- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Ooof çok üzüldümSelam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
![White heart :white_heart: 🤍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f90d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooof çok üzüldümSelam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
İnşallahİnşallah tertemiz gelir sonucusağlıkla büyüsün bebişler, cinsiyeti de öğreneceksin değil mi bu testle
Cok gecmis olsun ne soylesem az gelir Rabbim sabrini versin en kisa zamanda saglikli bir bebek nasip eylesin kucagini doldursun insaAllah10+4.teşekkür ederim inşallah![]()
Herhangi bir yan etkisi yaşadın mı canım ? Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama %100 emin olamıyorum…biontech mi oldun, acıdı mı çok12. haftam bitince covid aşısını da yaptırdım
İnşallahAma firmayla bunu konuşmadık hiç.
Kanaman olduğunda yapıyorlar o testi yoksa 7. AydaMerhaba kizlar şükür eve geldik baya yorucuydu yolculuk aktarmali olunca 5 saar bekledim havaalaninda .
Doktora randevu alicam ama once saglik ocaginda tsh baktiricam .
Nolur nolmaz devlette de takip dosyasi acayim dedim 4 agustisa ordan randevu aldim.
Ikinci cocukda kan uyuşmazlığı testi hangi haftada yapılıyor acaba ?
Bol antikor olsun inşallah gecmis olsun12. haftam bitince covid aşısını da yaptırdım
Evet canım erkek
Evet canım görünür artık ya ultrasonda bebişim 12+4 günlük doktor baktı dediki cinsiyetini söyliyim mi, durun dedim heyecan yaptım elim ayağım titriyor ben söyliyim mi gördüm bişey dedim söyle bakalım dedi pipi gördüm sanki erkek mi dedim aferin kız evet erkek dedi ya inanabiliyor musunuz ufacık minicik bişey ama bacak arasında pipisi var yacinsiyet haberleri gelmeye başladı bir de oğluş geliyormuş çok sevindimemilyinpariss ben de devlette randevu bulamıyorum. tahliller için. özele de ne zmaana randevu alayım bilemedim gitmişken cinsiyet de öğrenirim. en son 10+5te gitmiştim 14 artı 15 artı gibi alsam görünür herhalde
yaa bunu ilk kez duydum çok acımasız allah hayırlısını versin kızı erkeği yok bu işin saglıklı olsun yeter kimse kusura bakmasın ama böyle ayrım yapanları bir kaşık suda boğasım geliyo16 yı galiba şeyden de bekliyorlar diye duydum ben kız olursa bebeği aldırmak isteyenler olabiliyormuş ne yazıkkibebek büyüyüp her hangi bi anormallik yoksa bişey yapamayız demek için bekleniyor diye duydum
![]()
aaa belli oldumu allah hayırlı evlat nasip etsin inşallahEvet canım erkeksendende bir prenses haberi bekliyorum inşallah
Yalnız kanama alanı baya ufalmışta bebeğin zarında biraz hasar var 3 hafta daha prenses gibi yaşa dedi bakalım inşallah geçer oda![]()
Canım usg göre erken döllenme olmuş sen daha erken doğum yaparsın. Çokk sevindim. Ben de cinsiyeti öğrendimEvet canım görünür artık ya ultrasonda bebişim 12+4 günlük doktor baktı dediki cinsiyetini söyliyim mi, durun dedim heyecan yaptım elim ayağım titriyor ben söyliyim mi gördüm bişey dedim söyle bakalım dedi pipi gördüm sanki erkek mi dedim aferin kız evet erkek dedi ya inanabiliyor musunuz ufacık minicik bişey ama bacak arasında pipisi var yaçok duygusalım bugün arkadaşlar İnşallah sizinde sevincinizi buradan birlikte yaşarız
![]()
Ayy ne güzel bi heyecan, Allah bizlere de nasip etsin inşallahEvet canım görünür artık ya ultrasonda bebişim 12+4 günlük doktor baktı dediki cinsiyetini söyliyim mi, durun dedim heyecan yaptım elim ayağım titriyor ben söyliyim mi gördüm bişey dedim söyle bakalım dedi pipi gördüm sanki erkek mi dedim aferin kız evet erkek dedi ya inanabiliyor musunuz ufacık minicik bişey ama bacak arasında pipisi var yaçok duygusalım bugün arkadaşlar İnşallah sizinde sevincinizi buradan birlikte yaşarız
![]()
İnşallah 2018 şubat anneleri grubumuz vardı burda. Sonra watsaptan devam ettik yüzyüze görüşüyoruz bebişlerimiz birlikte büyyor İnşallah bu grup da uzun ömürlü olurAyy ne güzel bi heyecan, Allah bizlere de nasip etsin inşallahDoğumlarımızı da böyle konuşmak nasip olsun
Cok mutlu oldum Rabbim gonlundekini verdi bizede nasip eder insaAllah gonlumuzdekiniEvet canım erkeksendende bir prenses haberi bekliyorum inşallah
Yalnız kanama alanı baya ufalmışta bebeğin zarında biraz hasar var 3 hafta daha prenses gibi yaşa dedi bakalım inşallah geçer oda![]()
Sadece aşı yeri sonradan acıdı, tetanoz aşısından daha az. Biontech oldum. Doktorum önermişti. Çok araştırdım. En iyisinin aşı olmak olduğuna karar verdik eşimle.Herhangi bir yan etkisi yaşadın mı canım ? Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama %100 emin olamıyorum…biontech mi oldun, acıdı mı çok? Doktorun mu önerdi yoksa kendin mi istedin ?
Evet konuşmuştuk sizinle Ocak annelerindeGenox cinsiyeti söylüyor o firma ise![]()
TeşekkürlerBol antikor olsun inşallah gecmis olsun
Şifa olsun, bol antikor olsun insallah.12. haftam bitince covid aşısını da yaptırdım
Sadece aşı yeri sonradan acıdı, tetanoz aşısından daha az. Biontech oldum. Doktorum önermişti. Çok araştırdım. En iyisinin aşı olmak olduğuna karar verdik eşimle.
Evet konuşmuştuk sizinle Ocak annelerindeBiz başka bir firma seçtik son anda. Bizimki de güzel sonuçlanır inşallah.
Teşekkürler![]()