Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben diyetisyene gidecektim iptal ettim onun dedikleri seyler ağzımı daha da zehir eder her dedigini yapmak zor geliyor.ya ben pandemide ders falan çalışırken cok kilo aldim 73ile hamile kaldım cok kilo almamam lazım boyum 1.63 benim kilom fazla baya bi.yuruyus iyi geliyor en azindan daha az kilo alırımBen daha yürüyüşlere başlayamadım. Kilom da var ilk 3 ayda kilo almadım ama şişkinlik var nedense çok su içmeme rağmen. 12.haftadan sonra yürüyüşlere bende başlayacağım. Diyetisyene de baslamayı düşünüyorum. Her ay 1 kilo hedefim insallah max. 70 ile doğum yapmakboy kısa olunca malum şikayetler artıyor
![]()
Aslında kilon fazla değil. Benm boyum 1.53 kilom şuan 63. Aynı kilo orantılarımız. Çokta kilolu değiliz. İşte senin max. 80.ile doğum yapman gerek. İnsallah gebelik şekerimiz falan çıkmazda hepten şişmeyizBen diyetisyene gidecektim iptal ettim onun dedikleri seyler ağzımı daha da zehir eder her dedigini yapmak zor geliyor.ya ben pandemide ders falan çalışırken cok kilo aldim 73ile hamile kaldım cok kilo almamam lazım boyum 1.63 benim kilom fazla baya bi.yuruyus iyi geliyor en azindan daha az kilo alırım
Canım ben normalde bile sabahki gobegimle aksamki gobegim fark ediyor sisiyorum sabahtan akşama hamileyken son aylarda daha fena olurum diye düşünüyorum ins olmamAslında kilon fazla değil. Benm boyum 1.53 kilom şuan 63. Aynı kilo orantılarımız. Çokta kilolu değiliz. İşte senin max. 80.ile doğum yapman gerek. İnsallah gebelik şekerimiz falan çıkmazda hepten şişmeyiz
Valla bende klimasız oturamıyorum hemen bulantı çöküyor sıcakta yazı yaşayamadan gidiyor diye üzülüyorum bende ama sıcaklarda çok bunaltıcı ya şimdi denize girmek vardı buz gibiIns canim ben bie kere yedigim seyi sonra yedigimde agzim zehir gibi oluyor suan hersey zehir gibi yapiyor ağzımi tatli bile yesem zaten hava sicak nem esmiyor gece hic uyuyamadim bir an önce kış gelsin Allah tan son aylarda degiliz son aylarda olanlara Allah yardim etsin
İnsallah al benden de o kadar. Sabahtan akşama 6 aylık gibi karnım çıkıyor. Eskiden dümdüz olarak kalkardım artık hiç karnım dümdüz değil mutlaka bir şişlik var hepCanım ben normalde bile sabahki gobegimle aksamki gobegim fark ediyor sisiyorum sabahtan akşama hamileyken son aylarda daha fena olurum diye düşünüyorum ins olmam
Daha çok erken 7. Haftada başlıyor genelde bulantıBenimde midem kötü kusucak gibi oluyorum ama hiç kusmadım kilo almayıds hiç istemiyorum doğumdan sonra genişleyen karın sarkma yapıyor mu acaba
Benim bu hafta aniden çıktı karnım Eşofman pantolonumun beli rahatsız etti bi araİnsallah al benden de o kadar. Sabahtan akşama 6 aylık gibi karnım çıkıyor. Eskiden dümdüz olarak kalkardım artık hiç karnım dümdüz değil mutlaka bir şişlik var hep
Ayy benim de aynı sabah karnım dümdüz yatana kadar şişiyorumCanım ben normalde bile sabahki gobegimle aksamki gobegim fark ediyor sisiyorum sabahtan akşama hamileyken son aylarda daha fena olurum diye düşünüyorum ins olmam
Ben eski külotlarımı giyemiyorum xxl külot aldımBenim bu hafta aniden çıktı karnım Eşofman pantolonumun beli rahatsız etti bi ara
Doktorum full yat demişti. Sadece temel ihtiyaclarını karsıla demişti. Wc ye gitme su alma gibi evin içinde ufak adımlar şeklinde. Ben hep yattım ayaklarımı uzatıp. Kanamam durdu 2 hafta daha yattım ne olur ne olmaz diye. Şuan iyiym şükürler olsunKızlar hayırlı bayramlar, kanama alanı olanlar sürekli yatıyor musunuz yoksa çıkıyor musunuz? 8 gündür burnumu çıkarmadım evden çok bunaldım doktorum sürekli yat dememişti ama korkup devamlı yattım ben var mı kanama alanı olup dolaşanlar gezenler ona göre cesaret alıp bende çıkıcam artık![]()
Anladım canım bana doktor günde 30 dk dan 3 defa uzanmam gerektiğini söylemişti ama ben hep yattım o yüzden merak ettim acabaok mu kastım çıksam olur mu diye sormak istedim iyisi mi ben biraz daha yatayım napiyimDoktorum full yat demişti. Sadece temel ihtiyaclarını karsıla demişti. Wc ye gitme su alma gibi evin içinde ufak adımlar şeklinde. Ben hep yattım ayaklarımı uzatıp. Kanamam durdu 2 hafta daha yattım ne olur ne olmaz diye. Şuan iyiym şükürler olsun
Bende fitil olarak alıyorum lekelenmem olmadı eğer balık kokusu gibi dediğiniz koku varsa mantar enfeksiyonu geçiriyorsunuz doktorunuza mesaj atın fitil verir tek kullanımlık yada 2 kullanımlıkBenim kanama alanım yoktu ama kahverengi lekelenmeler vardı progestan 200 tb aldım birkaç gün kahverengi leke pembeye döndü aynı hap fitil de oluyormuş fitil olarak kullandım kesti yalnız dün gece fitil yaptım yine yanma vs oldu fitil kahverengiye boyanmış ve tekrar kahverengi akıntı oldu ama bu sefer akıntı öyle iğrenç koktuki aynı balık kokusu zaten hiç sevmem balık fitilden vazgeçtim ağızdan almaya başladım baya bi hijyen uyguladım çok şükür ağrım sızım kanamam kalmadı dün de ultrasonda herşey normaldi ama bir hafta daha yatacam ne olur ne olmaz toplamda 2 hafta yatmış olacam
12 haftaya tamamlayana kadar yatacam nasipse
Canim benim hem kanama alanim vardi hemde kanama oluyordu bende ben doğru düzgün yatamadim çünkü 2 tane çocuğum var onlarin yemeklerini falan ben yaptim temizlik işini kizim yapti ağır birsey kaldirmamaya dikkat ettim yoruldugumda hem uzandim ama dışarı çıkmadım cunku ayakta fazla durduğumda kahverengi akinti cok geliyordu hastane disinda bir yere gitmedim cnm bende sıkıldım evde sukur kanama alanin kaybolmuş ama yinede doktor dikkat et dedi banaKızlar hayırlı bayramlar, kanama alanı olanlar sürekli yatıyor musunuz yoksa çıkıyor musunuz? 8 gündür burnumu çıkarmadım evden çok bunaldım doktorum sürekli yat dememişti ama korkup devamlı yattım ben var mı kanama alanı olup dolaşanlar gezenler ona göre cesaret alıp bende çıkıcam artık![]()
Klima yok ama olsada açamam çünkü migren var direk vuruyor başıma kendime kucuk bi vantilatör alicam masaustu olanlardan o biraz işimi görür diye düşünüyorum yoksa cekilecek gibi değilValla bende klimasız oturamıyorum hemen bulantı çöküyor sıcakta yazı yaşayamadan gidiyor diye üzülüyorum bende ama sıcaklarda çok bunaltıcı ya şimdi denize girmek vardı buz gibi