- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Benim sadece bir iki gun iiydi 11.haftanin sonunda tamam dedim rahatladim sonra tekrar basladi 12+3um hala giden bisi yok. Iki gune bir parol iciyorum artik napimYaaa gecmedimi canım senin ağrılar hala Allah şifa versin bu haftalarda normal baş agrilari vücut daha fazla kan üretiyormus ama çok zorlanıyorum kafam komple ağrıyor gözlere kadar geçse su dönem de rahatlasak artık
E kızların iyiymiş yine deHahahha bu çok eğlenceliymiş ama , kızda da bezi açınca , bezi almak için sağa döndüğünde bir bakıyorsun kaşla göz arasında işemiş sessizce
Canım bende bayramdan once bi tane verdi korktum yani nasil olcak falan diye ama hic korkma zaten fitil mum gibiydi benim kullandigim yumusak yani biraz ittirince rahatca giriyor halledersin yani ben hallettiysem cunku iliski de bile zorlanan biriyim benCinsiyet öğrenenlere hayırlı uğurlu olsun
Ben de bugün kontrole gittim. Kalbini duyunca bir rahatlama geldi.
Ultrasonda silüeti belli oluyor artık bacaklar falan çok garip bir hisAma benimki de pek hareket yoktu paşalar gibi yayılmış yatıyor anası gibi
Çok merak ediyorum miniğimin cinsiyetini
Bana da fitil başladı doktor.
Akıntıyla kanama gördüğümü söylemiştim burda da.
Daha önce hiç fitil kullanmadım nasıl olacak bilmiyorum açıkçası.
Sokunca tekrar çıkmaz dimi ne kadar ittireceğimCanım bende bayramdan once bi tane verdi korktum yani nasil olcak falan diye ama hic korkma zaten fitil mum gibiydi benim kullandigim yumusak yani biraz ittirince rahatca giriyor halledersin yani ben hallettiysem cunku iliski de bile zorlanan biriyim ben
Gözünüz Aydın olsunAmiiiiiin canım benim, Allah sana da gönlündekini nasip etsin inşallahaynen Ramzi bende tuttu
Çabuk gelsin o günler nolur13.haftamın içindeyim hala senin gibiyim kilo veriyorum prilam kullandım doktor bitince daha yazmıcam ilaç dedi o yüzden zorlanıyorum baya ama elbet birgün bitecek
Geçiyor canım merak etme inşallah sağlıkla kucağına al bebişini
Sokunca tekrar çıkmaz dimi ne kadar ittireceğim
Evet yumuşak bir şey. Boncuk gibi minik
Sokunca tekrar çıkmaz dimi ne kadar ittireceğim
Evet yumuşak bir şey. Boncuk gibi minik
Oncelikle geçmiş olsun, ben fitil konusunda epey tecrübeli biri olarak şunu tavsoye edebilirim. Elinizi ve parmağinizi sabunla iyice yikadiktan sonra, fitili ve parmağinizi hafifçe islatin. Koymasi ittirmesi daha kolay olcaktir. Ne kadar ileri koyabilirseniz o kadar iyi.
O zaman sabah tuvalete gidince ve gece uyumadan önce yapayim. 2 kere dedi çünkü doktorbiraz yattım ben kalkmadim çıkmasın diye ama gece yatmadan yap canim tuvalete gidince akıyor
Canım çok teşekkür ederim amiin inşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla alalım kucağımızaCanim gözün aydin olsun prensesin hayirla saglikla kucaginiza alirsin insllah
Çok teşekkürler canımm, hepsi sağlıkla sıhhatle gelsin inşallahÇok sağol tatlım
Evet canım bir kızım vardı, bir de oğlum olmuş olacak inşallah , darısı sana olsun gönlündeki neyse
Hayırlı olsun canım, kız annesi olmak çok güzel bir duygu, çok şanslısın
İçini ferah tut canım ve güzel şeyler düşün
Rica ederim canim benim de cok degisik akintim var kesin enfeksiyon var doktora dicem buyuk ihtimalle bana da fitil verecekO zaman sabah tuvalete gidince ve gece uyumadan önce yapayim. 2 kere dedi çünkü doktor
Teşekkür ederim
Bende lcw den iki tane almistim hamile kaldigimdan beri giyiyorum o kadar rahatki dedim icimden dar pantolonlari giyip kendimi ne sıkıyormuşum dedimKızlar benim pantolon giyip düğmesini kapatınca karnım ağrıyor diye bugün hamile pantolonu aldım LCW'den.
Almak isteyen varsa aklında bulunsun
Bende aldım bayram icin, yazmayı unuttum buraya, gerçekten cok rahat, hatta dedim eşime artık hayatım boyunca hamile pantolonu giyebilirimKızlar benim pantolon giyip düğmesini kapatınca karnım ağrıyor diye bugün hamile pantolonu aldım LCW'den.
Almak isteyen varsa aklında bulunsun
Bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı.Rica ederim canim benim de cok degisik akintim var kesin enfeksiyon var doktora dicem buyuk ihtimalle bana da fitil verecek
Bence de kesin öyle çünkü bizde vakit asla geçmiyoBiz ikincileri, üçüncüleri bekleyen anneler başımıza neler geleceğini bildigimiz için vakit çabuk geçiyor bencede
Ben bol su iciyorum 4 lt falan oluyordur bazen biraz ac iciyorum hemen akıntı oluyor bu arada fazla neyse gecsin artik cok degisik akinti normal degil rahatsiz ediyor beni.kasinti yanma koku falan da yok anlamadim peynir kesigi gibiBende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı.
Doktor ilaç vermedi bol su iç dedi.
Ben de bol bol içmeye çalışıyorum.
İnşallah faydası olur.
Tabrikler canımcım, darısı başımızaKızlar benim de bir oğlum oluyormuş, cinsiyeti öğrendikçok da hareketliydi, taklalar atıyordu, yerinde durmuyordu, doktorum gelişimi çok iyi dedi, 2’li tarama testi için kan verdim, demir depolarım düşmüştü, demir için serum taktılar bir de daha hızlı dolsun diye..o yüzden ancak haber verebildim size değişik duygular içindeyim ve heyecanlıyım
Tebrikler sağlıkla gelsinKızlar iki erkek haberi aldık, bir tane de kız bebiş haberi gelsin o zaman bendenSağlıkla kolaylıkla doğsun inşallah hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?