2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
12. Haftaya girdim nasıl olsa bulantım geçmiştir diye prilam içmedim dün gece🙄 sabah mutfağa girmemle çıkmam bir oldu,1 saat ögürdüm henüz geçmemiş benimki😔
Dün sabah ben de prilam almadım annemde kalmıştım yanıma almamışım. Sen misin evde unutan meğer sabahları 1 tane aldığım beni iyi yapıyormuş. Alınca çok rahatım ama dün hep öğürdüm almayınca fena oluyorum

Benim oglumda yapiyor baya yardim ediyor anne sen yorulma kardeşim varya karninda diyor. Sabahlari öpüyor filan. Benim oglumla cok sevgi dolu anlarimiz oluyor resmen aşık bana ve babasina. Sevginin kiz erkek ayrimi olmuyor sanki.
Ay canım benim ya. Benim oğlum da hep göbeğimi seviyor artık doğsun onu çok özledim diyor artık oynayalım diyor ama anlattım doğar doğmaz oynamazsınız çünkü o daha bir bebek. Doğunca hayal kırıklığı yaşamasın diye

11+4 oldum bugün dün ve bu sabah prillam içmedim ama iyiyim arada bulanır gibi oluyor ama öğürme kusma yok atlattım ben sanırım
Maşallah canım darısı başımıza ben de büyük ölçüde rahatladım 5. Haftada başladı bulantılarım henüz 9+4 üm 12. Haftayı iple çekiyorum.

Bende kahvaltıda biraz yemeye başladım ama aksam yemeklerine cozum bulamadim yiyemiyorum yine çorba ekmek peynir yiyorum az az, dün akşam annem bi sebze yemeği pisirmis(caniniz istemesin yazmiyayim) guzel göründü gözüme kokusu da gelmedi yiyeyim dedim 2 3 tane aldim mahvoldu yine miğdem, ogurdum durdum yine
Canım ben de soğandan iğrendim. Soğanlı yemek yiyemiyorum. Ağzıma alayım sanki soğan yiyor gibiyim ilk haftalar mutfağa giremiyordum kokudan. Şimdi koku hassasiyetim azaldı biraz . Kirli bulaşık makinesini açınca ölüyordum şimdi biraz daha katlanılır oldu inşallah geçer ya

Canım ben de soğandan iğrendim. Soğanlı yemek yiyemiyorum. Ağzıma alayım sanki soğan yiyor gibiyim ilk haftalar mutfağa giremiyordum kokudan. Şimdi koku hassasiyetim azaldı biraz . Kirli bulaşık makinesini açınca ölüyordum şimdi biraz daha katlanılır oldu inşallah geçer ya
Benim aksam yemeğine dair igrenmedigim şey yok ya hala mutfağa giremiyorum hele dolabı acsam cok fena oluyorum, İnş geçer cnm tamamen hepimizin gerçekten zor..

Dün sabah ben de prilam almadım annemde kalmıştım yanıma almamışım. Sen misin evde unutan meğer sabahları 1 tane aldığım beni iyi yapıyormuş. Alınca çok rahatım ama dün hep öğürdüm almayınca fena oluyorum
Sen sabah mı alıyorsun? Ben gece 2 tane alıp yatıyordum ama şimdi dayanamayıp 1 tane ictim

Bende 13. Haftaya girmeyi bekliyorum o zamanlarda gecer inşallah bulantılar. Daha 2 hafta var🙃

Benim oglumda yapiyor baya yardim ediyor anne sen yorulma kardeşim varya karninda diyor. Sabahlari öpüyor filan. Benim oglumla cok sevgi dolu anlarimiz oluyor resmen aşık bana ve babasina. Sevginin kiz erkek ayrimi olmuyor sanki.
Tabiki olmaz kızı erkeği mi var 🥰 kız çocukları nazlı cilveli oluyor doğamız gereği daha bıcır bıcır Allah herkese kızı da oğlanı da tattırsın ikiside cennet meyvesi sevgileri arasında ayrım olması söz konusu bile olamaz onların minicik kalbinde sevgiden başka duyguya yer yok, bir tek sevmeyi biliyorlar 🤍

Kızlar 12+0im bugun halsizlik yorgunluk azalmasi gerekmiyor mu? Benim azalmak yerine artıyor.bas agrilarim da başladı.uyukluyorum surekli ve hic halim yok.bir degerim mi eksik ki:/ hani bitiyordu ☹

Merhaba Kızlar, Bugün doktor kontrolümüz vardı kanama alanı vardı kese etrafında, kanama alanı keseden uzaklaşmış ve azalmış. 2 hafta once yaprak gibi keseyi sarıyordu. Çok mutlu olduk,
Gözün Aydın canım darısı benimde başımda inşallah 🙏

Merhaba Anneler🌸
Pazartesi inşallah ikili test yaptırıcam. Hastaneden teyit etmek için aradılar. Tok karnına gelin ve girmeden önce meyve suyu için bebeğin hareketlenmesi için dediler. Bilgi olarak paylaşmak istedim sizlerle. 💓 Stressiz, güzel sonuçlar almak nasip olsun hepimize inşallah 🙏🏼🌸

Kızlar 12+0im bugun halsizlik yorgunluk azalmasi gerekmiyor mu? Benim azalmak yerine artıyor.bas agrilarim da başladı.uyukluyorum surekli ve hic halim yok.bir degerim mi eksik ki:/ hani bitiyordu ☹
Benim de aynı canım, üst kata çıkıp insem kendimi koltuğa atıyorum, hiç halim yok, ufacık bi iş yapıp dinleniyorum hemen, yürüyüşe başla yavaştan diyolar da nasıl gözümde büyüyor anlatamam 😌😌

Benim de aynı canım, üst kata çıkıp insem kendimi koltuğa atıyorum, hiç halim yok, ufacık bi iş yapıp dinleniyorum hemen, yürüyüşe başla yavaştan diyolar da nasıl gözümde büyüyor anlatamam 😌😌
Ben yürüyüşe de başladım ama yok fayda etmiyor 1.trimester bitmek üzere benim ama tam gecti biseyler derken tekrar başladı özellikle baş ağrısı mahvediyor dayanamayip parol iciyorum bazen☹

Merhaba hanımlar,geçmiş bayramınız mübarek olsun. Bu aralar hiç iyi değilim. İlaç kullanmama rağmen kusmalarım arttı. Yemek yerken bulantım olmuyor ama 10 dk sonrası perişan oluyorum. Kana kana su içmeyi özledim,sıcakta dilim damağım kuruyor ama su bile içsem durmuyor midemde🤕 2.oğlumda bu durumu 5 ay Çekmiştim inşallah bunda o kadar uzun sürmez. Hiç bir şey keyif vermiyor sürekli depresif haldeyim.🥺

Merhaba hanımlar,geçmiş bayramınız mübarek olsun. Bu aralar hiç iyi değilim. İlaç kullanmama rağmen kusmalarım arttı. Yemek yerken bulantım olmuyor ama 10 dk sonrası perişan oluyorum. Kana kana su içmeyi özledim,sıcakta dilim damağım kuruyor ama su bile içsem durmuyor midemde🤕 2.oğlumda bu durumu 5 ay Çekmiştim inşallah bunda o kadar uzun sürmez. Hiç bir şey keyif vermiyor sürekli depresif haldeyim.🥺
Daha hafif şeyler yesen cnm?ben çözümü onda buldum, corba haşlanmış patates kahvaltılık tarzı

Sen sabah mı alıyorsun? Ben gece 2 tane alıp yatıyordum ama şimdi dayanamayıp 1 tane ictim
Ben sabah alıyorum gece zaten bulantım olmuyor canım kahvaltıdan sonra başlıyor öncesinde alınca rahatlatıyor

Canım değerin en yüksek noktadadır azalmaya başladıkça rahatlarsın inşallah

Back