- 5 Ocak 2013
- 2.783
- 4.638
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynisi bendede var yalniz degilsinCinsiyet öğrenenler gözünüz aydın Allah kucağınıza almayida nasip etsin bende iki gündür yine şiddetli baş ağrısı çekiyorum yeni yeni hafifledi şükürler olsun yarın kontrole gideceğim inşallah herşey yolundadır ben hep korkuyorum nedense dua edin hayırlı haberlerle döneyim![]()
Tahminimce bu hani whatsapp falan hat falan varsa radyasyon etkisi olabilir canim ama benimki tabiki yorum sen onu iyi araştırakıllı bileklik veya saat kullanan var mı kızlar. hiç araştırmadan aldım ama radyasyon olayı yeni aklıma geldi.
Ya canim benim gözün aydın olsun hayirla kucağına almayı nasip etsin rabbim darisi bizlere olsun inşllahKızlar benim de bir oğlum oluyormuş, cinsiyeti öğrendikçok da hareketliydi, taklalar atıyordu, yerinde durmuyordu, doktorum gelişimi çok iyi dedi, 2’li tarama testi için kan verdim, demir depolarım düşmüştü, demir için serum taktılar bir de daha hızlı dolsun diye..o yüzden ancak haber verebildim size
değişik duygular içindeyim ve heyecanlıyım
![]()
Canim gözün aydin olsun prensesin hayirla saglikla kucaginiza alirsin insllahKızlar iki erkek haberi aldık, bir tane de kız bebiş haberi gelsin o zaman bendenSağlıkla kolaylıkla doğsun inşallah hepsi
![]()
telefona baglı oldugu içinr radyasyon yayıyordur tabii ama butun gun elimizde telefon sonucta diye dusunuyorum emin de olamıyorum.Tahminimce bu hani whatsapp falan hat falan varsa radyasyon etkisi olabilir canim ama benimki tabiki yorum sen onu iyi araştır
Geçiyor canım merak etme inşallah sağlıkla kucağına al bebişiniŞubat anneleri selaam
Takvime göre 18 Şubat görünüyor bebişimin doğum tarihi.
Cinsiyetini henüz bilmiyorum.
Yaşim 34 ve ilk gebeliğim kismetse inşallah bu bebisle anneliği tatmak nasip olur.
Beni de eklerseniz sevinirim
Gebeliğin 11.haftasi icindeyim ve çok çok zor geçiyor. Prilam bulantilarimi kesmedi ve zofer isimli olana geçtim ama o da kesmiyor. Sadece ev yoğurdu, bazen ekmek ve şeftali yiyebiliyorum. Bunlari öğürmeden yiyorum ama ona rağmen yedikten sonra bulantim oluyor. Benim gibi olan var mi? Gercekten bitiyor mu, bitecek mi bana umut verin lütfen![]()
Yaa bende bende.. yeter ki hamileliği atlatayım enerjim geri gelsin bebek bakarım hiç sorun değil.Aynen öyleben memnunum durumdan cocuk bakmaktan hala korkmadım sanırım hamilelikten korktuğum kadar
![]()
Ayy ne güzel yaa❤ hayırlı uğurlu olsun oğlusunKızlar benim de bir oğlum oluyormuş, cinsiyeti öğrendikçok da hareketliydi, taklalar atıyordu, yerinde durmuyordu, doktorum gelişimi çok iyi dedi, 2’li tarama testi için kan verdim, demir depolarım düşmüştü, demir için serum taktılar bir de daha hızlı dolsun diye..o yüzden ancak haber verebildim size
değişik duygular içindeyim ve heyecanlıyım
![]()
Amiiiiiin canım benim, Allah sana da gönlündekini nasip etsin inşallahYa canim benim gözün aydın olsun hayirla kucağına almayı nasip etsin rabbim darisi bizlere olsun inşllahozaman ramzi teorisi doğru cikti demi kuzu sende
![]()
Canım benim çok sağolYaa bende bende.. yeter ki hamileliği atlatayım enerjim geri gelsin bebek bakarım hiç sorun değil.
Bu bulantilar hiç bitmeyecek bu halsizlik bu enerji düşüklüğü ömür boyu devam edecek gibi geliyor artık.
Ayy ne güzel yaa❤ hayırlı uğurlu olsun oğlusun![]()
Canım benim çok sağoloğlan annelerinden tavsiye alabilirim, çok fransızım
![]()
Çok sağol tatlımHadi hayirli olsun cnm sağlıcakla gelsin
Evet canım bir kızım vardı, bir de oğlum olmuş olacak inşallah , darısı sana olsun gönlündeki neyseçok sevindim canım gönlünde yatan olmus![]()
Hayırlı olsun canım, kız annesi olmak çok güzel bir duygu, çok şanslısınKızlar iki erkek haberi aldık, bir tane de kız bebiş haberi gelsin o zaman bendenSağlıkla kolaylıkla doğsun inşallah hepsi
![]()
İçini ferah tut canım ve güzel şeyler düşünCinsiyet öğrenenler gözünüz aydın Allah kucağınıza almayida nasip etsin bende iki gündür yine şiddetli baş ağrısı çekiyorum yeni yeni hafifledi şükürler olsun yarın kontrole gideceğim inşallah herşey yolundadır ben hep korkuyorum nedense dua edin hayırlı haberlerle döneyim![]()
Yaaa gecmedimi canım senin ağrılar hala Allah şifa versin bu haftalarda normal baş agrilari vücut daha fazla kan üretiyormus ama çok zorlanıyorum kafam komple ağrıyor gözlere kadar geçse su dönem de rahatlasak artıkAynisi bendede var yalniz degilsin![]()
Hahahha bu çok eğlenceliymiş ama , kızda da bezi açınca , bezi almak için sağa döndüğünde bir bakıyorsun kaşla göz arasında işemiş sessizceen büyük problem bezi açtığın an suratına isemeleri
zamanla refleks geliştirip çişin geleceğini anlıyor ,bezi hemen kapatıyorsun
![]()
Ben gece yatarken telefonu odaya almiyorum ya da kapatiyorum canım. O konuda dikkat etmeye calisiyorumtelefona baglı oldugu içinr radyasyon yayıyordur tabii ama butun gun elimizde telefon sonucta diye dusunuyorum emin de olamıyorum.