- 20 Haziran 2021
- 664
- 1.024
- 33
Folbiol kullanıyorum canım.Selam kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Bana doktor dil altı şeklinde bi tablet önerdi “osende”isminde hiç hoşuma gitmedi şeker gibi birşey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folbiol kullanıyorum canım.Selam kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Bana doktor dil altı şeklinde bi tablet önerdi “osende”isminde hiç hoşuma gitmedi şeker gibi birşey
Teşekkür ederim canım bende bi anlam veremedim tam da ondan sorayım dedimCanım gaz olmuyordur belki 2 gün öncesine kadar gaz oluyordu. Ben de 10. Haftadayım gün içinde karnım bi kocaman sert, bazen yumuşak küçük görünüyor
Canım bende bazen çok gaz oluyor sanırım kocaman oluyor karnım bide gün içerisinde iyi yiyebildiysem akşama ufak bi göbeğim oluyor sabah dümdüz oluyor zaten şuan göbeğimizin çıkması bence bebekten değil hormonlardan sanırım bi şişlik gibiGünaydın kızlar. Ya size bişey sormak istiyorum saçma gelebilir belki ama. Tatile gelmiştik bizde. Sanki 2 gün öncesine kadar yemek yedikten sonra iyice karnım şişiyordu şimdi öyle bişey olmuyor banada karnım yumuşadı gibi geliyor. Böyle hisseden olmuş muydu? 11 Haftalık hamileliğim.
Bende folbiol kullanıyorum canım ilaç içmekte çok zorlanıyorum küçük ve kokusuz olduğu İçin içmesi kolay geliyor banaSelam kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Bana doktor dil altı şeklinde bi tablet önerdi “osende”isminde hiç hoşuma gitmedi şeker gibi birşey
Karnının yumuşak veya sert oluşu gazla alakalı bu dönemde. Benimde bugün çok şişse ertesi gün yumuşak oluyor wc ye çıkma durumu vs rahatlatıyor zaten bebeklerimiz bu dönemde henüz çok ufak geri kalanı şişkinlik oda işte belli başlı faktörlere göre değişiklik gösterir bence buna takılmamalısınGünaydın kızlar. Ya size bişey sormak istiyorum saçma gelebilir belki ama. Tatile gelmiştik bizde. Sanki 2 gün öncesine kadar yemek yedikten sonra iyice karnım şişiyordu şimdi öyle bişey olmuyor banada karnım yumuşadı gibi geliyor. Böyle hisseden olmuş muydu? 11 Haftalık hamileliğim.
Hamilelik başında regenesis Max verdi doktor, omega3 ve diğer vitaminler de var içinde, acaba biz bunları ne zamana kadar kullanıcaz doğuma kadar mı, bilgisi olan var mı acabaSelam kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Bana doktor dil altı şeklinde bi tablet önerdi “osende”isminde hiç hoşuma gitmedi şeker gibi birşey
İlk 3 ay kullanıcaz, 3 aydan sonrada bulantı yapar diye vermedikleri asıl vitaminleri almaya başlayacağız genelde decavit veriyorlar. Birde kan ve Demir eksikliğimiz varsa bunun için hap yada şurup formatını veriyorlarHamilelik başında regenesis Max verdi doktor, omega3 ve diğer vitaminler de var içinde, acaba biz bunları ne zamana kadar kullanıcaz doğuma kadar mı, bilgisi olan var mı acaba
Teşekkürler canım, tecrübe konuştu sanırımİlk 3 ay kullanıcaz, 3 aydan sonrada bulantı yapar diye vermedikleri asıl vitaminleri almaya başlayacağız genelde decavit veriyorlar. Birde kan ve Demir eksikliğimiz varsa bunun için hap yada şurup formatını veriyorlar
İnşallah canımBurasi iki gundur serinledi yagmur var cok şükür canim yoksa durulmuyor gercekten ins oralarda serinler.az once haberde havanin mevsim normallerine donecegi yaziyordu
Bana decavit başladı doktorum şu anlık sadece onu kullanıyorum 12. Haftada kontrolüm varİlk 3 ay kullanıcaz, 3 aydan sonrada bulantı yapar diye vermedikleri asıl vitaminleri almaya başlayacağız genelde decavit veriyorlar. Birde kan ve Demir eksikliğimiz varsa bunun için hap yada şurup formatını veriyorlar
Hoşbulduk canım bulantım aynı seninki gibi sabah az akşam şiddetleniyor. Prilamdr içmediğim zamanlar da daha çok artıyor geçen hafta doktorda kontrolüm vardı ben 11+6 haftalık biliyordum ultrason da 12+5 çıktı demek erken yumurtlama olmuş şu an 13 i devirdik canım ama hala karnım çıkmadı. Benim folik asidi kesti bu arada demir hapı ile başka bir vitamin verdi içinde folik asit olan . İnşallah geçer canım 3 ay sonra geçecek diyorlar bakalımMerhaba hoşgeldin bende hala bulantı çekiyorum bazen sanki hafifler gibi oluyor ama bazen yine şiddetleniyor biran önce geçmesini bekliyorum prilam kullanmasam hergun kusuyorum ama kullandığım halde arada yine çıkardığım oluyor özellikle akşamları çok artıyor bulantı kaç haftalık seninki
Canım ilk 3 ay folidoce tablet kullandım geçen hafta kontrolüm de değiştirdi artık vitamine geçtik içinde folik asit olan elenatal1 verdi ve demir olarak feramat100 kapsül kullanmaya başladımSelam kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Bana doktor dil altı şeklinde bi tablet önerdi “osende”isminde hiç hoşuma gitmedi şeker gibi birşey
2li test yaptırdın mı canımHoşbulduk canım bulantım aynı seninki gibi sabah az akşam şiddetleniyor. Prilamdr içmediğim zamanlar da daha çok artıyor geçen hafta doktorda kontrolüm vardı ben 11+6 haftalık biliyordum ultrason da 12+5 çıktı demek erken yumurtlama olmuş şu an 13 i devirdik canım ama hala karnım çıkmadı. Benim folik asidi kesti bu arada demir hapı ile başka bir vitamin verdi içinde folik asit olan . İnşallah geçer canım 3 ay sonra geçecek diyorlar bakalım
Yok canım ben yaptırmak istemedim doktorumda bana bıraktı ısrar etmedi . Sonuçta makineler sana bir yüzde çıkartıyor ve bu kesin olmayan bir şey ben kendimi strese sokmamak açısından yaptırmadım.2li test yaptırdın mı canım
Ya teşekkür ederim bi kızım var 4 yaşında ama çok doktor değiştirdim her gittiğim doktor ismini söylemediğim halde aynı ilaçları yazıyordu ordan bişeyler öğrendim diyelimTeşekkürler canım, tecrübe konuştu sanırım
Bulantınız olmuyor mu o biraz bulantı yapıyor kızımda da doktor 4 aya geçince vermişti şimdide doktor 3 aydan sonra verelim dedi ikisi farklı doktorlarBana decavit başladı doktorum şu anlık sadece onu kullanıyorum 12. Haftada kontrolüm var
Tamam canım teşekkür ederimKarnının yumuşak veya sert oluşu gazla alakalı bu dönemde. Benimde bugün çok şişse ertesi gün yumuşak oluyor wc ye çıkma durumu vs rahatlatıyor zaten bebeklerimiz bu dönemde henüz çok ufak geri kalanı şişkinlik oda işte belli başlı faktörlere göre değişiklik gösterir bence buna takılmamalısın
Bende en başından beri decavit kullanıyorum bende hiç bulantı kusma yapmadı canımBulantınız olmuyor mu o biraz bulantı yapıyor kızımda da doktor 4 aya geçince vermişti şimdide doktor 3 aydan sonra verelim dedi ikisi farklı doktorlar
Tamam canım bi endişeye kapılmıştım da daha ilk bebeğimCanım bende bazen çok gaz oluyor sanırım kocaman oluyor karnım bide gün içerisinde iyi yiyebildiysem akşama ufak bi göbeğim oluyor sabah dümdüz oluyor zaten şuan göbeğimizin çıkması bence bebekten değil hormonlardan sanırım bi şişlik gibi
Yaa iyiymiş o zaman demekki daha hassas bulantıya meyilli olanlarda bulantı yapıyorBende en başından beri decavit kullanıyorum bende hiç bulantı kusma yapmadı canım