2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bana doktorum 12. Haftada gel cinsiyetini söyliyim dedi onun için gitmiyorum zaten muayene günüm geldi ama denk geldi birçok kişininkide 12. Haftada söylemiş aslında kesin demese bile varsayımsal olarak bi tahminde bulunmuşlar hep bakalım pazartesi öğrenince burdan yazarım öğrenip öğrenmediğimi sizde doktorlarınıza sorarsınız 🤗🤗
Benim bir sonraki kontrolde anca öğrenilir herhalde. Salı günü gideceğim çünkü ama hafta olarak gözükmez sanırım ☺️
Hayırlısı olsun inşallah

Kızlar iyi geceler. 9+4üm kusuyorum yani gunde en az 2defa bazen az az 4defa. Bende buyuk tuvalete cikamama sorunu var. Hicbirsekilde afedersiniz kaka hissi yok hani gelipte yapamamak degil yok direk. Bunu yasayan varmi 5gundur yapmadim. Doktoruma sormali miyim?
Bende ilk başlarda olmuştu kabizmişim baya şişkinliğimde vardı doktorum lavman yazdı anca öyle atlattım

Kızlar 12 hafta olanlar bulantılarınız ne durumda hafifleyen yada geçen olmadı mı sabırsızlıkla 12 yi bekliyorum lütfen güzel haberler verin

Kızlar 12 hafta olanlar bulantılarınız ne durumda hafifleyen yada geçen olmadı mı sabırsızlıkla 12 yi bekliyorum lütfen güzel haberler verin
Canım benim bulantim yoktu 11.haftada basladi ama oyle kusmam falan yok hala daha devam ediyor ve geçen bas agrilarim tekrar başladı ins seninki onceden basladiysa bulantin gecer bence benim daha yeni basladi çünkü

Canım benim bulantim yoktu 11.haftada basladi ama oyle kusmam falan yok hala daha devam ediyor ve geçen bas agrilarim tekrar başladı ins seninki onceden basladiysa bulantin gecer bence benim daha yeni basladi çünkü
İlginçtir ama benimde düne kadar bulantım yoktu yani
Ya bende öyleyim düne kadar bulantım yoktu dün başladı kusmam yok ama bulantım var 11 haftam bitti niye böyle oldu anlamadım, ilkinde 6 haftalıkken başlayıp bu zamanlar azalmıştı şimdi bu ne ne yaşıyoruz biz kafam karıştı 😒

Allah yardımcın olsun canım baş ağrısı da çok zor benim bulantım 5. Haftada başladı inş uzun sürmez artık evime gitmek istiyorum çünkü yemek yapamıyorum çocuklar olunca yemeksiz olmuyor

İlginçtir ama benimde düne kadar bulantım yoktu yani

Ya bende öyleyim düne kadar bulantım yoktu dün başladı kusmam yok ama bulantım var 11 haftam bitti niye böyle oldu anlamadım, ilkinde 6 haftalıkken başlayıp bu zamanlar azalmıştı şimdi bu ne ne yaşıyoruz biz kafam karıştı 😒
Belki havalardan sıcaklardandır canım, ya da yediğin bişey dokunmuştur. Ben de dün klima açık uyumuşum öğleden sonra, bi üşüme titremeyle uyandım, içim katıldı titrerken, sonra ürpertim geceye kadar sürdü, ateşim de biraz yükseldi 37,5 gibi, bugün biraz daha iyiyim ateşim düştü ama kontrol ediyorum devamlı, bebek için ateş iyi değilmiş o yüzden tedirgin oldum 😔😔

Belki havalardan sıcaklardandır canım, ya da yediğin bişey dokunmuştur. Ben de dün klima açık uyumuşum öğleden sonra, bi üşüme titremeyle uyandım, içim katıldı titrerken, sonra ürpertim geceye kadar sürdü, ateşim de biraz yükseldi 37,5 gibi, bugün biraz daha iyiyim ateşim düştü ama kontrol ediyorum devamlı, bebek için ateş iyi değilmiş o yüzden tedirgin oldum 😔😔
Ben günlerdir evde klimayla oturuyorum kapatamıyorum hiç sıcak olunca daha çok midem bulanıyor ama alışmışım heralde beni çarpmıyor bu bulantı meselesi kötü hissettiriyor ne yesem boğazımda kalıyor sanki

Ben günlerdir evde klimayla oturuyorum kapatamıyorum hiç sıcak olunca daha çok midem bulanıyor ama alışmışım heralde beni çarpmıyor bu bulantı meselesi kötü hissettiriyor ne yesem boğazımda kalıyor sanki
Çok büyük sıkıntı gerçekten 😔 İnşallah bulantısı olan tüm arkadaşlar 12. haftayı bulmadan tez zamanda kurtulursunuz bulantılardan, amin 🙏☺️

Ay ne güzel rüya inşallah tattırır oğlanı bilmiyorum tatmadım ama kız evlat baldan tatlı 4 yaşına yakın biraz beni kötü görsün annecim yat dinlen der her sabah ve her akşam canım kardeşimi öpcem der karnıma sarılır öper koklar 🥰
Aynen kızlar anneye babaya çok düşkün olurlar.
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💕🤲

Amin canım hepsi geçici inanki. İllaki hafifliyor zamanla. Oğluma yemek yapamadığım zamanlar oldu nasıl ağlıyordum 😪 ben aç çocuk aç oyun vs geçtim bunları bile yapacak gücüm yoktu. İnşallah hepimiz tez zamanda iyi olalım canım
İnşallah kuzum inşallah 🤲🙏💕

12. Haftaya girdim nasıl olsa bulantım geçmiştir diye prilam içmedim dün gece🙄 sabah mutfağa girmemle çıkmam bir oldu,1 saat ögürdüm henüz geçmemiş benimki😔

Daha iyiyim gün içinde canim ama aksam bulantilsrim cok oluyor 10 dan sonra özellikle ama yediklerim çeşitleniyor biraz biraz

Daha iyiyim gün içinde canim ama aksam bulantilsrim cok oluyor 10 dan sonra özellikle ama yediklerim çeşitleniyor biraz biraz
Bende kahvaltıda biraz yemeye başladım ama aksam yemeklerine cozum bulamadim yiyemiyorum yine çorba ekmek peynir yiyorum az az, dün akşam annem bi sebze yemeği pisirmis(caniniz istemesin yazmiyayim) guzel göründü gözüme kokusu da gelmedi yiyeyim dedim 2 3 tane aldim mahvoldu yine miğdem, ogurdum durdum yine

11+4 oldum bugün dün ve bu sabah prillam içmedim ama iyiyim arada bulanır gibi oluyor ama öğürme kusma yok atlattım ben sanırım

Ne güzel keşke benim oğlanda resim yapmayı sevse,ama daha küçükmüş seninki 🥰benim oğlanın tek derdi oyuncakları ve onların pilli olanlarının pillerini çıkarıp takmak tornavidayla bulduğu şeyleri sökmek. Bazen yetişemiyorum hızına bulantılar ve halsizlik mahvetti beni. Arkadaşı da köyünde en azından onunla oynuyordu canı acayip sıkılıyor. 1 hafta sonra ben de annemlere giderim belki yalnız bakamıyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah
Ben simdi 50 gundur annem de kayinvalidemde gecirdim gunleri yarin eve donucez kres ayarladim krese gondeircem ilgilenemem gibi geliyor zor olacak.

Ay ne güzel rüya inşallah tattırır oğlanı bilmiyorum tatmadım ama kız evlat baldan tatlı 4 yaşına yakın biraz beni kötü görsün annecim yat dinlen der her sabah ve her akşam canım kardeşimi öpcem der karnıma sarılır öper koklar 🥰
Benim oglumda yapiyor baya yardim ediyor anne sen yorulma kardeşim varya karninda diyor. Sabahlari öpüyor filan. Benim oglumla cok sevgi dolu anlarimiz oluyor resmen aşık bana ve babasina. Sevginin kiz erkek ayrimi olmuyor sanki.

Allah yardımcın olsun canım baş ağrısı da çok zor benim bulantım 5. Haftada başladı inş uzun sürmez artık evime gitmek istiyorum çünkü yemek yapamıyorum çocuklar olunca yemeksiz olmuyor
Aynen canim bas ağrısı zor. O zaman ins tez zamanda biter bulantin🙏

Back