2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
11+2 tim bugün belli oldu erkek 🤗 darısı sizlerin başına ❤️
Masallah canim cok sevindim sağlıcakla al insallah kucağına
Kanaman olduğunda yapıyorlar o testi yoksa 7. Ayda
Benim ilk hamilelikde ilk aylar yapilmisti diye hatırladım cnm.
İnşallah 2018 şubat anneleri grubumuz vardı burda. Sonra watsaptan devam ettik yüzyüze görüşüyoruz bebişlerimiz birlikte büyyor İnşallah bu grup da uzun ömürlü olur 🥰
Bizde 2017 temmuz anneleri olarak gorusuyoruz beraber büyüdü bebekler

Kızlar yemeklerden sonra bulantiniz oluyor mu?ağzımda çok garip bir tat oluyor mu? O tat olmasın diye ve olduğunda napiyorsunuz😣
Canım benim ağzımın içi hep zehir gibi yemek yemiyorum zaten sadece çorba içebiliyorum ama öyle ağzımda kötü tat olunca hemen ağzıma meyve kurusu atıyorum özellikle dut kayısı gibi çok çok iyi geliyor ekşi erik falan sık sık atıyorum ağzıma o an yemezsem bulantı artıyor bida hiç yiyemiyorum bazen de karpuz yiyorum su içemediğim için

Masallah canim cok sevindim sağlıcakla al insallah kucağına

Benim ilk hamilelikde ilk aylar yapilmisti diye hatırladım cnm.

Bizde 2017 temmuz anneleri olarak gorusuyoruz beraber büyüdü bebekler
Test olarak iğneden önce yapılan bi test var canim onu biliyorum tek kan gruplarını söyleyince biliniyor zaten

Evet isteğe bağlıymış, doktorum önerdi, biraz reklamını yaptı da diyebilirim😂ilk bebek ve tüp bebek olunca gözümüzden sakınıyoruz, doktor ne derse yapıyoruz🥰
Canim nifty fetal dna testi yapilacak sanirim. Nerede yaptiracaksiniz uygun ise ucretinide ogrenebilir miyim. Bu testi bende araştırıyorum. Teşekkürler şimdiden

Geçmiş olsun. Sizin de inşallah yeni sağlıklı gebeliğiniz olur.

Hayırlı olsun 🧿

Ben yaptırdım. 10. haftadan sonra yapılabiliyor. Sonucunu bekliyoruz bakalım. Benim yaştan dolayı riskliydi.

10 günde çıkıyor ellerine ulaşınca. Çoğu firma Türkiye’de yapıyor artık. Bazıları yurtdışına gönderiyor.
Merhaba testi nerde ve ne kadara yaptirdiniz acaba sakincasi yoksa ogrenebilir miyim teşekkürler simdide.

Selam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuş😢birazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
yaaaaa çok üzüldüümmm , çok gecmiş olsun
Rabbim sana sağlık versin inşallah toparlarsın canım

Selam kizlar hep atacagim unutuyorum. Bu ilk vajinal ulturason görüntüsü teoriye göre nasil oluyor hic anlamiyorum😃
D2981C62-1926-4C13-A6F0-347D156E7E88.jpeg

Selam kizlar hep atacagim unutuyorum. Bu ilk vajinal ulturason görüntüsü teoriye göre nasil oluyor hic anlamiyorum😃Eki Görüntüle 2893077
Burada sadece kese var canım, embriyoyu göremedim…belki fotoda parladığı için göremedim bilemiyorum ama vajinal ultrasonsa ve embriyo sağda ise ramzi teorisine göre aslında bebek solda ve erkek demek oluyor, soldaysa da sağda demek ve kız 🥰

Burada kaç haftalıktın ? Genelde 6-7.haftalık ultrasonda embriyo da görünüyor, yorum da ona göre yapılıyor

Burada sadece kese var canım, embriyoyu göremedim…belki fotoda parladığı için göremedim bilemiyorum ama vajinal ultrasonsa ve embriyo sağda ise ramzi teorisine göre aslında bebek solda ve erkek demek oluyor, soldaysa da sağda demek ve kız 🥰

Burada kaç haftalıktın ? Genelde 6-7.haftalık ultrasonda embriyo da görünüyor, yorum da ona göre yapılıyor

Canim burda 6 +3 du kalp atisini duymustuk karindan ulturason

Eklentiler

• 20CBC33E-FD5D-47A1-A431-22764A35C873.jpeg
    20CBC33E-FD5D-47A1-A431-22764A35C873.jpeg
    88,6 KB · Görüntüleme: 44
Canım usg göre erken döllenme olmuş sen daha erken doğum yaparsın. Çokk sevindim. Ben de cinsiyeti öğrendim 😁Erkek 😁 ama rüyamda🤭. İnşallah hayırlısı olsun. Sağlıklı olsunlar da.
Allah inşallaj gönlündeki nasip etsin canım sağ Salim kucaklarımıza alıp seneye buradaki yazışmalarımızı okuyup ahhh ne günlerdi be neler konuşmuşuz diyeceğimiz günleri görelim inşallah 🙏🥲🥲
Cok mutlu oldum Rabbim gonlundekini verdi bizede nasip eder insaAllah gonlumuzdekini🤲♥️ Gecer Allahin izniyle saglicakla al kucagina🥰🥰🥰
Aminnn canım darısı başına inşallaj gönlünden geçeni nasip eder sanada rabbim dualarım seninle ve tüm dua bekleyenlerle 🙏🥰🥰
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 😍🙏🏻 Benim de randevum bu cuma çok merak ediyorum cinsiyeti görür inşallah 🤗
Ay hadi inşallah öğrenirsin bende şoka girdim bi anda doktor cinsiyeti söyliyim mi dediğinde tamam öncesinde de 12. Haftada söylüyorum demişti ama kızımı 17. Haftada öğrenince bu kadar erken beklemiyordum bende 😅

Ramzi teorisi tuttu mu canım ? 😄 kanama alanının küçülmesi de çok iyi 🤗
Evet yani plesenta sol taraftaydı solda olunca aslında sağ oluyormuş Buda erkekmiş öyle demişlerdi o tuttu birde genital nub olayı var biliyor musunuz oda tutmuştu onu bir araştırın isterseniz 11-12-13. Haftalardan birinden ultrason resmî ile bakılıyor

Açıkcası yanlış olan nedir tam anlayamıyor insan? bir kişinin tercihlerine saygı duymamak mı? yoksa kulaktan dolma bilgilerle insanları yargılmak mı? nedir yanlış olan?
Yazımdan ne anladınız bilmiyorum normal doğum yapabilecekken keyfiyen insanları sezeryana alan doktorları kınadım anneleri değil. Misal ben 4 cm açıkla hastaneye gittim doktor anında gel seni sezeryana alalım dedi hayır dedim ve normal doğurdum bahsettiğim yanlış tam olarak bu. Yargılamak istiyorsanız lütfen doğru anlayarak yargılayın.

Yorum yapmayayım dedim ama gene iş başa düştü, güzel kadınlar şu sezaryan ve normal doğum çatışmasına kim girdi? Hayır ben ve bir iki arkadaş konuştuk ama biz sezeryan olan anneleri değil sorgusuz sualsiz normal doğum yapabilecekken hastalarını direkt sezeryana alan doktorları kınadık çünkü bizzat başıma geldi. 4 cm açıkla gittim gel seni sezeryana alayım dedi doktor, hayır dedim ve normal doğurdum neden insanlar doğurabilecekken kadına değilde kendi kolayına geldiği gibi davranırlar? kendi çıkarlarına davranırlar bundan bahsettik. Kınadığımız da ayıpladığımız da doktorlar. Yazının içeriğini anlamayıp çıkışan biri olmuş bir kaç kişi onun peşine takılmış. Benim dışımda konuşulduysa bilmiyorum ama biz doktorları kınarken kendimiz de anneyken bir başka kadın sezaryan oldu diye onu kınayacak insan değiliz hepimiz anneyiz yada adayıyız. Kimse eksik yada yarım anne olamaz anneliği tatmış yada tatmak isteyen herkes bunu bilir ve bir başka anneye bunu ima etmez. Bunun düşüncesi bile korkunç bunu kast ediyor oluşumuzu sanmanız daha da korkunç! 7 sülalem sezaryen yaptı ablamdan annemden tutunda herkes. Kimse kimseyi doğum şekliyle yargılamıyor en azından ben bu grupta öyle birine denk gelmedim. Yazılanları doğru anlamanız dileğiyle İyi geceler..

Bende hafta bir yaptiriyorum cnm persembe gunu acilde yaptirdim yaptirdigim yerde kocaman beze oluşmuş sende oluyormu cnm
Canım ben de 2 hafta yaptırdım o iğneyi ammmaaannnn o neydi öyleee gece uyutmadı ağrısı😏 yağlı bi iğne olunca kalıyomuş öylece pamuğa kolanya veya alkol döküp ovalamak gerekiyor, 1 hafta onunla uğraştım zar zor gitti.

Kızlarrrrrrr öğrendim erkekmiş 🥰🥰 darısı isteyen herkesin başınaaa inşallah 🙏 kanama alanım küçülmüş ama hala varmış 2-3 haftaya anca geçer dedi başka sıkıntımız yok şuan için çok şükür 🙏🤍
Ayy hadi gözün aydın canım💕🧿rabbim sağ sağlim kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🥰

Günaydın kendimde sunu farkettim gece sırt üstü cok uzun sure yattiysam sabah acaip sekilde bulantili oluyorum sizdede varmi bu durum

Evet yani plesenta sol taraftaydı solda olunca aslında sağ oluyormuş Buda erkekmiş öyle demişlerdi o tuttu birde genital nub olayı var biliyor musunuz oda tutmuştu onu bir araştırın isterseniz 11-12-13. Haftalardan birinden ultrason resmî ile bakılıyor
Ben en son 6+5 te gitmiştim ve sonra 1 aylık tatile çıktım, o zamandan beri gitmedim başka bir doktora da ve bugün kendi doktorumda randevum var. Nr kadar büyümüş, her şey yolunda mı , belki cinsiyet vs hepsini bugün öğreneceğim 😃☺️ Bugün heyecanlıyım gerçekten, bakalım hayırlısı ne ise o olsun 😍 Sen de oğlunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 💜

Back