2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım cuma gecesi sabaha karşı Nişan geldi ama kasılmalar vardı. Ctsi öyle hafif geçti ama uyuyamadım karnımda çok büyüktü 41. Hafta içindeydim.
pazar kuaföre falan gittim ne olur ne olmaz diye. O gece de öyle geçti ve pztsi eşimi işe göndermedim. Sabah daha çok ağrım vardı doktoru aradım gel bakalım dedi. Sonra alttan muayenede 1.5 Cm yol uzun demez mi. Ben yolda sancı gelince kocamın koluna ve emniyet kemerine asılıp dalgayı atlatıyordum.
eve gittik bir şey yiyemiyorum eşim tarhana yaptı çıkardım. Çok güçsüz kalmıştım. Dedim dayanamıyorum yatışı yap hastaneye. Öğle 2.5 ta oda işleri yapıldı ve doktorum akşam 7 de geldi hastaneye hala istediği gibi değildi. Keseyi patlattı suyum geldi sonra suni sancı derken 8 cm olunca aşagı indik 10 falandı 22.16 da kızım doğdu . Doğurmak birşeyle r değil sancılar yoruyor insanı ama en tatlı an onu görünce herşey bitiyor
Masallah evet öyle gerçekten bide süre uzayınca insana hiç geçmeyecek gibi geliyor o yüzden umutsuzluğa düşüyor insallah bu bebeklerimize de sağlıkla kavuşuruz hic unutulmuyor bu anlar

Kızlar hayırlı bayramlar, kanama alanı olanlar sürekli yatıyor musunuz yoksa çıkıyor musunuz? 8 gündür burnumu çıkarmadım evden çok bunaldım doktorum sürekli yat dememişti ama korkup devamlı yattım ben var mı kanama alanı olup dolaşanlar gezenler ona göre cesaret alıp bende çıkıcam artık 😔
Ben annemdeyim kayinvalideme geçeceğim buradan bide ananeme gitmek istiyorum giderken bir haftadır yok çok şükür kanamam biraz cesaret geldi

Ben eski külotlarımı giyemiyorum xxl külot aldım 😁 onunla rahat ettim diğerleri kasıklarımı çok sıkmaya baslamıstı. Daha hiç pantolon giymedim hep bol şalvar tarzı giyiyorum. Ama pantolonlarımda olmaz büyük ihtimalle :) bakalım ne zaman hamile kıyafetleri almaya baslıcaz 😁
Pantolonlarım oluyor aslında ama tam kapanmıyor fermuar zaten çok dışarı çıkmayınca bi ara alsam mi dedim vazgeçtim bitane kotum var ilkinden kumaş da iki renk vardi sanki eve gidip karıştırmam lazım baza altlarıni pantolon onlarla idare ederim ben kısa kadar sanki bide bende hep rahat gitmeye çalışırım gömlekleri falan hep bol kesim ihtiyaç olamayacak sanırım

Canim benim hem kanama alanim vardi hemde kanama oluyordu bende ben doğru düzgün yatamadim çünkü 2 tane çocuğum var onlarin yemeklerini falan ben yaptim temizlik işini kizim yapti ağır birsey kaldirmamaya dikkat ettim yoruldugumda hem uzandim ama dışarı çıkmadım cunku ayakta fazla durduğumda kahverengi akinti cok geliyordu hastane disinda bir yere gitmedim cnm bende sıkıldım evde sukur kanama alanin kaybolmuş ama yinede doktor dikkat et dedi bana
Ben yemek falan yapmıyorum kayınvalidem gönderiyor hergün kızada yedirmeye çalışıyorum kendim yiyemesemde evi bok götürüyo iş de yapmıyorum sadece bulaşık makinası yerleştirip çamaşırlarımı seriyorum tek yaptığım bu ama demiştim ya yazlık yerde oturuyorum vs diye o yüzden çok bunalıyorum herkes sahilde yürüyor denize gidiyor akşam yarım saat bi çıkıp gelsem yeter gibi ama korkuyorumda işte 😔

Ben annemdeyim kayinvalideme geçeceğim buradan bide ananeme gitmek istiyorum giderken bir haftadır yok çok şükür kanamam biraz cesaret geldi
Benim hiç olmadı kanamam içerde var ya göremediğim için içerisi ne durumda ondan korkuyorum 😔

Klima yok ama olsada açamam çünkü migren var direk vuruyor başıma kendime kucuk bi vantilatör alicam masaustu olanlardan o biraz işimi görür diye düşünüyorum yoksa cekilecek gibi değil:KK43:
Benimde başıma vuruyordu ağrıyordu eşim eliyle klimanın ağız kısmını en yukarı kaldırıyor en düşük fanda direk tavana üflüyor şimdi o kadar baş ağrıtmıyor böyle olunca

Ben yemek falan yapmıyorum kayınvalidem gönderiyor hergün kızada yedirmeye çalışıyorum kendim yiyemesemde evi bok götürüyo iş de yapmıyorum sadece bulaşık makinası yerleştirip çamaşırlarımı seriyorum tek yaptığım bu ama demiştim ya yazlık yerde oturuyorum vs diye o yüzden çok bunalıyorum herkes sahilde yürüyor denize gidiyor akşam yarım saat bi çıkıp gelsem yeter gibi ama korkuyorumda işte 😔
Yerinde olsam çıkardım ama dediğin gibi içerideyse bilemezsin ne olur benim disarida sürekli cok garip içeride hic yok

Pantolonlarım oluyor aslında ama tam kapanmıyor fermuar zaten çok dışarı çıkmayınca bi ara alsam mi dedim vazgeçtim bitane kotum var ilkinden kumaş da iki renk vardi sanki eve gidip karıştırmam lazım baza altlarıni pantolon onlarla idare ederim ben kısa kadar sanki bide bende hep rahat gitmeye çalışırım gömlekleri falan hep bol kesim ihtiyaç olamayacak sanırım
Yani ben de idare etmeye çalışacağım. Zaten kış gelecek karnımız büyüyene kadar. İdare ederiz bir şekilde :)

Kızlar sizin de eliniz ayağınız ates atıyor mu? Elim ayağım çok yanıyor anlamadim.bir kaba soguk su koydum ayağımı içinde tutuyorum bi nebze serinledim☹

Yerinde olsam çıkardım ama dediğin gibi içerideyse bilemezsin ne olur benim disarida sürekli cok garip içeride hic yok
İçeride yoksa çok iyi değil mi başka bi yerden geliyor demekki eski kan falan o zaman sendeki. İnşallah hemen geçer şu dönemler ya valla kafayı yicem artık sıkıntıdan

Kızlar hayırlı bayramlar, kanama alanı olanlar sürekli yatıyor musunuz yoksa çıkıyor musunuz? 8 gündür burnumu çıkarmadım evden çok bunaldım doktorum sürekli yat dememişti ama korkup devamlı yattım ben var mı kanama alanı olup dolaşanlar gezenler ona göre cesaret alıp bende çıkıcam artık 😔
Bana doktor istirahat et çok ayakta kalma dedi ama dün abim yi talan ettik 😖. Kayınvalidenin yazlığında olunca yan gelip yatamıyorum sürekli ama oturup ayak uzatıyorum sandalyeye 😊

Bana doktor istirahat et çok ayakta kalma dedi ama dün abim yi talan ettik 😖. Kayınvalidenin yazlığında olunca yan gelip yatamıyorum sürekli ama oturup ayak uzatıyorum sandalyeye 😊
Banada eşim çok bunaldın bi hava almaya çık sürekli yatıyorsun zaten birşey olmas Allahın izniyle diyor ama ben evham yaptım kızım bile diyor ki anne biz babayla gidiyoz seni gene evde bırakıyoz baybay 😂
Bakalım artık haftaya doktora gidene kadar belki 1-2 kere akşam çıkarım yarım saat kadar ☺️

Aman cnm boşver benim her yer berbat iyi olalimda yapariz ilerleyen zamanda senin icin yazlik yerde olupta dışarı çıkmak cok zor cnm
yavas yavas yürüyüp hava alsan biraz iyi gelir sana cnm en azindan bir balkona çıkıp hava almak bile yetiyor

Benim de kese çevremde kanama alanım var, çalıştığım için 10 saat nerdeyse ayaktaydım. Dün sabah fazlaca kahve lekem geldi hemen doktoruma gittim kanama alanım fazlalaşmış çalışmaman gerek dedi. Dün ayrılmak zorunda kaldım işimden. Doktorum kalkma gezme vs demedi ama çok ayakta durup yorma kendini dedi. Birde coraspirin kullanıyordum bu kanamayı bazen kan sulandırıcılar da yapabilir dedi, 1 hafta süreyle kestik kan sulandırıcıyı. 10 günlük Progestan iğnesi verdi kanama geçene kadar vurdurcaksın dedi. Dediğim gibi bayram için annamlere geldim şimdilik bişi yok, inşallah ta olmaz🤲 Rabbim hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲

Aman cnm boşver benim her yer berbat iyi olalimda yapariz ilerleyen zamanda senin icin yazlik yerde olupta dışarı çıkmak cok zor cnm
yavas yavas yürüyüp hava alsan biraz iyi gelir sana cnm en azindan bir balkona çıkıp hava almak bile yetiyor
Valla balkona bile çıkmadım öyle bi yatıyorum panda gibi 😂

Back