2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimde midem kötü kusucak gibi oluyorum ama hiç kusmadım kilo almayıds hiç istemiyorum doğumdan sonra genişleyen karın sarkma yapıyor mu acaba

Bulantı çok zor inşallah hemen dönersiniz kimse bulantı yaşasın istemem hamileliğin en zor dönemi konuşurken bile hayvan kokusu burnuma geldi çok az kaldı 12 haftadan itibaren azalarak kayboluyor çok az daha sabır

Benimde midem kötü kusucak gibi oluyorum ama hiç kusmadım kilo almayıds hiç istemiyorum doğumdan sonra genişleyen karın sarkma yapıyor mu acaba
Doğumdan sonra hemen korse tak canım ben yamuna nın Çelik korsesini kullandım ve göbek problemi hiç yaşamadım. Hemde 25 kilo almış olmama rağmen düşün. Doğumdan sonra 85 den 70 e indiğimde normalde sallanan koca bi göbeğim olması gerekirdi benim basenler kalçalar vardı ama doğum yapmamış gibi göbeksizdim

Sezeryan olursam korse takamam büyük ihtimal değil mi

Emin misiniz ya benim bulantilar 11.haftada basladi ve şiddetlenerek devam ediyor☹

Bu bayram en güzel hediyelerimiz bizimle inşllah seneye bayramda da sağlıkla kucağımiz da olacak bebislerimizSevginin saygının bitmediği ailelerimizle geçireceğimiz güzel bayramlar olsun inşllah
Herkese IYI BAYRAMLAR DILERIM KIZLAR

Emin misiniz ya benim bulantilar 11.haftada basladi ve şiddetlenerek devam ediyor☹
Bazıların da olabiliyor canım geç başlayıp geç bitebiliyor. Ben 12.haftamdayım bulantılarım olmadı şükür. Bir kaç kere kusma dışında. Bu saatten sonra da olmaz diye düşünüyorum ama belli olmaz bazılarında 3.ayın sonunda bile baslayabiliyormus

Ya benim kusmam falan olmadi hic cok sukur ama agzim zehir gibi hic böyle olmazdı midem sürekli bi değişik oldu sıcaktan da olmus olabilir benimki

Sezeryan olursam korse takamam büyük ihtimal değil mi
Takabilirsin dikiş yerine denk getirmeden üstünden takıyorlar sezaryenden 1 hafta 10 gün sonra takıyorlar galiba sezaryen yapanlar daha iyi bilir

Evet vücut alışıyor 3 aydan sonra yükselen değerlere ve yavaş yavaş normale dönmeye başlıyor ama bünyeyle de çok ilgisi var doğuma kadar bulantısı olanlarda var nadirde olsa. Şey gibi geliyor şimdi sanki hiç bitmeyecek tiksindiğin şeyleri bir daha hiç yiyemeyeceksin gibi ama bıçak gibi bi anda kesiliyor ve tiksindiğin herşeye tekrar ilgi duyuyorsun

Ins canim ben bie kere yedigim seyi sonra yedigimde agzim zehir gibi oluyor suan hersey zehir gibi yapiyor ağzımi tatli bile yesem zaten hava sicak nem esmiyor gece hic uyuyamadim bir an önce kış gelsin Allah tan son aylarda degiliz son aylarda olanlara Allah yardim etsin

Ya benim kusmam falan olmadi hic cok sukur ama agzim zehir gibi hic böyle olmazdı midem sürekli bi değişik oldu sıcaktan da olmus olabilir benimki
Ben de biraz fazla yesem hemen bulanmaya baslıyor. Şişkinlik ödem hiç saymıyorum Allah'tan ileriki haftalarımız yaza denk gelmedi aşırı sıcak çünkü

Ben de biraz fazla yesem hemen bulanmaya baslıyor. Şişkinlik ödem hiç saymıyorum Allah'tan ileriki haftalarımız yaza denk gelmedi aşırı sıcak çünkü
Geceleri eserdi rahat rahat uyurdum bu gece hic esmedi uyuyamadım ben hergun en az 40 dk yürüyorum 3 gündür annemle hergun de yuruyecem 75 kiloyum dogumdan sonra 55 e inmem lazim hem saglik icin hemde cok kilo almamak icin. yürüyünce rahatliyor insan aksam gunes batmaya yakın çıkıyoruz cok sıcakta olmuyor

Canım cuma gecesi sabaha karşı Nişan geldi ama kasılmalar vardı. Ctsi öyle hafif geçti ama uyuyamadım karnımda çok büyüktü 41. Hafta içindeydim.
pazar kuaföre falan gittim ne olur ne olmaz diye. O gece de öyle geçti ve pztsi eşimi işe göndermedim. Sabah daha çok ağrım vardı doktoru aradım gel bakalım dedi. Sonra alttan muayenede 1.5 Cm yol uzun demez mi. Ben yolda sancı gelince kocamın koluna ve emniyet kemerine asılıp dalgayı atlatıyordum.
eve gittik bir şey yiyemiyorum eşim tarhana yaptı çıkardım. Çok güçsüz kalmıştım. Dedim dayanamıyorum yatışı yap hastaneye. Öğle 2.5 ta oda işleri yapıldı ve doktorum akşam 7 de geldi hastaneye hala istediği gibi değildi. Keseyi patlattı suyum geldi sonra suni sancı derken 8 cm olunca aşagı indik 10 falandı 22.16 da kızım doğdu . Doğurmak birşeyler değil sancılar yoruyor insanı ama en tatlı an onu görünce herşey bitiyor

Çok sevindim canım benim de korkularımdan biri kabız olmaz

Ben daha yürüyüşlere başlayamadım. Kilom da var ilk 3 ayda kilo almadım ama şişkinlik var nedense çok su içmeme rağmen. 12.haftadan sonra yürüyüşlere bende başlayacağım. Diyetisyene de baslamayı düşünüyorum. Her ay 1 kilo hedefim insallah max. 70 ile doğum yapmak boy kısa olunca malum şikayetler artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…