2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Selam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuş😢birazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Ooof çok üzüldüm 😔 bende yaşadım onu çok iyi anlıyorum ama sakın üzülme Allah tekrarını nasip etti bana sanada eder kuzum hayırlısıyla 🙏🤍

Merhaba kizlar şükür eve geldik baya yorucuydu yolculuk aktarmali olunca 5 saar bekledim havaalaninda .
Doktora randevu alicam ama once saglik ocaginda tsh baktiricam .
Nolur nolmaz devlette de takip dosyasi acayim dedim 4 agustisa ordan randevu aldim.
Ikinci cocukda kan uyuşmazlığı testi hangi haftada yapılıyor acaba ?
Kanaman olduğunda yapıyorlar o testi yoksa 7. Ayda

emilyinpariss emilyinpariss naptin canim kontrol nasil gecti cinsiyet bellimi😍
Evet canım erkek 🥰🙏 sendende bir prenses haberi bekliyorum inşallah 🥰🥰
Yalnız kanama alanı baya ufalmışta bebeğin zarında biraz hasar var 3 hafta daha prenses gibi yaşa dedi bakalım inşallah geçer oda 🙏

cinsiyet haberleri gelmeye başladı bir de oğluş geliyormuş çok sevindim emilyinpariss emilyinpariss ben de devlette randevu bulamıyorum. tahliller için. özele de ne zmaana randevu alayım bilemedim gitmişken cinsiyet de öğrenirim. en son 10+5te gitmiştim 14 artı 15 artı gibi alsam görünür herhalde
Evet canım görünür artık ya ultrasonda bebişim 12+4 günlük doktor baktı dediki cinsiyetini söyliyim mi, durun dedim heyecan yaptım elim ayağım titriyor ben söyliyim mi gördüm bişey dedim söyle bakalım dedi pipi gördüm sanki erkek mi dedim aferin kız evet erkek dedi ya inanabiliyor musunuz ufacık minicik bişey ama bacak arasında pipisi var ya 🥲 çok duygusalım bugün arkadaşlar İnşallah sizinde sevincinizi buradan birlikte yaşarız 🤍🧿🥰

16 yı galiba şeyden de bekliyorlar diye duydum ben kız olursa bebeği aldırmak isteyenler olabiliyormuş ne yazıkki 😔 bebek büyüyüp her hangi bi anormallik yoksa bişey yapamayız demek için bekleniyor diye duydum 😔
yaa bunu ilk kez duydum çok acımasız allah hayırlısını versin kızı erkeği yok bu işin saglıklı olsun yeter kimse kusura bakmasın ama böyle ayrım yapanları bir kaşık suda boğasım geliyo

Yalnız kanama alanı baya ufalmışta bebeğin zarında biraz hasar var 3 hafta daha prenses gibi yaşa dedi bakalım inşallah geçer oda 🙏
aaa belli oldumu allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah☺️ benim cuma 11+6 olacak inşallah belli olur benimkide çatlıycam valla

Evet canım görünür artık ya ultrasonda bebişim 12+4 günlük doktor baktı dediki cinsiyetini söyliyim mi, durun dedim heyecan yaptım elim ayağım titriyor ben söyliyim mi gördüm bişey dedim söyle bakalım dedi pipi gördüm sanki erkek mi dedim aferin kız evet erkek dedi ya inanabiliyor musunuz ufacık minicik bişey ama bacak arasında pipisi var ya 🥲 çok duygusalım bugün arkadaşlar İnşallah sizinde sevincinizi buradan birlikte yaşarız 🤍🧿🥰
Canım usg göre erken döllenme olmuş sen daha erken doğum yaparsın. Çokk sevindim. Ben de cinsiyeti öğrendim 😁Erkek 😁 ama rüyamda🤭. İnşallah hayırlısı olsun. Sağlıklı olsunlar da.

Ayy ne güzel bi heyecan, Allah bizlere de nasip etsin inşallah🙏🏻 Doğumlarımızı da böyle konuşmak nasip olsun

Ayy ne güzel bi heyecan, Allah bizlere de nasip etsin inşallah🙏🏻 Doğumlarımızı da böyle konuşmak nasip olsun
İnşallah 2018 şubat anneleri grubumuz vardı burda. Sonra watsaptan devam ettik yüzyüze görüşüyoruz bebişlerimiz birlikte büyyor İnşallah bu grup da uzun ömürlü olur 🥰

Cok mutlu oldum Rabbim gonlundekini verdi bizede nasip eder insaAllah gonlumuzdekini🤲♥️ Gecer Allahin izniyle saglicakla al kucagina🥰🥰🥰

Herhangi bir yan etkisi yaşadın mı canım ? Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama %100 emin olamıyorum…biontech mi oldun, acıdı mı çok 😀 ? Doktorun mu önerdi yoksa kendin mi istedin ?
Sadece aşı yeri sonradan acıdı, tetanoz aşısından daha az. Biontech oldum. Doktorum önermişti. Çok araştırdım. En iyisinin aşı olmak olduğuna karar verdik eşimle.
Genox cinsiyeti söylüyor o firma ise 😇😇
Evet konuşmuştuk sizinle Ocak annelerinde😊 Biz başka bir firma seçtik son anda. Bizimki de güzel sonuçlanır inşallah.
Bol antikor olsun inşallah gecmis olsun
Teşekkürler 😊

Sadece aşı yeri sonradan acıdı, tetanoz aşısından daha az. Biontech oldum. Doktorum önermişti. Çok araştırdım. En iyisinin aşı olmak olduğuna karar verdik eşimle.

Evet konuşmuştuk sizinle Ocak annelerinde😊 Biz başka bir firma seçtik son anda. Bizimki de güzel sonuçlanır inşallah.

Teşekkürler 😊

İnşallah güzel haberler alın 🙏

Back