2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba hanımlar,geçmiş bayramınız mübarek olsun. Bu aralar hiç iyi değilim. İlaç kullanmama rağmen kusmalarım arttı. Yemek yerken bulantım olmuyor ama 10 dk sonrası perişan oluyorum. Kana kana su içmeyi özledim,sıcakta dilim damağım kuruyor ama su bile içsem durmuyor midemde🤕 2.oğlumda bu durumu 5 ay Çekmiştim inşallah bunda o kadar uzun sürmez. Hiç bir şey keyif vermiyor sürekli depresif haldeyim.🥺
Geçmiş olsun canım bende aynı sayılırım ama ben hiç yemek yemiyorum yağlı baharatlı özellikle sofrada görsem bile içim kalkıyor sadece çorba içiyorum yada domates ekmek yiyorum ve acıkmayı beklemiyorum acıkırsam hiç yiyemiyorum ara ara ağzıma meyve veya meyve kurusu atıyorum miden tamamen boş kalırsa çok öğürüyorum bence sık sık ağzına bişi at yemeklerde de çorba iç

Bende kahvaltıda biraz yemeye başladım ama aksam yemeklerine cozum bulamadim yiyemiyorum yine çorba ekmek peynir yiyorum az az, dün akşam annem bi sebze yemeği pisirmis(caniniz istemesin yazmiyayim) guzel göründü gözüme kokusu da gelmedi yiyeyim dedim 2 3 tane aldim mahvoldu yine miğdem, ogurdum durdum yine
Aynen benimde gözüme güzel gelsede yiyemiyorum bazı şeyleri aksam yesem de yemesem de 10 dan sonra çok fena oluyorum ben bugünde sabah kötüydü ekstra saat 2ye kadar kivrandim

Canım ben de soğandan iğrendim. Soğanlı yemek yiyemiyorum. Ağzıma alayım sanki soğan yiyor gibiyim ilk haftalar mutfağa giremiyordum kokudan. Şimdi koku hassasiyetim azaldı biraz . Kirli bulaşık makinesini açınca ölüyordum şimdi biraz daha katlanılır oldu inşallah geçer ya
Ay sogan biber benimde sebebim gervekten çoğu sebze yemegini canim istiyor onlardan yiyemiyorum

Ben sabah alıyorum gece zaten bulantım olmuyor canım kahvaltıdan sonra başlıyor öncesinde alınca rahatlatıyor
Ay ben nerelere gidem ben bu günlerde zoferim bitti bazen 4 taneye kadar alıp yine de perisan oluyorum yine 1 e indirmissjniz almayanlara varmış bende azaldı biraz diye seviniyordum kendi kendime 😂😂

Aynen benimde gözüme güzel gelsede yiyemiyorum bazı şeyleri aksam yesem de yemesem de 10 dan sonra çok fena oluyorum ben bugünde sabah kötüydü ekstra saat 2ye kadar kivrandim
Benim de hiç bişey yiyesim yok da köy mahsuluydu yiyesim geldi bi an ama yiyemedim doğru düzgün, erken yatmayı denedin mi peki cnm akşamları

Ay ben nerelere gidem ben bu günlerde zoferim bitti bazen 4 taneye kadar alıp yine de perisan oluyorum yine 1 e indirmissjniz almayanlara varmış bende azaldı biraz diye seviniyordum kendi kendime 😂😂
Kuzum senin de inşallah en kısa zamanda azalır rahatlarsın dua edelim hepimiz birbirimiz için🥰

Kızlar bir de ben evde kalınca bunalıma giriyorum başım kalkmıyo yastıktan kendimi dışarı atmam lazım ki enerjim yerine gelsin. Bugün saatlerce dışarıdayım okadar iyiydim ki şimdi eve geldim iyyim ama sabahları tam bir bunalım yaşıyorum. Hep dışarda havadar ortamlarda olmam lazım. Hepimize iyi gelir bu. Hava sıcak ama evde olmaktan bin kat daha iyi gerçekten

Benim de hiç bişey yiyesim yok da köy mahsuluydu yiyesim geldi bi an ama yiyemedim doğru düzgün, erken yatmayı denedin mi peki cnm akşamları
Evet erken yatmak en iyi çözüm. Ben 11 de yataktayım zaten çok uykum geliyor

Yok canım ya uyutmuyor o kadar prilam içiyorum yine uyutmuyor halbuki uykum çok çabuk geliyordu akşamları uyuyamiyorum

Kızlar bir de ben evde kalınca bunalıma giriyorum başım kalkmıyo yastıktan kendimi dışarı atmam lazım ki enerjim yerine gelsin. Bugün saatlerce dışarıdayım okadar iyiydim ki şimdi eve geldim iyyim ama sabahları tam bir bunalım yaşıyorum. Hep dışarda havadar ortamlarda olmam lazım. Hepimize iyi gelir bu. Hava sıcak ama evde olmaktan bin kat daha iyi gerçekten
Çık canim dışarı hic durma en kötü piknik hazirla kendine kahvaltılık benim kanamam olmasa hiç durmazdım cok rahattım basta bulunsa da

Yok canım ya uyutmuyor o kadar prilam içiyorum yine uyutmuyor halbuki uykum çok çabuk geliyordu akşamları uyuyamiyorum
Kac tane içiyorsun cnm prilam az mi geliyor ki

Çık canim dışarı hic durma en kötü piknik hazirla kendine kahvaltılık benim kanamam olmasa hiç durmazdım cok rahattım basta bulunsa da
Ben bugün çıktım kader arkadaşım 🙈 pek yürümedim ama markete gittim geldim iyi geldi o kadar da çıkalım artık ya 2 haftadır yatıyorum ölü gibi mesela aklıma şu geldi pazartesi doktora sorucam sabahtan akşama kadar yatsak geceleri bi hava almaya çıksak nolur ki 🙈

Kızlar benim gibi ufak bebeği olup emziren var mı forumda? Ve benim gibi emzirirken prilam kullanan var mı?

Kac tane içiyorsun cnm prilam az mi geliyor ki
3 bazen 4 ay bilmiyorum canım 4 ten fazla içilmiyor zaten de ben önceden zofer içiyordum zorlaninca o kesiyormuş galiba o bittiğinden beri azaldı diyorum ama yine de rahatım yok günün belli saatlerinde

Ben bugün çıktım kader arkadaşım 🙈 pek yürümedim ama markete gittim geldim iyi geldi o kadar da çıkalım artık ya 2 haftadır yatıyorum ölü gibi mesela aklıma şu geldi pazartesi doktora sorucam sabahtan akşama kadar yatsak geceleri bi hava almaya çıksak nolur ki 🙈
Ay sorma ben bugün cafeye gittim sana özendirmek gibi olmasında sor canım sor cok şükür gelen giden de yok kanama bakalım salı günü evime geçiyorum insLlah kadın ayarladım annem gelecek bide yanıma yere basmiyorum bugün 🙄😊

Back