2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ben de hic pitirti falan bisi olmuo bebegim iyi mi ki😏 ben bebekle alakali hicbisi hissetmiyorum o da beni endişelendiriyor. Persembe gitsemde kalbinin attigini duyup rahatlasam.ben kotuyum bas agrilarim var ustune birde dislerimi sıkıyorum uyurken bazen☹midem de bulunaniyor hala tabi oyle sizin gibi degil ogurme falan yok bazen bogazima kadar geliyor reflu zannimca birde kokulara hassasiyetim var aman olmasin zaten bas agrilari bana yetiyor😥

Cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın Allah kucağınıza almayida nasip etsin bende iki gündür yine şiddetli baş ağrısı çekiyorum yeni yeni hafifledi şükürler olsun yarın kontrole gideceğim inşallah herşey yolundadır ben hep korkuyorum nedense dua edin hayırlı haberlerle döneyim 💖💖
Aynisi bendede var yalniz degilsin😟

akıllı bileklik veya saat kullanan var mı kızlar. hiç araştırmadan aldım ama radyasyon olayı yeni aklıma geldi.
Tahminimce bu hani whatsapp falan hat falan varsa radyasyon etkisi olabilir canim ama benimki tabiki yorum sen onu iyi araştır

Kızlar benim de bir oğlum oluyormuş, cinsiyeti öğrendik 🤗😃🥰 çok da hareketliydi, taklalar atıyordu, yerinde durmuyordu, doktorum gelişimi çok iyi dedi, 2’li tarama testi için kan verdim, demir depolarım düşmüştü, demir için serum taktılar bir de daha hızlı dolsun diye..o yüzden ancak haber verebildim size 🤗💕 değişik duygular içindeyim ve heyecanlıyım 🧿😍💜
Ya canim benim gözün aydın olsun hayirla kucağına almayı nasip etsin rabbim darisi bizlere olsun inşllah 💙🤲🤲ozaman ramzi teorisi doğru cikti demi kuzu sende🥰

Kızlar iki erkek haberi aldık, bir tane de kız bebiş haberi gelsin o zaman benden 🥰💓💓 Sağlıkla kolaylıkla doğsun inşallah hepsi🧿
Canim gözün aydin olsun prensesin hayirla saglikla kucaginiza alirsin insllah🤲🥰

Cinsiyet öğrenenler her birinizde kendim öğrenmişcesine heyecanlanıyorum 😍❤️🙏🏻 Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🙏🏻💖 cinsiyet öğrenenler ultrason fotoğraflarını da paylaşsa ne güzel olur😍 benim bir hafta var daha doktor kontrolüne ve heyecandan ölüyorum, sizin fotoğraflardan ne olduğunu tahmin edebilir miyim kiii💖💖💖

İcim kıpır kıpır oldu kızlar cinsiyet öğrenenleri gordukce, ne güzel heyecanlar bunlar, rabbim hepimizin gönlündeki nasip etsin, sağlıkla alalım ins kucağımıza hepimiz💙💖 benim doktorum 14.haftada söylüyor daha cok var ama merak icindeyim bende sizin gibi ☺️

Şubat anneleri selaam ❤️
Takvime göre 18 Şubat görünüyor bebişimin doğum tarihi.
Cinsiyetini henüz bilmiyorum.
Yaşim 34 ve ilk gebeliğim kismetse inşallah bu bebisle anneliği tatmak nasip olur.
Beni de eklerseniz sevinirim♥️

Gebeliğin 11.haftasi icindeyim ve çok çok zor geçiyor. Prilam bulantilarimi kesmedi ve zofer isimli olana geçtim ama o da kesmiyor. Sadece ev yoğurdu, bazen ekmek ve şeftali yiyebiliyorum. Bunlari öğürmeden yiyorum ama ona rağmen yedikten sonra bulantim oluyor. Benim gibi olan var mi? Gercekten bitiyor mu, bitecek mi bana umut verin lütfen 😁
Geçiyor canım merak etme inşallah sağlıkla kucağına al bebişini🥰

Aynen öyle 😂 ben memnunum durumdan cocuk bakmaktan hala korkmadım sanırım hamilelikten korktuğum kadar 😂
Yaa bende bende.. yeter ki hamileliği atlatayım enerjim geri gelsin bebek bakarım hiç sorun değil.
Bu bulantilar hiç bitmeyecek bu halsizlik bu enerji düşüklüğü ömür boyu devam edecek gibi geliyor artık. 😔
Kızlar benim de bir oğlum oluyormuş, cinsiyeti öğrendik 🤗😃🥰 çok da hareketliydi, taklalar atıyordu, yerinde durmuyordu, doktorum gelişimi çok iyi dedi, 2’li tarama testi için kan verdim, demir depolarım düşmüştü, demir için serum taktılar bir de daha hızlı dolsun diye..o yüzden ancak haber verebildim size 🤗💕 değişik duygular içindeyim ve heyecanlıyım 🧿😍💜
Ayy ne güzel yaa❤ hayırlı uğurlu olsun oğlusun 😍

Ya canim benim gözün aydın olsun hayirla kucağına almayı nasip etsin rabbim darisi bizlere olsun inşllah 💙🤲🤲ozaman ramzi teorisi doğru cikti demi kuzu sende🥰
Amiiiiiin canım benim, Allah sana da gönlündekini nasip etsin inşallah💕 🙏🤗 aynen Ramzi bende tuttu 😃

Yaa bende bende.. yeter ki hamileliği atlatayım enerjim geri gelsin bebek bakarım hiç sorun değil.
Bu bulantilar hiç bitmeyecek bu halsizlik bu enerji düşüklüğü ömür boyu devam edecek gibi geliyor artık. 😔

Ayy ne güzel yaa❤ hayırlı uğurlu olsun oğlusun 😍
Canım benim çok sağol 🥰 oğlan annelerinden tavsiye alabilirim, çok fransızım 😃

Cinsiyet öğrenenlere hayırlı uğurlu olsun 🥰🥰

Ben de bugün kontrole gittim. Kalbini duyunca bir rahatlama geldi.
Ultrasonda silüeti belli oluyor artık bacaklar falan çok garip bir his 🙈 Ama benimki de pek hareket yoktu paşalar gibi yayılmış yatıyor anası gibi😂😂
Çok merak ediyorum miniğimin cinsiyetini

Bana da fitil başladı doktor.
Akıntıyla kanama gördüğümü söylemiştim burda da.
Daha önce hiç fitil kullanmadım nasıl olacak bilmiyorum açıkçası 🙄.

Hadi hayirli olsun cnm sağlıcakla gelsin
Çok sağol tatlım 💕👍🏻
çok sevindim canım gönlünde yatan olmus 😍
Evet canım bir kızım vardı, bir de oğlum olmuş olacak inşallah , darısı sana olsun gönlündeki neyse 😍💜🙏
Kızlar iki erkek haberi aldık, bir tane de kız bebiş haberi gelsin o zaman benden 🥰💓💓 Sağlıkla kolaylıkla doğsun inşallah hepsi🧿
Hayırlı olsun canım, kız annesi olmak çok güzel bir duygu, çok şanslısın 🥰👍🏻🧿
Cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın Allah kucağınıza almayida nasip etsin bende iki gündür yine şiddetli baş ağrısı çekiyorum yeni yeni hafifledi şükürler olsun yarın kontrole gideceğim inşallah herşey yolundadır ben hep korkuyorum nedense dua edin hayırlı haberlerle döneyim 💖💖
İçini ferah tut canım ve güzel şeyler düşün 🙏😉

Aynisi bendede var yalniz degilsin😟
Yaaa gecmedimi canım senin ağrılar hala Allah şifa versin bu haftalarda normal baş agrilari vücut daha fazla kan üretiyormus ama çok zorlanıyorum kafam komple ağrıyor gözlere kadar geçse su dönem de rahatlasak artık

😂😂 en büyük problem bezi açtığın an suratına isemeleri 😁😁 zamanla refleks geliştirip çişin geleceğini anlıyor ,bezi hemen kapatıyorsun 😂😂
Hahahha bu çok eğlenceliymiş ama , kızda da bezi açınca , bezi almak için sağa döndüğünde bir bakıyorsun kaşla göz arasında işemiş sessizce 😃😃😃

Cinsiyeti belli olan arkadaşlarımı tebrik ederim😊 Darısı başımıza. Çok güzel heyecanlar.
Ben de bebeğin hareketlerini hissettiğimi düşünüyorum. Gazdan farklı gibi. Kızımda 14-15. Hafta gibi hissetmiştim. İkinciler daha erken hissediliyormuş.

telefona baglı oldugu içinr radyasyon yayıyordur tabii ama butun gun elimizde telefon sonucta diye dusunuyorum emin de olamıyorum.
Ben gece yatarken telefonu odaya almiyorum ya da kapatiyorum canım. O konuda dikkat etmeye calisiyorum

Back