2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaaa gecmedimi canım senin ağrılar hala Allah şifa versin bu haftalarda normal baş agrilari vücut daha fazla kan üretiyormus ama çok zorlanıyorum kafam komple ağrıyor gözlere kadar geçse su dönem de rahatlasak artık
Benim sadece bir iki gun iiydi 11.haftanin sonunda tamam dedim rahatladim sonra tekrar basladi 12+3um hala giden bisi yok. Iki gune bir parol iciyorum artik napim

Cinsiyet öğrenenlere hayırlı uğurlu olsun 🥰🥰

Ben de bugün kontrole gittim. Kalbini duyunca bir rahatlama geldi.
Ultrasonda silüeti belli oluyor artık bacaklar falan çok garip bir his 🙈 Ama benimki de pek hareket yoktu paşalar gibi yayılmış yatıyor anası gibi😂😂
Çok merak ediyorum miniğimin cinsiyetini

Bana da fitil başladı doktor.
Akıntıyla kanama gördüğümü söylemiştim burda da.
Daha önce hiç fitil kullanmadım nasıl olacak bilmiyorum açıkçası 🙄.
Canım bende bayramdan once bi tane verdi korktum yani nasil olcak falan diye ama hic korkma zaten fitil mum gibiydi benim kullandigim yumusak yani biraz ittirince rahatca giriyor halledersin yani ben hallettiysem cunku iliski de bile zorlanan biriyim ben

Canım bende bayramdan once bi tane verdi korktum yani nasil olcak falan diye ama hic korkma zaten fitil mum gibiydi benim kullandigim yumusak yani biraz ittirince rahatca giriyor halledersin yani ben hallettiysem cunku iliski de bile zorlanan biriyim ben
Sokunca tekrar çıkmaz dimi ne kadar ittireceğim 😂
Evet yumuşak bir şey. Boncuk gibi minik

13.haftamın içindeyim hala senin gibiyim kilo veriyorum prilam kullandım doktor bitince daha yazmıcam ilaç dedi o yüzden zorlanıyorum baya ama elbet birgün bitecek 😄
Çabuk gelsin o günler nolur 🙏😁
Allahim tez kurtar bizi bulantidan nolur 🙏

Geçiyor canım merak etme inşallah sağlıkla kucağına al bebişini🥰

Teşekkur ederim, insallah tez olur 🙏 bunu duymak bile cok güzel❤️

Sokunca tekrar çıkmaz dimi ne kadar ittireceğim 😂
Evet yumuşak bir şey. Boncuk gibi minik

Oncelikle geçmiş olsun, ben fitil konusunda epey tecrübeli biri olarak şunu tavsoye edebilirim. Elinizi ve parmağinizi sabunla iyice yikadiktan sonra, fitili ve parmağinizi hafifçe islatin. Koymasi ittirmesi daha kolay olcaktir. Ne kadar ileri koyabilirseniz o kadar iyi.

Oncelikle geçmiş olsun, ben fitil konusunda epey tecrübeli biri olarak şunu tavsoye edebilirim. Elinizi ve parmağinizi sabunla iyice yikadiktan sonra, fitili ve parmağinizi hafifçe islatin. Koymasi ittirmesi daha kolay olcaktir. Ne kadar ileri koyabilirseniz o kadar iyi.

Çok çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz ☺️

Canim gözün aydin olsun prensesin hayirla saglikla kucaginiza alirsin insllah🤲🥰
Canım çok teşekkür ederim amiin inşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla alalım kucağımıza🥰😍
Çok sağol tatlım 💕👍🏻

Evet canım bir kızım vardı, bir de oğlum olmuş olacak inşallah , darısı sana olsun gönlündeki neyse 😍💜🙏

Hayırlı olsun canım, kız annesi olmak çok güzel bir duygu, çok şanslısın 🥰👍🏻🧿

İçini ferah tut canım ve güzel şeyler düşün 🙏😉
Çok teşekkürler canımm, hepsi sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah 🥰😍

Kızlar benim pantolon giyip düğmesini kapatınca karnım ağrıyor diye bugün hamile pantolonu aldım LCW'den.
Almak isteyen varsa aklında bulunsun ☺️
Bende lcw den iki tane almistim hamile kaldigimdan beri giyiyorum o kadar rahatki dedim icimden dar pantolonlari giyip kendimi ne sıkıyormuşum dedim🤣

Kızlar benim pantolon giyip düğmesini kapatınca karnım ağrıyor diye bugün hamile pantolonu aldım LCW'den.
Almak isteyen varsa aklında bulunsun ☺️
Bende aldım bayram icin, yazmayı unuttum buraya, gerçekten cok rahat, hatta dedim eşime artık hayatım boyunca hamile pantolonu giyebilirim😆

Rica ederim canim benim de cok degisik akintim var kesin enfeksiyon var doktora dicem buyuk ihtimalle bana da fitil verecek🙄
Bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı.
Doktor ilaç vermedi bol su iç dedi.
Ben de bol bol içmeye çalışıyorum.
İnşallah faydası olur.

Bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı.
Doktor ilaç vermedi bol su iç dedi.
Ben de bol bol içmeye çalışıyorum.
İnşallah faydası olur.
Ben bol su iciyorum 4 lt falan oluyordur bazen biraz ac iciyorum hemen akıntı oluyor bu arada fazla neyse gecsin artik cok degisik akinti normal degil rahatsiz ediyor beni.kasinti yanma koku falan da yok anlamadim peynir kesigi gibi😏

Kızlar benim de bir oğlum oluyormuş, cinsiyeti öğrendik 🤗😃🥰 çok da hareketliydi, taklalar atıyordu, yerinde durmuyordu, doktorum gelişimi çok iyi dedi, 2’li tarama testi için kan verdim, demir depolarım düşmüştü, demir için serum taktılar bir de daha hızlı dolsun diye..o yüzden ancak haber verebildim size 🤗💕 değişik duygular içindeyim ve heyecanlıyım 🧿😍💜
Tabrikler canımcım, darısı başımıza ☺️☺️❤️

Back