• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Allah yardımcın olsun canım daha varmış gitmesine yanında olmasının tadını çıkar 1 hafta çabucak geçsin inş hem eşin geldiğinde bebiş de 1 hafta büyümüş olacak inş zor günleri böyle böyle atlatacağız
Ay inşallah canım. Çabucak atlatalım göz açıp kapayıncaya kadar geçsin 🥰

Allah yardımcın olsun canım daha varmış gitmesine yanında olmasının tadını çıkar 1 hafta çabucak geçsin inş hem eşin geldiğinde bebiş de 1 hafta büyümüş olacak inş zor günleri böyle böyle atlatacağız
Benim eşim 1 yil uzun donem askere gidiyor bayramdan sonra taa uzaklara😟

2 tane monurol verdi 😃 karnim agirmaya baslamisti benim ilk defa enf da bi belirti yasadim. Ama agri gecti sayilir cok sukur. İlacida 3 gin arayla icmemi soyledi. 1 tane ictim digeri kaldi. Ay sonu tekrar test vercrm sonucu gormek icin.
merhaba ben de 3 gün önce kullandım monurol dün gittim geçmemiş enfeksiyon bir tane daha yazdı ben de endişe etmiştim bu kadar sık arayla yazdığı için :(

Ayy kim yazdı onu bende keşke hamile kalmadan yeseydim diyorum ve işkembe çorbası düşünmemeye çalışıyorum ama Bayadır yemiyorum cok canim cekiyor ama zararlı bide böbrek ciğer de mi zararlı ben onları da seviyorum kurban da gelir mutlaka ortaya allahim ne kadar çok sakatat yiyormusum😂
Ciğeri bende çok severim canım ve ciğerin zararı yok aksine faydaları saymakla bitmez sadece iyi pişmiş olmalı ve abartılmadan yenmeli. E bizde her hafta ciğer yiyecek değiliz doğurana kadar toplamda 2-3 defa yerim yeter 👍😂

Ayy kim yazdı onu bende keşke hamile kalmadan yeseydim diyorum ve işkembe çorbası düşünmemeye çalışıyorum ama Bayadır yemiyorum cok canim cekiyor ama zararlı bide böbrek ciğer de mi zararlı ben onları da seviyorum kurban da gelir mutlaka ortaya allahim ne kadar çok sakatat yiyormusum😂
Off işkembe corbasimi dedin cnm kac gündür benimde canim istiyor iyi bir yer bulursam icemeyi düşünüyorum😁
Ciğeride arnavut ciğer olarak seviyorum gerisi midemi bulandiriyor normal hayattada

merhaba ben de 3 gün önce kullandım monurol dün gittim geçmemiş enfeksiyon bir tane daha yazdı ben de endişe etmiştim bu kadar sık arayla yazdığı için :KK43:
Malesef sadece 1 hafta antibiyotik kullanmadım ve rahattım bir hafta sonra yine başladı enfeksiyon ağrılarım başlayınca biliyorum bende doktorum suyla rahatlamaya çalış ilac içme artık dedi gecmiyor gecmiyor bol su içiyorum

Off işkembe corbasimi dedin cnm kac gündür benimde canim istiyor iyi bir yer bulursam icemeyi düşünüyorum😁
Ciğeride arnavut ciğer olarak seviyorum gerisi midemi bulandiriyor normal hayattada
Ay yasak galiba ben dışarıda hic denemedim kayinvalidem enfes yapar ama malesef isteyemiyorum yasak diye bende

Ciğeri bende çok severim canım ve ciğerin zararı yok aksine faydaları saymakla bitmez sadece iyi pişmiş olmalı ve abartılmadan yenmeli. E bizde her hafta ciğer yiyecek değiliz doğurana kadar toplamda 2-3 defa yerim yeter 👍😂
Ya sormayı unutmusum doktoruma böbrek de cok severim ama korkuyorum bi zarar olur diye

Canım böbreği bilmiyorum ama benim doktorum ciğer yemeni önermiyorum dedi bana, normalde çok faydalı evet ama yüksek A vitamini olduğu için bebekte doğum kusurlarına sebep olabiliyormuş, boşver doğurana kadar yemeyiveririz 🙂🙂

evet ciger önerilmiyor a vitmaini zararlı bu yuzden eleviti almadım elevitte a vitamini var kızlar almayın. aklınızda olsun

Malesef sadece 1 hafta antibiyotik kullanmadım ve rahattım bir hafta sonra yine başladı enfeksiyon ağrılarım başlayınca biliyorum bende doktorum suyla rahatlamaya çalış ilac içme artık dedi gecmiyor gecmiyor bol su içiyorum
Canım nioli yağını iç çamaşırına damlatıyorsun idrar yolu ve vajinal enfeksiyona çok iyi geliyor denemeni önerrim
Linkte nasıl kullanıldığı açıklanmış canım

Merhaba kızlar bende tüm yazilarinizi okuyorum. Bende 8. Haftadayim. Cok midem bulanıyor. Dr a gitsem.ilac verir mi ki bulanti için. Bi de bulantiyi tamamen kesen ilaç var mıdır ki.

Alternatif tibbi denedinmi hic cnm, dr a sordun mu hic zarali olurmu diye bitkisel yontemler

Back