TebriklerBir kız haberi de benden gelsin ozaman. Hiç beklemiyordum, doktor sormadan söyledi. Değişebiliyormuş erken öğrenince ama hayırlısı olsun, sağlıklı bebeklerimiz olsun
![Partying face :partying_face: 🥳](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f973.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TebriklerBir kız haberi de benden gelsin ozaman. Hiç beklemiyordum, doktor sormadan söyledi. Değişebiliyormuş erken öğrenince ama hayırlısı olsun, sağlıklı bebeklerimiz olsun
Ins canim ya valla cok zor baş ağrısı Allah yardımcımız olsunAz daha sabret geçecektir sanriim bu haftadan sonra ilk üç ay ilk oğlumda bende çok sık baş ağrısı yasamistim geçer inşallah biran önce çok kötü baş ağrısı normalde de çok çekerim ama hamilelikte bulantiyla birlikte çok zorluyor
Yanmaya gaviscon iyi geliyor.ben içiyorum hamilelikte bir sakıncası yok içebilirsinKızlar benim aşırı midem yanıyor . Yaşayan ve çözümü olan var mı ?
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.Kızlar benim de bir oğlum oluyormuş, cinsiyeti öğrendikçok da hareketliydi, taklalar atıyordu, yerinde durmuyordu, doktorum gelişimi çok iyi dedi, 2’li tarama testi için kan verdim, demir depolarım düşmüştü, demir için serum taktılar bir de daha hızlı dolsun diye..o yüzden ancak haber verebildim size
değişik duygular içindeyim ve heyecanlıyım
![]()
Hayırlı olsun hamileliğiniz,hoşgeldiniz aramıza. 11.haftamdayım ve bulantılar benide zorluyor. Prilam kullanıyorum biraz rahatlatıyor. İlk zamanlar gece 2 tane yutup yatıyordum.2 gündür akşam 7 gibi 1 tane,gece 2 de kalkıp 2 tane yutuyorum.Şubat anneleri selaam
Takvime göre 18 Şubat görünüyor bebişimin doğum tarihi.
Cinsiyetini henüz bilmiyorum.
Yaşim 34 ve ilk gebeliğim kismetse inşallah bu bebisle anneliği tatmak nasip olur.
Beni de eklerseniz sevinirim
Gebeliğin 11.haftasi icindeyim ve çok çok zor geçiyor. Prilam bulantilarimi kesmedi ve zofer isimli olana geçtim ama o da kesmiyor. Sadece ev yoğurdu, bazen ekmek ve şeftali yiyebiliyorum. Bunlari öğürmeden yiyorum ama ona rağmen yedikten sonra bulantim oluyor. Benim gibi olan var mi? Gercekten bitiyor mu, bitecek mi bana umut verin lütfen![]()
Oyy maşallah,sağlıcakla gelsin inşallah canım. Benimde 2 oğlum var birde kızım olsa çok güzel olurKızlar iki erkek haberi aldık, bir tane de kız bebiş haberi gelsin o zaman bendenSağlıkla kolaylıkla doğsun inşallah hepsi
![]()
Ay canım çok yaşa güldürdün beni. Fitiller mum kıvamında kaygan oluyor. Uygulamadan önce hafif ıslatırsan daha kolay olur. Geçmiş olsunSokunca tekrar çıkmaz dimi ne kadar ittireceğim
Evet yumuşak bir şey. Boncuk gibi minik
Kız hiç yapmadım bilmiyorum napimAy canım çok yaşa güldürdün beni. Fitiller mum kıvamında kaygan oluyor. Uygulamadan önce hafif ıslatırsan daha kolay olur. Geçmiş olsun
İlk hamileliğimde rahatça giydiğim bir kot pantolonu terziye götürüp hamile pantolonu yapmasını istemiştim. Aynı hazırlar gibi ön kısmını kesim yumuşak elastik bir kumaş geçirmiş,rahatça kullanmıştım. Şimdi havalarda sıcak tiril tiril beli lastikli pantolonlar giyiyorum. Aslında çok güzel elbiseler var ama normalde hiç elbise giymediğim için cesaret edemiyorum almaya.Kızlar benim pantolon giyip düğmesini kapatınca karnım ağrıyor diye bugün hamile pantolonu aldım LCW'den.
Almak isteyen varsa aklında bulunsun![]()
Çok mantıklı vallaİlk hamileliğimde rahatça giydiğim bir kot pantolonu terziye götürüp hamile pantolonu yapmasını istemiştim. Aynı hazırlar gibi ön kısmını kesim yumuşak elastik bir kumaş geçirmiş,rahatça kullanmıştım. Şimdi havalarda sıcak tiril tiril beli lastikli pantolonlar giyiyorum. Aslında çok güzel elbiseler var ama normalde hiç elbise giymediğim için cesaret edemiyorum almaya.
Güle güle sağlıkla kucağına al inşallah canımBir kız haberi de benden gelsin ozaman. Hiç beklemiyordum, doktor sormadan söyledi. Değişebiliyormuş erken öğrenince ama hayırlısı olsun, sağlıklı bebeklerimiz olsun
Özelde öğrendim canım ama onun özel veya devlette alakası yoktur doktor ve cihazları ile ilgili bi durum olsa gerek.Cinsiyet öğrenen hanımlar devlette mi öğrendiniz özel de mi yazar mısınız
Merhaba canım hayırlısı olsun herkes de çok farklı bulantı işi aynı anne de çocuktan çocuğa bile değişebiliyor çubuk kraker yada leblebi ile bende çözmeye çalışıyorumŞubat anneleri selaam
Takvime göre 18 Şubat görünüyor bebişimin doğum tarihi.
Cinsiyetini henüz bilmiyorum.
Yaşim 34 ve ilk gebeliğim kismetse inşallah bu bebisle anneliği tatmak nasip olur.
Beni de eklerseniz sevinirim
Gebeliğin 11.haftasi icindeyim ve çok çok zor geçiyor. Prilam bulantilarimi kesmedi ve zofer isimli olana geçtim ama o da kesmiyor. Sadece ev yoğurdu, bazen ekmek ve şeftali yiyebiliyorum. Bunlari öğürmeden yiyorum ama ona rağmen yedikten sonra bulantim oluyor. Benim gibi olan var mi? Gercekten bitiyor mu, bitecek mi bana umut verin lütfen![]()
Ben kullanıyorum saat kulaklık ve çift telefonakıllı bileklik veya saat kullanan var mı kızlar. hiç araştırmadan aldım ama radyasyon olayı yeni aklıma geldi.
Ben midem yanınca kavun yemeye çalışıyorum rahatlatıyor tavsiye ederimKızlar benim aşırı midem yanıyor . Yaşayan ve çözümü olan var mı ?
Devlette normalde hiç söylemiyorlar ya canım ondan sordum tabi söyleyen dr a vardırÖzelde öğrendim canım ama onun özel veya devlette alakası yoktur doktor ve cihazları ile ilgili bi durum olsa gerek.
Evet büyüdükçe belli oluyor ama genelde belli olmadığı zamanlarda da doktor söylüyorduKızlar ultrasonlarınızda bebeğin kafasının bacaklarının neresi olduğunu anlayabiliyor musunuz tam?
Henüz okadar büyümüş halini göremedim 7 haftalıktı en sonKızlar ultrasonlarınızda bebeğin kafasının bacaklarının neresi olduğunu anlayabiliyor musunuz tam?
Evet büyüdükçe belli oluyor ama genelde belli olmadığı zamanlarda da doktor söylüyordu![]()
Henüz okadar büyümüş halini göremedim 7 haftalıktı en sonama artık anlaşılıyor olmalı canım
Kötü düşünmeyin lütfen neden kötü bir şey olsun olmaz Allah’ın izniyleKızlar perşembe 14.50 de randevum var dua edin lütfen bir sıkıntı cikmasin cunku cuma sabahta eşim askere gidiyor ne onu ne kendimi üzmek istemiyorum korkuyorum![]()