2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
kızlar saçma gelebilir erken gelebilir ama bebeğini hisseden var mı? yani hareket ufak pıtırcıklar
Geçen gün ben yazdım burda seyirme gibi kalp atışı gibi pıtırtılar oluyor sizde de oldu mu diye sormuştum bi kısmı hissediyormuş cevap vermişlerdi ☺️ Yalnız benim göbeğim çok fena bildiğiniz 5-6 aylık gibiyim çokda yiyemiyorum yemekten değil bu bu göbekleri napcaz ya sizinde böyle mi 😒

Kizlar selam. Simdi kimi doktor İkili taramada ense kalinligi ve burun kokunu kendi ölçüyor ve kan veriyoruz. Kimi doktor perinataloga yönlendiriyor ense kalınlığı ve burun köküne perinatalog bakiyor ayrica yine kan veriyoruz. Hangisini yapmak daha doğru. Kadin doğum doktorum ben bakarim ölçümlerine ulturasonla ölçülüyor dedi. Arkadasimin doktoru ise direk perinatalog ölçsün demis. Siz ne yapacaksiniz kafam cok ama cok karisti.
İlk hamilelikte de kadın doğum doktorum ölçüm yapmıştı, şimdi de doğum doktorum yapacak. Perinatologa ayrıntılı ultrasonda gideceğim.
kızlar saçma gelebilir erken gelebilir ama bebeğini hisseden var mı? yani hareket ufak pıtırcıklar
Bana inanmazsınız diye yazmadım ama bende pitirtilar hissediyorum. Oğlum da 14 haftalıkken duymuştum ilk. Şimdi 12 duyduğumu iddia ediyorum 😁

Geçen gün ben yazdım burda seyirme gibi kalp atışı gibi pıtırtılar oluyor sizde de oldu mu diye sormuştum bi kısmı hissediyormuş cevap vermişlerdi ☺️ Yalnız benim göbeğim çok fena bildiğiniz 5-6 aylık gibiyim çokda yiyemiyorum yemekten değil bu bu göbekleri napcaz ya sizinde böyle mi 😒
Göbeğim biraz çıktı alt tarafı çıkıntı oluştu ama henüz kıyafetle belli değil. Şişkinlik olabilir belki sizin. Şuanda incir kadarlar çünkü 😊

yani benim ikinci gebeliğim ve ilk bebeğimi 21. haftasında hissetmiştim. ama bunun bebek seyirmesi olduğuna o kadar eminim ki. ya kaç tane makale okudum mümkün değilmiş. anlamadım birley. evet benim göbüşüm baya 4-5 aylık hamilelik ama yarısı gaz korkma gerçekten de 4-5 ayına kadar da aynı kalır kilo almazsan

İlk hamilelikte de kadın doğum doktorum ölçüm yapmıştı, şimdi de doğum doktorum yapacak. Perinatologa ayrıntılı ultrasonda gideceğim.

Bana inanmazsınız diye yazmadım ama bende pitirtilar hissediyorum. Oğlum da 14 haftalıkken duymuştum ilk. Şimdi 12 duyduğumu iddia ediyorum 😁
yürekten inanıyorum. :) eskiler erkek bebek çabuk canlanır diyorlar bakalım bu teori tutacak mı :))))))

Evet yani plesenta sol taraftaydı solda olunca aslında sağ oluyormuş Buda erkekmiş öyle demişlerdi o tuttu birde genital nub olayı var biliyor musunuz oda tutmuştu onu bir araştırın isterseniz 11-12-13. Haftalardan birinden ultrason resmî ile bakılıyor
Bende genital nub tutmustu 10+5 idi galiba ocak topiginde sormuştum oradan bilmislerdi😊

Kızlar ben hamileliğimi öğrendiğimde beri ilk defa dün dışarda yemek yedik, bi de üstüne açık havada dondurma yedik ☺️ o kadar iyi geldi ki anlatamam. Benim bulantım falan yok ama hiç halim yok diye üşeniyodum bi de virüs korkusuyla çıkmıyordum, doktora gitmek için çıkıyordum sadece ama fırsatınız varsa çıkın arada valla çok iyi geliyo, insanın psikolojisini değiştiriyo 😁😁
Benim kanamam başlamadan önce gündüz oglumu alıp kafede biseyler yediriyordum canim hem ona çok 8yi geliyordu hem de benim bulantima virüsten korkuyorsan bile kendin al yemegini disarida bi yesillik bul orada ye o kadar etkisi oluyor ki açık havanın

Kızlar benim persembe devlet hastanesinde randevum var 12+5olucam doktora ikili test yaptirmak ıstiyorum dediğim de direk yapiyor mu kan falan aliniyor mu yoksa tekrar randevu mu veriliyor randevu veriliyorsa gec kalmis olcam da
O anda ultrasondan bakar kan alır sonucuna ertesi gün tekrar yorumlar canim gec kalmazsin

Göbeğim biraz çıktı alt tarafı çıkıntı oluştu ama henüz kıyafetle belli değil. Şişkinlik olabilir belki sizin. Şuanda incir kadarlar çünkü 😊
Benimde çok çıktı ama suyu falan var ya bebeğin direk yukarıya doğru çıktı mesela asagidaydi önceden minicik çıkıntı su an midemde beraber bir dünya oluşmuş gibi 😂

Takvimde doğuma kalan süreler 180lere inmeye başladı kizlaar geliyor gelmekte olanlar 😂🥰 ilkine göre sıkıntılar yaşasamda aşırı hızlı geçiyor vakit bunda oncekinde gün dönmezdi buyuyemezdi 😊

Benimde çok çıktı ama suyu falan var ya bebeğin direk yukarıya doğru çıktı mesela asagidaydi önceden minicik çıkıntı su an midemde beraber bir dünya oluşmuş gibi 😂
Evet 12 haftadan sonra yukarı çıkıyor bebek.
Bende de var ufak çıkıntı illa ki belli oluyor artık.

Takvimde doğuma kalan süreler 180lere inmeye başladı kizlaar geliyor gelmekte olanlar 😂🥰 ilkine göre sıkıntılar yaşasamda aşırı hızlı geçiyor vakit bunda oncekinde gün dönmezdi buyuyemezdi 😊
Biz ikincileri, üçüncüleri bekleyen anneler başımıza neler geleceğini bildigimiz için vakit çabuk geçiyor bencede 😂

biraz da isime karar veren anneler var mı onu konuşalım :)
ben erkek olursa ALİ , kız olursa MAVİ koyacağım.
bir kızım var ZEYNEP.

benim debir kızım var adı ZEYNEP :) sanırım sizin de öyle. bu da erkek olursa hiç fena olmaz.
Aa adaşımmış minik Zeynep❤ Allah uzun ömürler versin,Allah gönlünuze göre versin iki duyguyu da tatmak eminim çok güzeldir.
Benimde bir oğlum var kızım olsa cok sevinirim iki duyguyu da tadarim ama oğlum olsa daha çok sevinirim sanki. Şööyyle kendimi iki tane genç adamın yanında hayal ediyorum ilerisi icin😍

Aa adaşımmış minik Zeynep❤ Allah uzun ömürler versin,Allah gönlünuze göre versin iki duyguyu da tatmak eminim çok güzeldir.
Benimde bir oğlum var kızım olsa cok sevinirim iki duyguyu da tadarim ama oğlum olsa daha çok sevinirim sanki. Şööyyle kendimi iki tane genç adamın yanında hayal ediyorum ilerisi icin😍
Erkek güzeldir elbet değişiklik olur bizim çin fakat kız da olsa o kadar sevinirim ki. sürekli beynim de evinde için de KIZLAAARARRR diye bağırıyorum ahhahahha

yani benim ikinci gebeliğim ve ilk bebeğimi 21. haftasında hissetmiştim. ama bunun bebek seyirmesi olduğuna o kadar eminim ki. ya kaç tane makale okudum mümkün değilmiş. anlamadım birley. evet benim göbüşüm baya 4-5 aylık hamilelik ama yarısı gaz korkma gerçekten de 4-5 ayına kadar da aynı kalır kilo almazsan
Ananem hep karnında seyirme varsa oğlun olcak derdi inanmazdım dün doktor erkek deyince şok geçirdim tabi batıl inançlar bunlar ama genede söyliyim dedim bende kızımda hiç hissetmedim çünkü böyle bişey 20. Haftalardan sonra hissetmiştim

Back