2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
😂😂teşekkür ederim kimseyi inandıramiyorum da😂
Öyle derler bakalım göreceğim bende erkek hissediyorum zaten😍
yürekten inanıyorum. :) eskiler erkek bebek çabuk canlanır diyorlar bakalım bu teori tutacak mı :))))))
Tezi doğrulayan bir örnek olarak yazayım dedim, geçen pıtırtılar olduğunu yazdım 12. Haftanın içinde yani dün doktor erkek dedi 😍 kızımda olmamıştı böyle birşey hiç hissetmemiştim 20. Haftalara kadar batıl falan ama doğruluk payı var heralde çok ilginç bi rastlantı olur çğnkü böylesi 😇darısı isteyen herkesin başına 🥰

Kizlar selam. Simdi kimi doktor İkili taramada ense kalinligi ve burun kokunu kendi ölçüyor ve kan veriyoruz. Kimi doktor perinataloga yönlendiriyor ense kalınlığı ve burun köküne perinatalog bakiyor ayrica yine kan veriyoruz. Hangisini yapmak daha doğru. Kadin doğum doktorum ben bakarim ölçümlerine ulturasonla ölçülüyor dedi. Arkadasimin doktoru ise direk perinatalog ölçsün demis. Siz ne yapacaksiniz kafam cok ama cok karisti.
Benim doktorum ölçüm yaparım ekstra bir durum görürsem perinatolog Yönlemdirme yaparım dedi

Erkek güzeldir elbet değişiklik olur bizim çin fakat kız da olsa o kadar sevinirim ki. sürekli beynim de evinde için de KIZLAAARARRR diye bağırıyorum ahhahahha
Yaa dimi iki kızda harika olur 😍 evde 3 kadınla babaya kolaylıklar dilemek lazim😂😂
Tezi doğrulayan bir örnek olarak yazayım dedim, geçen pıtırtılar olduğunu yazdım 12. Haftanın içinde yani dün doktor erkek dedi 😍 kızımda olmamıştı böyle birşey hiç hissetmemiştim 20. Haftalara kadar batıl falan ama doğruluk payı var heralde çok ilginç bi rastlantı olur çğnkü böylesi 😇darısı isteyen herkesin başına 🥰
Yaa hadi bakalım hayırlısı bizimde erkek olursa tez tamamen dogrulanacak😂

Kızlar benim persembe devlet hastanesinde randevum var 12+5olucam doktora ikili test yaptirmak ıstiyorum dediğim de direk yapiyor mu kan falan aliniyor mu yoksa tekrar randevu mu veriliyor randevu veriliyorsa gec kalmis olcam da
Ben devlet hastanesine gittiğimde sordum ayrıca perinatoloji bölümü için randevu almamı söyledi ama İstanbul genelinde boş randevu yok maalesef

Kizlar selam. Simdi kimi doktor İkili taramada ense kalinligi ve burun kokunu kendi ölçüyor ve kan veriyoruz. Kimi doktor perinataloga yönlendiriyor ense kalınlığı ve burun köküne perinatalog bakiyor ayrica yine kan veriyoruz. Hangisini yapmak daha doğru. Kadin doğum doktorum ben bakarim ölçümlerine ulturasonla ölçülüyor dedi. Arkadasimin doktoru ise direk perinatalog ölçsün demis. Siz ne yapacaksiniz kafam cok ama cok karisti.
Kendi doktoruma çok güveniyorum nedense ona yaptıracağım😬

kızlar saçma gelebilir erken gelebilir ama bebeğini hisseden var mı? yani hareket ufak pıtırcıklar
Çok erken değil mi... Gaz oluyor genelde...

Geçen gün ben yazdım burda seyirme gibi kalp atışı gibi pıtırtılar oluyor sizde de oldu mu diye sormuştum bi kısmı hissediyormuş cevap vermişlerdi ☺️ Yalnız benim göbeğim çok fena bildiğiniz 5-6 aylık gibiyim çokda yiyemiyorum yemekten değil bu bu göbekleri napcaz ya sizinde böyle mi 😒
Benimde öyle şimdiden... Ki benim ilk dogumumdan daha çok kısa süre geçti... İlk hamileligimdeki gobegimde duruyor hala...şişkinliğe var...

yürekten inanıyorum. :) eskiler erkek bebek çabuk canlanır diyorlar bakalım bu teori tutacak mı :))))))
Benimde bebeğim bugün hareketliydi ultrasonda😬bakal bekleyel görelim bu tez tutacak mı😬bence tutacak... Eskiler ne derse doğru çok
Kiyor

Benim kanamam başlamadan önce gündüz oglumu alıp kafede biseyler yediriyordum canim hem ona çok 8yi geliyordu hem de benim bulantima virüsten korkuyorsan bile kendin al yemegini disarida bi yesillik bul orada ye o kadar etkisi oluyor ki açık havanın
Kızlar kesinlikle açık hava çok iyi oluyor bulantı için

Biz ikincileri, üçüncüleri bekleyen anneler başımıza neler geleceğini bildigimiz için vakit çabuk geçiyor bencede 😂
Sorma ne haldeyim😁

biraz da isime karar veren anneler var mı onu konuşalım :)
ben erkek olursa ALİ , kız olursa MAVİ koyacağım.
bir kızım var ZEYNEP.
Mavi ismi çok güzel, eşimin hayaliydi....

Ananem hep karnında seyirme varsa oğlun olcak derdi inanmazdım dün doktor erkek deyince şok geçirdim tabi batıl inançlar bunlar ama genede söyliyim dedim bende kızımda hiç hissetmedim çünkü böyle bişey 20. Haftalardan sonra hissetmiştim
Aynı durum bende de var ilk gebeliğmde oğlumda da olmuştu. Şimdi yine yaşıyorum ozaman bir erkek daha geliyor🥰

Benim de pıtırtılar çok fazla karnımda hatta dün öyle bir hissettim ki sanki zıplıyor tak tak rahim duvarına çarpıyor😅 tv izliyordum hemen sesi kıstım odaklandım. Ama sürekli seyirme pıtırtı var rüyamda da doktorum erkek bebek diyordu hayırlısı🥰

Kızlar benim de bir oğlum oluyormuş, cinsiyeti öğrendik 🤗😃🥰 çok da hareketliydi, taklalar atıyordu, yerinde durmuyordu, doktorum gelişimi çok iyi dedi, 2’li tarama testi için kan verdim, demir depolarım düşmüştü, demir için serum taktılar bir de daha hızlı dolsun diye..o yüzden ancak haber verebildim size 🤗💕 değişik duygular içindeyim ve heyecanlıyım 🧿😍💜

Kızlar benim de bir oğlum oluyormuş, cinsiyeti öğrendik 🤗😃🥰 çok da hareketliydi, taklalar atıyordu, yerinde durmuyordu, doktorum gelişimi çok iyi dedi, 2’li tarama testi için kan verdim, demir depolarım düşmüştü, demir için serum taktılar bir de daha hızlı dolsun diye..o yüzden ancak haber verebildim size 🤗💕 değişik duygular içindeyim ve heyecanlıyım 🧿😍💜
Hadi hayirli olsun cnm sağlıcakla gelsin

Canım Perinataloğa yönlendirdi benim doktorum, dün yaptırdım. Perinatoloğun bakması daha mantıklı geldi bana, onların daha uzmanlık alanı gibi.

çok sevindim canım gönlünde yatan olmus 😍

Şubat anneleri selaam ❤️
Takvime göre 18 Şubat görünüyor bebişimin doğum tarihi.
Cinsiyetini henüz bilmiyorum.
Yaşim 34 ve ilk gebeliğim kismetse inşallah bu bebisle anneliği tatmak nasip olur.
Beni de eklerseniz sevinirim♥️

Gebeliğin 11.haftasi icindeyim ve çok çok zor geçiyor. Prilam bulantilarimi kesmedi ve zofer isimli olana geçtim ama o da kesmiyor. Sadece ev yoğurdu, bazen ekmek ve şeftali yiyebiliyorum. Bunlari öğürmeden yiyorum ama ona rağmen yedikten sonra bulantim oluyor. Benim gibi olan var mi? Gercekten bitiyor mu, bitecek mi bana umut verin lütfen 😁

Şubat anneleri selaam ❤️
Takvime göre 18 Şubat görünüyor bebişimin doğum tarihi.
Cinsiyetini henüz bilmiyorum.
Yaşim 34 ve ilk gebeliğim kismetse inşallah bu bebisle anneliği tatmak nasip olur.
Beni de eklerseniz sevinirim♥️

Gebeliğin 11.haftasi icindeyim ve çok çok zor geçiyor. Prilam bulantilarimi kesmedi ve zofer isimli olana geçtim ama o da kesmiyor. Sadece ev yoğurdu, bazen ekmek ve şeftali yiyebiliyorum. Bunlari öğürmeden yiyorum ama ona rağmen yedikten sonra bulantim oluyor. Benim gibi olan var mi? Gercekten bitiyor mu, bitecek mi bana umut verin lütfen 😁
13.haftamın içindeyim hala senin gibiyim kilo veriyorum prilam kullandım doktor bitince daha yazmıcam ilaç dedi o yüzden zorlanıyorum baya ama elbet birgün bitecek 😄

Cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın Allah kucağınıza almayida nasip etsin bende iki gündür yine şiddetli baş ağrısı çekiyorum yeni yeni hafifledi şükürler olsun yarın kontrole gideceğim inşallah herşey yolundadır ben hep korkuyorum nedense dua edin hayırlı haberlerle döneyim 💖💖

Back