2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Selam kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Bana doktor dil altı şeklinde bi tablet önerdi “osende”isminde hiç hoşuma gitmedi şeker gibi birşey
Ben kullanmıyorum artık regenesis ve d vitamini verdi qma henüz almadım internette eczaneden daha ucuz bu arada regenesis kullanacaklar oradan alacağım

Hamilelik başında regenesis Max verdi doktor, omega3 ve diğer vitaminler de var içinde, acaba biz bunları ne zamana kadar kullanıcaz doğuma kadar mı, bilgisi olan var mı acaba 🤔
Doğuma kadar hatta doğumdan sonra ilk 3 aya kadar senin için onlar canim üşenme cok faydası oluyor

Hoşbulduk canım bulantım aynı seninki gibi sabah az akşam şiddetleniyor. Prilamdr içmediğim zamanlar da daha çok artıyor geçen hafta doktorda kontrolüm vardı ben 11+6 haftalık biliyordum ultrason da 12+5 çıktı demek erken yumurtlama olmuş şu an 13 i devirdik canım ama hala karnım çıkmadı. Benim folik asidi kesti bu arada demir hapı ile başka bir vitamin verdi içinde folik asit olan . İnşallah geçer canım 3 ay sonra geçecek diyorlar bakalım
Benim karnım bir anda çıktı baya var 3 4 gündür esofmanlarimla bile belli oluyor

Selam kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Bana doktor dil altı şeklinde bi tablet önerdi “osende”isminde hiç hoşuma gitmedi şeker gibi birşey
Doktorum bana bunu verdi, içeriği de zengin sadece folik asit yok, balık yağından tut bir çok vitamin var, memnunum tavsiye ederim 👍🏻Her sabah kahvaltıdan sonra bir tane içiyorum 😉

Eklentiler

• FC26B38C-E99C-4246-B943-7CC5AEF89F91.jpeg
    FC26B38C-E99C-4246-B943-7CC5AEF89F91.jpeg
    115,2 KB · Görüntüleme: 27
  • 772C920E-1032-4B90-A34F-42EA46B35AE9.jpeg
    772C920E-1032-4B90-A34F-42EA46B35AE9.jpeg
    153,7 KB · Görüntüleme: 25
Olabilir canım bana 6. Haftada bulantı kusma başlar demişlerdi normaldede o zamanlarda bişey olmadı şükür 🙏
Normalde o zaman başlıyor bende kızımda 6. Haftada başladı 15. Haftaya kadar sürdü çok kötü bişey bulantı kusma ya yaşamamanız çokk güzel 😊

kızlar meraba bende subat annesiyim allah nasip ederse cinsiyet öğrenen oldumu bana doktorum haftaya söylerim dedi 12. haftada
Banada öyle söyledi doktor, pazartesi gideceğim 11+2 olacak pazartesi ama ultrasona göre 8-9 gün önden gidiyordu muhtemelen 12 haftadan büyük çıkacak öğrenirim pazartesi hemen burdan yazalım öğrenince 😍

Banada öyle söyledi doktor, pazartesi gideceğim 11+2 olacak pazartesi ama ultrasona göre 8-9 gün önden gidiyordu muhtemelen 12 haftadan büyük çıkacak öğrenirim pazartesi hemen burdan yazalım öğrenince 😍
persembe gideceğim bende bu zamana kadar pek merak sarmamıştı bu hafta cok merak ettım son resmini atıyım bakalım belki bilen vardır burda tahmin felan 😉

Kızlar oğlum 5 yaşında şu an tam oyun oynama çağı ve ben bitmiş pil gibi hissediyorum kendimi bulantılar da cabası 🙈 2.-3. çocuğunu bekleyen anneler ilk çocuklarınızla ilgilenebiliyomusunuz? Yoksa sadece ben mi böyleyim 😔kendimi kötü hissediyorum oynayamayınca 😢

Kızlar merhaba
Bir süredir topiği takip etmeyi unutmuşum.

Benim uzun zamandır sürekli koyu renk akıntılarım geliyor.
20 gün önceki kontrolümde doktora söylemiştim ama o dönem sadece 1 kere olduğunu sonra iğne olunca duzeldiğini söylemiştim. Doktor da o önemli değil açık renk kanama olursa sıkıntı dedi.

Benim haftalardır neredeyse sürekli olan değişik renk akıntılarım var.
Kimi zaman hafif açık kan rengi geliyor akıntım kimi zaman koyu kahve kimi zaman daha açık.
Acaba ben fark etmiyorum ama benim düşük tehlikem mi var?
Doktor ultrasonda herhangi bir sıkıntı görmedi.
Salı günü de kontrolüm var ama aklıma düştü şimdi.
🥺

Kızlar merhaba

20 gün önceki kontrolümde doktora söylemiştim ama o dönem sadece 1 kere olduğunu sonra iğne olunca duzeldiğini söylemiştim. Doktor da o önemli değil açık renk kanama olursa sıkıntı dedi.

Kimi zaman hafif açık kan rengi geliyor akıntım kimi zaman koyu kahve kimi zaman daha açık.
🥺
Ultrasonda kanama alanı olurdu bebekle ilgili sıkıntı olsa diye biliyorum çok stres yapmamaya çalış bence bol bol da uzan bence

Ultrasonda kanama alanı olurdu bebekle ilgili sıkıntı olsa diye biliyorum çok stres yapmamaya çalış bence bol bol da uzan bence
Dikkat edeceğim.
İçime kurt düştü resmen ya.
Dediğin gibi ultrasonda doktor bir şey demedi. Baktı bebeğe falan kalp atışını dinletti gayet iyi dedi.
Gittiğimde de mutlaka söyleyeceğim doktoruma bakalım ne diyecek 🥺

kızlar meraba bende subat annesiyim allah nasip ederse cinsiyet öğrenen oldumu bana doktorum haftaya söylerim dedi 12. haftada
Bana kesin olmamakla birlikte kız dedi 16 haftada tekrar gideceğim kesinleşir sanirim bazıları erken gösteriyor olabilir belki kesindir bizimde

Kızlar oğlum 5 yaşında şu an tam oyun oynama çağı ve ben bitmiş pil gibi hissediyorum kendimi bulantılar da cabası 🙈 2.-3. çocuğunu bekleyen anneler ilk çocuklarınızla ilgilenebiliyomusunuz? Yoksa sadece ben mi böyleyim 😔kendimi kötü hissediyorum oynayamayınca 😢
Benim iki tane oğlum var birlikte oynuyorlar zaten babaları kişisel bakimlariyla ilgileniyor apartmanda aile apartmanı olunca masallah hiç boş kalmıyorlar sürekli gelen giden birileri de var bende çok yorgunum iş güç bile yapamıyorum bu ara kaynanama iniyorum gece eve uyumaya cikiyorum hayirlisiyla su bulantı bitsede evimde normal düzenime dönsem ama kendini suçlama az kaldı Allah'ın izniyle yakında çok iyi olacağız inşallah

Yok canım hiç kötü hissetme bende öyleyim dun aksam mahvoldum bulantidan malesef çizgi film açtım yapacak.bisey bizimkinin etrafa ilgisi arttı artık ben yokken çok güzel vakit getirebiliyor bu dönem bizi ona hazırladı galiba doğum sonrasına ananane babaanne karşılıyor ihtiyaçlarını basta karşı çıkmıştı su an itiraz etmiyor babasına yonlendirebilirsin böyle zamanlarda

Kızlar merhaba

🥺
Benimde bastan beri lekelenme bu şekilde canim doktorunu bilgilendjr riskli gorunmuyor ama yine de düşük tehdidi diyoruz buna sen dinlen iş yapma diyor doktorum kanama alanı yoksa panik yapacak bi kanama değil yani için rahat olsun iğne falan olduysan

persembe gideceğim bende bu zamana kadar pek merak sarmamıştı bu hafta cok merak ettım son resmini atıyım bakalım belki bilen vardır burda tahmin felan 😉
İkinciler daha heyecanlı ilkinde hiç heyecanlı değildim ama bunhn heyecanı çok farklı 🙈

Back