?1
@SimgeD4 Şubat 20222852 kg?1
@Cihanci4 Şubat 20223261 kg?1
@KIRMIZILIKUCUKKIZ4 Şubat 20223249 kg?2
@keyemaffas6 Şubat 20223375 kg?2
@Birmuhendisinruyasi7 Şubat 20223173 kg?1
@ba_bu7 Şubat 20223369 kg?1
@gfdes8 Şubat 20222550 kg?1
@Ddm1005158 Şubat 20222455 kg?1
T Toprakliyagmur 8 Şubat 202229110 kg?2
@startown8 Şubat 20222798 kg?1
@adzeynep9 Şubat 20223044 kg?2
@huzurunmeraklisi9 Şubat 20223595 kg?2
@707209 Şubat 20222350 kg?1
PinkMermaid PinkMermaid 10 Şubat 20223365 kg?2
@Muujiii10 Şubat 20223870 kg?1
@eymenayaz10 Şubat 20223456 kg?3
@Gulbahcesiiii10 Şubat 20223268 kg?2
@pembelishayat10 Şubat 20222482 kg?1
@annemm11 Şubat 20223479 kg?3
@MaviAy13 Şubat 20223165 kg?3
@livelong13 Şubat 20223463 kg?2
@Sarem2113 Şubat 20222760 kg?1
emilyinpariss emilyinpariss 13 Şubat 20222461 kg?2
@cagilbilgin14 Şubat 20222667 kg?1
@aymeh14 Şubat 20223367 kg?3
@ulhikay14 Şubat 20223798 kg?1
@eluard14 Şubat 20223270 kg?1
@adaj15 Şubat 20223544 kg?3
@Yi serumu15 Şubat 20222058 kg?1
@burcusami16 Şubat 20223263 kg?1
@pensamiento17 Şubat 20223482 kg?2
@elaezgi75417518 Şubat 20223788 kg?2
@exclusive18 Şubat 20223060 kg?2
@MoonfacedMom19 Şubat 20222868 kg?2
@Leylacaa19 Şubat 20223259 kg?2
@Eliftde19 Şubat 20223555 kg?2
M Marjib 22 Şubat 20223360 kg?2
@mayaaaa22 Şubat 20223255 kg?3
@Suffa06622 Şubat 20223048 kg?1
@ipekbocegi1622 Şubat 20222757 kg?1
@Esco25 Şubat 20223163 kg?1
@Sarikuzum26 Şubat 20223267 kg?2
@g_mutlu27 Şubat 20223266 kg?2

BTDT : bebeğin tahmini doğum tarihi
Y : anne yaşı
HBK : hamileliğe başlangıç kilonuz
C : bebeğinizin cinsiyeti
: kaçıncı çocuğunuz

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2022

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

listenin en güncel halidir... eklenmeyen varsa lütfen bana bilgi versin ....

Leblebi ve çubuk kraker deneyin bende işe yarıyor
Cok tesekkur ederim tavsiyen icin 🤗 ama bunlar da bende bulanti yapiyor, neden bilmiyorum.

Aynı dertleri yaşıyorum en iyi anlarım seni merak etme canım 4 mg ama yarıya bölüp yarısını içiyorum ben zaten saat basi acıktığım için ac tok bakmıyorum bulantidan içmesi de zor oluyor o an rahatladigim ilk anda içiyorum açıkçası.
ben beyaz leblebi yiyorum sürekli onun faydası oluyor.
bu sabah biraz uyuyayum dedim 9 dan beri midemin kazinmasina uyandim uyuyamadım hic
Bende o haftalarda öyleydim gecmiyor diye ama geçecek oyle düşün yine kötüyüm ama evime geçtim biraz onun morali var sana iyi gelen şeyleri düşün daha önce yaptığın onları yapmaya çalış daha normal ve iyi hissediyorsun birde o haftalarda sanırım zirve yapiyor bchg cok karamsar ve stresliydim hatırlamak bile istemediğim haftalardi

Demek ki biraz daha iyisin, oh bak bunu bilmek de çok güzel😅 ben zorlaninca köşeye çekilip kendi başina atmaya çalişan bi tipim. Bu durum beni daha da köşeye itti. Ama az kaldiğina inaninca rahatliyorum. İnşallah geçecek🙏🤗

Back