- 28 Şubat 2019
- 4.674
- 11.168
- 208
Hiçbir fikrim yok gerçektenCanım vajinal enfeksiyon olabilir mi o da lekelenme yapıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir fikrim yok gerçektenCanım vajinal enfeksiyon olabilir mi o da lekelenme yapıyor
Benim de sabah bulantılarıyla başlamıştı şuan akşamları daha kötü oluyorum.Evet azaldı daha çok çeşit yiyp içebiliyorum artık ama aksam yatmadan önce çok fena yapiyor beni neden bilmiyorum 10 dan sonra kivrandiriyor ama gün içinde daha iyiyim
Sağlıkla doğsun canım, ilk çocuksa henüz kız erkek fark etmez bence, 2.de belki ilki kızsa erkek ya da ilki erkekse kız isteyebilirsiniz gönlünüzden bu da çok doğal…hayırlı evlat olsun inşallah
Canim havuza girme dedi ben denize girdim bu hafta 4 kere falan fazla kulac atma kesinlikle ziplayip dalma sadece gir suyun ustunde serinle o kdr bence. Bu arada 10. Haftadayim lekelenmem halen devam ediyor progestan iciyorum.Kızlar doktoruna danışıp denize giren var mı aranizda? Bende girmek istiyorum...
Evet canım açlıktan oluyor zaten ama qksam da bisey yesem siskinlikten duramiyorum meyve yiyeyim diyorum yetmiyor herhalde cocuuma o kadar açım ki kac aydır doymuyorum asla insallah bu huyunu ek gıdaya geçtiğinde de görürümBenim de sabah bulantılarıyla başlamıştı şuan akşamları daha kötü oluyorum.
Açlık çok kötü yapıyor.
Hemen çubuk kraker falan yemek iyi geliyor.
Belki sana da gelir
Bende aynı durumdayım... Aslında çok erken bunun için... Genelde ikinci trimester da başlıyordu bu açlık durumu ama benimde baya erken başladı... Acaba cinsiyetle alakası var mı ki bu durumun... Kızımda tam tersiydi kilo vermiştim bu ay...Evet canım açlıktan oluyor zaten ama qksam da bisey yesem siskinlikten duramiyorum meyve yiyeyim diyorum yetmiyor herhalde cocuuma o kadar açım ki kac aydır doymuyorum asla insallah bu huyunu ek gıdaya geçtiğinde de görürüm![]()
Amin canımcım inşallahama ben ne rüya görüyorum ne de çok fazla iletişim kurabiliyorum şimdilik bebişle, daha pek fazla bişey hissedemiyorum gibi, çok heyecanlıyım çok istiyorduk ama bilmiyorum ki sanki cinsiyeti öğrenince daha yakın hissedicem gibi geliyor, yine de ufak ufak konuşmaya çalışıyorum, umarım benim gibi hissedenler vardır
![]()
bu hafta toparladım az bence öyleydim, gaz ve idrar sıkıntısı oluyor karında o da şşişlik yapıyorGünaydın kızlar. Ya size bişey sormak istiyorum saçma gelebilir belki ama. Tatile gelmiştik bizde. Sanki 2 gün öncesine kadar yemek yedikten sonra iyice karnım şişiyordu şimdi öyle bişey olmuyor banada karnım yumuşadı gibi geliyor. Böyle hisseden olmuş muydu? 11 Haftalık hamileliğim.
Bilemiyorum benimde oğlumda tam tersiydi hic iştahım yoktu son 38 haftadan sonra yiyordum sadece bulantim olmasa bile iştahım acik değil ilkinde bunda ta bulantı başlamadan önce de böyleydimBende aynı durumdayım... Aslında çok erken bunun için... Genelde ikinci trimester da başlıyordu bu açlık durumu ama benimde baya erken başladı... Acaba cinsiyetle alakası var mı ki bu durumun... Kızımda tam tersiydi kilo vermiştim bu ay...
Ya cnm bende karisik görüyorum bir erkek bir kiz gibiKızlar heyecanlı şeyler konuşalım, rüyanızda hiç bebeğinizi görüyor musunuz? Mesela ben kızıma hamileyken kız olduğunu bilmeden rüyamda kız bebek gördüm kucağımda Mevlüt okutuyordum ismide Azra’ymış. Sonra kızım olacağını öğrendim. Şimdikine hamile kalmadan önce gene hamileydim rüyamda düşük yaptığımı gördüm ve o sabah düşük yaptım yani gördüğüm direk çıkar. Şimdi de rüyamda hem pembe hem mavi görüyorum hiç ipucu vermiyor beni daha çok heyecanlandırıyorsiz de var mı böyle şeyler cinsiyet ve isimlerini gördüğünüz oluyor mu
![]()
Canim 5. Haftadan beri surekli kahverengi lekelenmem oluyor. 10+5 olduk hayırlısıyla hergun mutlaka geliyor. Ulturason tertemiz sorun yok ama geliyor bende akil sira erdiremiyorum artik. Tatilde bile gittik doktora. Progestan 200 mg iciyorum akşamlari birtaneKızlar merhaba
Bir süredir topiği takip etmeyi unutmuşum.
Benim uzun zamandır sürekli koyu renk akıntılarım geliyor.
20 gün önceki kontrolümde doktora söylemiştim ama o dönem sadece 1 kere olduğunu sonra iğne olunca duzeldiğini söylemiştim. Doktor da o önemli değil açık renk kanama olursa sıkıntı dedi.
Benim haftalardır neredeyse sürekli olan değişik renk akıntılarım var.
Kimi zaman hafif açık kan rengi geliyor akıntım kimi zaman koyu kahve kimi zaman daha açık.
Acaba ben fark etmiyorum ama benim düşük tehlikem mi var?
Doktor ultrasonda herhangi bir sıkıntı görmedi.
Salı günü de kontrolüm var ama aklıma düştü şimdi.
![]()
Benimde oğlum Kiz olsun anne diyor erkek olursa diyorum erkek olursa bebek olmasin bnm yasimda olsun hemen oynayalim diyorValla nasıl dayandım ben de bilmiyorum, 25 gündür kayınvalidemdeyim, Trabzon’da bir köyde bayram için geldik, köy ortamında bol oksijen , doğayla iç içeydim dinlendim bol bol, ortamlar kalabalık olunca da aklıma çok gelmedi sabırsızlığım, oyaladım kendimi bir şekilde, yarın eve dönüş var, Salı’ya kadar çok zor geçer şimdi günlerAynen öyle kızım olduğu için itiraf ediyorum erkek istiyorum ama erkek olsa bile tam sevinemiycem çünkü 4 yaşındaki kızım kardeşinin kız olmasını çok istiyor
o yüzden hep hayırlısı ne ise o olsun diyorum
![]()
Ben hamile kalmadan önce bir kiz bebek görmüştüm cok da tatliydi tum aile karsimda durup bebegin sana cok yakıştı en iyi sen bakarsin filan diyordu. Ama teyzem iridoloji ile bakip erkek deyince baya karışık kafam su ara. Oglumda da esimde bende erkek çocuk görmüştük rüyamızda bir doktora gittik tatilde 13 haftada kız dedi esimle ben hayir yaa erkektir o demiştikKızlar heyecanlı şeyler konuşalım, rüyanızda hiç bebeğinizi görüyor musunuz? Mesela ben kızıma hamileyken kız olduğunu bilmeden rüyamda kız bebek gördüm kucağımda Mevlüt okutuyordum ismide Azra’ymış. Sonra kızım olacağını öğrendim. Şimdikine hamile kalmadan önce gene hamileydim rüyamda düşük yaptığımı gördüm ve o sabah düşük yaptım yani gördüğüm direk çıkar. Şimdi de rüyamda hem pembe hem mavi görüyorum hiç ipucu vermiyor beni daha çok heyecanlandırıyorsiz de var mı böyle şeyler cinsiyet ve isimlerini gördüğünüz oluyor mu
![]()
Aynı durumdayız seninle 12. Haftaya girdik birden kesildi lekelenmem yalnız ben korkumdan hic bi yere gidemiyordum bayram gelince biraz biraz kalkıyorum ayağaCanim 5. Haftadan beri surekli kahverengi lekelenmem oluyor. 10+5 olduk hayırlısıyla hergun mutlaka geliyor. Ulturason tertemiz sorun yok ama geliyor bende akil sira erdiremiyorum artik. Tatilde bile gittik doktora. Progestan 200 mg iciyorum akşamlari birtane
Keşke öyle bi şansım olsaydı malesef tek ilgilenmek zorundayım bugün kendi kendime söylendim çok. Oğlumda böyle değildim ama bu hamileliğimde zorlanıyorum gerçekten. İnşallah geçsin bu dönemler de rahatlayalım en kısa zamandaBenim iki tane oğlum var birlikte oynuyorlar zaten babaları kişisel bakimlariyla ilgileniyor apartmanda aile apartmanı olunca masallah hiç boş kalmıyorlar sürekli gelen giden birileri de var bende çok yorgunum iş güç bile yapamıyorum bu ara kaynanama iniyorum gece eve uyumaya cikiyorum hayirlisiyla su bulantı bitsede evimde normal düzenime dönsem ama kendini suçlama az kaldı Allah'ın izniyle yakında çok iyi olacağız inşallah
Öncelikle merhabalar.İçini rahatlatmak için yazmak istedim lekelenmeler bu haftalarda olabiliyor benimki artık lekelenmeleri geçmişti çok yoğun kanamam olmuştu ilk başlarda progestan kullandım (vajinal kullanmanı tavsiye ederim öyle daha etkili diyorlar ) benim yoğun kanama olduğu için haftada birde prolüton depot iğne vurdurdum şu an allaha şükür çok iyiyiz.Sadece kendini çok yorma, iyice dinlenSelam kizlar. Gecen hafta persembe gunu sabah uçakla antalyaya geçtik. Otelde 2. Gun icime kurt düştü hemen karsimizda hastane vardi ctesi gunu bebisi görmeye gittik 9+6 di o gun sorun yok dedi doktor. Lekelenme devam tabi progestan içiyorum. Otelde kimsede maske yoktu. Birde ordan eşimin akrabalarini ziyaret ettik herkesle tokalastik falan üzerine birde gece uçakla geri döndük ucak türbülansa falan girdi baya kastim kendimi. İstanbul havalimani inanilmaz kalabalıktı. Umarım bebis iyidir cok yogun 1 hafta gecirdim cok yoruldum. Kismet olursa ptesi günü 11. Haftaya gircez 12. Haftada doktora gitmeyi
Cok teşekkür ederim tatilden dolayi vajinal yapamadim bu aksamdan itibaren bende vajinal devam edecegim lekelenmem bitene kadar.Öncelikle merhabalar.İçini rahatlatmak için yazmak istedim lekelenmeler bu haftalarda olabiliyor benimki artık lekelenmeleri geçmişti çok yoğun kanamam olmuştu ilk başlarda progestan kullandım (vajinal kullanmanı tavsiye ederim öyle daha etkili diyorlar ) benim yoğun kanama olduğu için haftada birde prolüton depot iğne vurdurdum şu an allaha şükür çok iyiyiz.Sadece kendini çok yorma, iyice dinlen![]()
Çİzgi film açıyorum tabletinden oyun oynuyor normalde pek sevmez ama yavrum halimi görünce oyuncaklarını bırakıyor. Kendi kendine takılıyor ama elimden bişi gelmiyor. Eşim gece çalışıyor bugün sağolsun erken kalkıp dışarı gezdirmeye çıkardı ama ben kendimi kötü hissediyorum onunla ilgilenemeyince.Yok canım hiç kötü hissetme bende öyleyim dun aksam mahvoldum bulantidan malesef çizgi film açtım yapacak.bisey bizimkinin etrafa ilgisi arttı artık ben yokken çok güzel vakit getirebiliyor bu dönem bizi ona hazırladı galiba doğum sonrasına ananane babaanne karşılıyor ihtiyaçlarını basta karşı çıkmıştı su an itiraz etmiyor babasına yonlendirebilirsin böyle zamanlarda
Valla ben normaldede işe gitmek zorunda kaldigim icin hep kosturuyordum. Tatildede kosturdum Rabbime dua ettim artık. Cevremde doktorda diyor ki nasibimizde ne varsa o artık. Tek dileğim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamız.Aynı durumdayız seninle 12. Haftaya girdik birden kesildi lekelenmem yalnız ben korkumdan hic bi yere gidemiyordum bayram gelince biraz biraz kalkıyorum ayağa
Yaa inşallah o zaman birde oğlunuz olur Arda gelir diyelimYa cnm bende karisik görüyorum bir erkek bir kiz gibiama bugun ruyamda bir oğlum olmuş ismini arda koyuyordum soranlara biz galatasarayliyiz ya Arda turani sevdiğimiz için ismini oglumuza koyduk diyordum
Büyük kizimda ismini gökçe diye çağıyordum kizim oldu
Bunda bekliyorum hayirla sağlıkla heycanla bakalim