2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Günaydın kendimde sunu farkettim gece sırt üstü cok uzun sure yattiysam sabah acaip sekilde bulantili oluyorum sizdede varmi bu durum
Doktorlar daha çok yan yatmayı öneriyor canım, tıbbi detaylı bir açıklaması vardı mideye iyi gelmediğini biliyorum, mide kapakçığımız daha farklı şu an. Uyurken genelde yan yat ve bacağının arasında da yastık koy

güzeldi bravo :)

Canim nifty fetal dna testi yapilacak sanirim. Nerede yaptiracaksiniz uygun ise ucretinide ogrenebilir miyim. Bu testi bende araştırıyorum. Teşekkürler şimdiden
Evet canım fetal dna, ben türkiyede değilim, burada 450€ fiyat verdiler, bir hafta 10 güne çıkıyormuş, türkiyede 3 binle 5bin arası diye duymuştum, ama yine de araştır tabi sen

Aynen cnm cok yakiyor iğne 5 haftamdan bu yana vuruluyorum insllah biter iğne
Önerin için teşekkürler canim kolonyayi döküp yapayım

Hayırlı haberlerle gel canım

Aminn canım inşallah herşey yolundadır güzel haberlerle dön aramıza bekliyoruz hayırlı haberlerini

Kızlar ben hamileliğimi öğrendiğimde beri ilk defa dün dışarda yemek yedik, bi de üstüne açık havada dondurma yedik o kadar iyi geldi ki anlatamam. Benim bulantım falan yok ama hiç halim yok diye üşeniyodum bi de virüs korkusuyla çıkmıyordum, doktora gitmek için çıkıyordum sadece ama fırsatınız varsa çıkın arada valla çok iyi geliyo, insanın psikolojisini değiştiriyo

BTDT: 22.02.2022
Y: 27
HBK: 57
C:belirsiz
KÇ :1

Kızlar benim persembe devlet hastanesinde randevum var 12+5olucam doktora ikili test yaptirmak ıstiyorum dediğim de direk yapiyor mu kan falan aliniyor mu yoksa tekrar randevu mu veriliyor randevu veriliyorsa gec kalmis olcam da

Kızlar benim persembe devlet hastanesinde randevum var 12+5olucam doktora ikili test yaptirmak ıstiyorum dediğim de direk yapiyor mu kan falan aliniyor mu yoksa tekrar randevu mu veriliyor randevu veriliyorsa gec kalmis olcam da
Dediğinde yapar canim ikili testi sonuc gec cikar ama diğer kontrolde gösterirsin

randevuda burun kemiği ense kalınlığı vs bakılıyor ve aynı gün kan verilmesi gerekiyor ölçümün yapıldığı tarihte. doktorunuz da zaten söylediğinizde ölçümleri yapar ve kan tahliline yönlendirir sizi. farklı gün olmaması lazım

Sağol canım

Kontrolden geldik kizlar...iki hafta sonra ikili taramaya gidiyoruz nasip olursa...
Beni haftaya gene çağırdı hem kanama alanı kontrolü için hem ikili test için ama ben testi olmayacağım eşim ol diye ısrar ediyor ama olmam kızımda da olmamıştım o stresi kaldıramıycam şuan

Kizlar selam. Simdi kimi doktor İkili taramada ense kalinligi ve burun kokunu kendi ölçüyor ve kan veriyoruz. Kimi doktor perinataloga yönlendiriyor ense kalınlığı ve burun köküne perinatalog bakiyor ayrica yine kan veriyoruz. Hangisini yapmak daha doğru. Kadin doğum doktorum ben bakarim ölçümlerine ulturasonla ölçülüyor dedi. Arkadasimin doktoru ise direk perinatalog ölçsün demis. Siz ne yapacaksiniz kafam cok ama cok karisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…